NÆRTUREN - VIKTIGERE ENN NOENSINNE

NÆRTUREN - VIKTIGERE ENN NOENSINNE

I en hverdag der folk ikke bør trø hverandre for nær skal vi ikke bryte ut i panikk, men heller oppsøke ro og harmoni i våre nære omgivelser. Skogen og fjellet er like utenfor døra, og der er det rikelig med plass.

korona ferie

HOLDE AVSTAND FOR Å BEGRENSE SMITTEOMFANGET
Vi står nå midt i en utfordrende situasjon der vi oppfordres/pålegges til å holde litt avstand til hverandre, og ikke samles i klynger. Strategien har som mål å utsette spredningen så lenge som mulig, og bremse den slik at epidemien spres over en lengre periode og færre smittes totalt.

Dette er åpenbart gode råd for å begrense smitteomfanget, slik at helsevesenet vil være i stand til å håndtere situasjonen.

KORONA FERIE

LIVET GÅR VIDERE
Men, livet stopper jo ikke opp selv om vi pålegges noen begrensninger, vi må bare gjøre noen justeringer i hverdagen mens dette står på som verst. For oss på Revir, og våre venner, er kanskje dette en litt mindre omstilling enn for mange andre, vi trives jo godt der det ikke er så trangt om plassen.

”Og tror du det var ensomt å ferdes slik alene, der skog og tundra sprer seg krevende og vill. Da feiler du min kjære, for det er blant mennesker at ensomhet blir til.” - Helge Ingstad

KORONA FERIE

NYE FERIEPLANER
Det går mot påske, og etterhvert sommerferie. Vi skal som sagt ikke slutte å leve, men må jo belage oss på at sydenturen ryker, shopping med venninnegjengen til New York er kanskje ikke realistisk, og gutta bør kanskje revurdere den Latviareisen. Selv after-skien i Hemsedal henger i en tynn tråd. Og det ser virkelig mørkt ut for vårens og sommerens festivaler og idresttsarrangementer.

korona ferie

DITT ALLER NÆRMESTE FERIELAND
Men, skogen og fjellet er der like fullt, og alt er tilgjengelig innenfor anbefalingene til Folkehelseinstituttet. Dette er tiden for å tråkke til fjells for egen maskin, til fots, eller med splitboard nå som det fortsatt er snø.

Dette er tiden for korte og lengre turer med dine nærmeste, i ditt aller nærmeste ferieland. Det er bålkos med kaffe og vafler, hengekøye og fiskestang. Det er ingen grunn til å henge for lenge med nebbet over at rave-partiet i Manchester gikk i dass, det er bare å finne fram turstashet og stikke til skogs. 

korona ferie

GREIT Å HA I EI KNIPE
Og skulle krisen eskalere så har du jo utstyret som Direktoratet for sikkerhet og beredskap anbefaler at du har for hånden, det har jo de fleste turfolk.

”Her er min kano, mine garn, min børse og mine hunder. Skogene og vannene står til min rådighet. Jeg sitter i skjorteermene foran teltet og føler meg som en millionær.” - Helge Ingstad

Uansett oppfordrer vi folk til å ta situasjonen på alvor, uten å stresse eller få panikk, følge anbefalingene fra øvrigheta, og ta vare på hverandre. 

KORONA FERIE


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer