ROARK – NYTT MERKE PÅ REVIR

ROARK – NYTT MERKE PÅ REVIR

ROARK

Klær og utstyr for eventyr

Alle kjenner en som kjenner en.... Du veit, han eller hun som opplever noe helt spesielt, gjør noe helt spesielt eller bare ikke er helt A4. Dette er de som som forsvinner til Mexico i seks måneder på campingtur, dukker opp i Paris på kjendisfest eller som har vært på fylla i Georgia med en Kasakhstansk diplomat og nå skal på fisketur i Alaska. Roark er det merket. Selskapet fra San Juan Capistrano, California har siden oppstarten i 2018 søkt seg ut verden, funnet de aparte opplevelsene og stedene man bare drømmer om - og så latt seg inspirere til en kolleksjon som formidler historiene turene gir. 

Eventyrlysten står så det spruter av design, funksjonalitet, uttrykk og materialer og kommer også frem i artikler, innlegg og egne bøker. Revir har latt seg beta av den rene, enkle og naturlige tilnærmingen til design og funksjonalitet og den iboende eventyrlysten og kjærligheten for naturen vi deler med teamet bak Roark. Funksjonelt, stilig og varig - akkurat sånn som vi liker det.

Vi kommer til å oppdatere og legge til MASSEVIS av deilig klær, kniver, bag'er, capser og mer fra ROARK fremover etterhvert som det kommer inn. Se kolleksjonen som vokser frem HER


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer