ROARK – NYTT MERKE PÅ REVIR

ROARK – NYTT MERKE PÅ REVIR

ROARK

Klær og utstyr for eventyr

Alle kjenner en som kjenner en.... Du veit, han eller hun som opplever noe helt spesielt, gjør noe helt spesielt eller bare ikke er helt A4. Dette er de som som forsvinner til Mexico i seks måneder på campingtur, dukker opp i Paris på kjendisfest eller som har vært på fylla i Georgia med en Kasakhstansk diplomat og nå skal på fisketur i Alaska. Roark er det merket. Selskapet fra San Juan Capistrano, California har siden oppstarten i 2018 søkt seg ut verden, funnet de aparte opplevelsene og stedene man bare drømmer om - og så latt seg inspirere til en kolleksjon som formidler historiene turene gir. 

Eventyrlysten står så det spruter av design, funksjonalitet, uttrykk og materialer og kommer også frem i artikler, innlegg og egne bøker. Revir har latt seg beta av den rene, enkle og naturlige tilnærmingen til design og funksjonalitet og den iboende eventyrlysten og kjærligheten for naturen vi deler med teamet bak Roark. Funksjonelt, stilig og varig - akkurat sånn som vi liker det.

Vi kommer til å oppdatere og legge til MASSEVIS av deilig klær, kniver, bag'er, capser og mer fra ROARK fremover etterhvert som det kommer inn. Se kolleksjonen som vokser frem HER


Også i SISTE FRA MAGASINET

Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!

Vi har leeeenge jaktet etter den utlimate ullbuksa. Den typen som er tykk og tett nok til å holde deg skikkelig varm, men samtidig ikke klø. Her er den! Og den kommer med matchende ullgenser og buff i samme kvalitet, alt sammen fra lokalproduserte Graveniid of Sápmi.
Les mer