KORONATILTAK – GRATIS FRAKT I NOVEMBER

KORONATILTAK – GRATIS FRAKT I NOVEMBER

Alle rammes av de siste tiltakene mot smittespredningen, også vi på Revir. Vi holder åpent, men for å redusere trøkket i butikken byr vi på fri frakt på alle nettbestillinger ut november. 

Alle foto: Einar Pfeiffer fra høstens bushcraft-kurs

koronatiltak
Vi skal fortsatt samles rundt bålet, på trygg avstand.

Vi har på bakgrunn av de skjerpede tiltakene valgt å ta noen egne grep:

GRATIS FRAKT PÅ ALLE NETTBESTILLINGER I NOVEMBER
Det går mot jul, og vi forventer naturligvis travle dager i ukene som kommer. For å gjøre det lettest mulig for alle å få tak i alt man trenger både til høstturen, og til julegavene uten å måtte utsette seg selv og andre for risiko, så innfører vi gratis frakt på alle nettbestillinger nå i november.

Vi intensiverer også satsningen på nettbutikken, og er klare for å pakke nettordre til krampa tar oss.

SJEKK ALLE NYHETENE I NETTBUTIKKEN

koronatiltak
Livet skal leves selv om vi må ta noen forhåndsregler, det gjøres aller best ute.

MUNNBINDPÅBUD
Vi forventer at alle har munnbind på seg om de kommer inn i sjappa. Er du motstander av dette kan du ta den diskusjonen på et internett nær deg, gjerne med en forhenværende treningsguru for alt vi bryr oss, hos oss blir det munnbind.

Vi har munnbind (og antibac) klar ved dørene, i tilfelle du har glemt ditt eget. Og våre ansatte kommer naturligvis også til å ha på munnbind.

koronatiltak

ANTALL BESØKENDE BEGRENSES
Vi kommer til å ha et begrenset antall besøkende i butikken til en hver tid. Om det blir nødvendig vil vi bemanne opp, men vår erfaring er at Revirkunder er vare på dette uoppfordret, så vi regner med det går bra.

FLERE LOKALER, MER TOMLEPLASS
Ettersom vi åpner flere avstikkere vil det bli åpnere mellom vareutvalget, noe som gir rom for mer plass mellom kunder og ansatte. 

Det blir altså åpning av tre nye Revir-avstikkere; REVIR SANDVIKA, HIET VED REVIR og REVIR HØGEVARDE. På denne måten håper vi å nå ut til enda flere uten at det blir trangere mellom folk. 

koronatiltak
Det litt kleine ordtaket "hvorfor sitte inne når alt håp er ute" har vel aldri gitt mer mening?

LIVET GÅR VIDERE, SÆRLIG UTE UNDER ÅPEN HIMMEL
I mars skrev vi en sak om hvordan vi måtte tilpasse oss situasjonen, den ble plutselig veldig aktuell igjen nå. Vi tillater oss å hente fram noen punkter fra noe vi har skrevet selv.

Vi står igjen midt i en utfordrende situasjon der vi oppfordres/pålegges til å holde litt avstand til hverandre, og ikke samles i klynger. Klarer vi dette håper myndighetene at desember skal kunne åpnes slik sommeren ble.

koronatiltak

VIKTIGE JUSTERINGER MÅ GJØRES, DET TÅLER FRILUFTSFOLK GODT
Livet stopper jo ikke opp selv om vi pålegges noen begrensninger, vi må bare gjøre noen justeringer i hverdagen mens dette står på som verst. For oss på Revir, og våre venner, er kanskje dette en litt mindre omstilling enn for mange andre, vi trives jo godt der det ikke er så trangt om plassen.

”Og tror du det var ensomt å ferdes slik alene, der skog og tundra sprer seg krevende og vill. Da feiler du min kjære, for det er blant mennesker at ensomhet blir til.” - Helge Ingstad

koronatiltak

NYE HØST-, OG VINTERPLANER
Det er midt i vakreste høstsesongen, og vinteren er på vei. Vi skal ikke slutte å leve, men må belage oss på at den kommende tiden blir spesiell. Selv om julebordene går i dass, utestedene stenger og byen blir rammet av restriksjonene så er skogen og fjellet er der like fullt, og alt er tilgjengelig innenfor anbefalingene til Folkehelseinstituttet.

Det er ingen grunn til å henge for lenge med nebbet over at byturen ble avblåst, eller at julebordet går på Zoom. Dette er virkelig tiden for tur; til fots og på sykkel mens det fortsatt er bart, eller på ski og splitboard så fort snøen kommer. Det er tiden for korte og lengre turer. Det er bålkos med kaffe og vafler, hengekøye og fiskestang. 

GJØR UNNA JULEHANDELEN NÅ OG STIKK UT
Det er bare å sette seg foran maskina og få unnagjort julehandelen på Revir.no, og så finne fram turstashet og stikke til skogs.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer