HAR REVIR NORGES BESTE KAFFE? JA, MENER FAGJURY!

Rickard Lawson

|

|

1 min

(Foto: Kaffe.no)


Mikel Duijnisveld ble tirsdag 2. oktober kåret til norgesmester i kaffebrenning. Hvor kan du kjøpe noe av hans prisvinnende kaffe? På Revir så klart!


På Revir har vi som kjent en sterk kjærlighet for det mørke brygget. Da vi i sommer begynte på en ny runde med prøvesmaking falt vi pladask for en Etiopisk kaffe fra Sidama. Bærtørket og smakfull med akkurat riktig kombinasjon av sødme, smak og fylde.

Vår nye favoritt var et produkt av erfaringen og kunnskapen til Mikel på Romerike Kaffebrennei og da det i tillegg viser seg at mesteren sjøl er en alle tiders kar, super trivelig å jobbe med og såpass lokal var det ikke tvil: dette ble vårt nye signaturbrygg. Når du kommer innom butikken og trenger en kopp med varm glede byr vi selvsagt på en gratis kopp av Mikels prisvinnende kaffe – og vil du ha med deg en pose ferdigmalt eller hele bønner hjem så har vi det for salg i sjappa.


Om vinneren:

Mikel er ingen førstereisgutt i kaffebransjen. Han har laaang erfaring som  servicetekniker på kaffemaskiner og etablerte Mikel’s Kaffeverksted på Skedsmokorset allerede i 2016. Her bygget han opp omfattende kunnskap om kaffebrenning som entusiast før han realiserte drømmen om sitt eget brenneri og Romerike Kaffebrenneri så dagens lys i 2022.


Vi gratulerer Mikel med tittelen og ønsker alle innom på en kopp av hans nydelig kaffe.


1. Mikel Duijnisveld, Romerike Kaffebrenneri

2. Adrian Berg, Kaffi

3. Nadia Durdova, Kaffa

4. Ludvik Bonna Hopstock, Fuglen Coffee Roasters

5. Kjetil Russenes, Sognefjord Kaffibrenneri

6. Ioannis Lazos, Black Cat Kaffe og Tehus