ROARK – NYTT MERKE PÅ REVIR

ROARK – NYTT MERKE PÅ REVIR

ROARK

Klær og utstyr for eventyr

Alle kjenner en som kjenner en.... Du veit, han eller hun som opplever noe helt spesielt, gjør noe helt spesielt eller bare ikke er helt A4. Dette er de som som forsvinner til Mexico i seks måneder på campingtur, dukker opp i Paris på kjendisfest eller som har vært på fylla i Georgia med en Kasakhstansk diplomat og nå skal på fisketur i Alaska. Roark er det merket. Selskapet fra San Juan Capistrano, California har siden oppstarten i 2018 søkt seg ut verden, funnet de aparte opplevelsene og stedene man bare drømmer om - og så latt seg inspirere til en kolleksjon som formidler historiene turene gir. 

Eventyrlysten står så det spruter av design, funksjonalitet, uttrykk og materialer og kommer også frem i artikler, innlegg og egne bøker. Revir har latt seg beta av den rene, enkle og naturlige tilnærmingen til design og funksjonalitet og den iboende eventyrlysten og kjærligheten for naturen vi deler med teamet bak Roark. Funksjonelt, stilig og varig - akkurat sånn som vi liker det.

Vi kommer til å oppdatere og legge til MASSEVIS av deilig klær, kniver, bag'er, capser og mer fra ROARK fremover etterhvert som det kommer inn. Se kolleksjonen som vokser frem HER


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer