HALV PRIS PÅ ALT AV SPLITBOARD

HALV PRIS PÅ ALT AV SPLITBOARD

Revir avslutter splitboardsesongen 2020 med et supertibud på det vi har igjen av utstyr. Vi kjører nå halv pris på rubbel og bit.

Det minker på utvalget, men det er fortsatt noen skikkelige godbiter igjen. For å trekke fram noen høydepunkt vil vi nevne noen toppmodell-bindinger fra Spark R&D. Disse ultralette godbitene er det svært sjelden man klarer å karre til seg for denne prisen. 

SJEKK UT SPARK R&D

Av brett er det verdt å nevne disse ...

FJELL SNOWBOARDS MT1365
Vår fremste splitboard-entusiast Magnus Jørgensen har i to sesonger nå dedikert seg 100% til det lille norske merket Fjell^Snowboards fra Ålesund. Først var han hekta på MT1545, men det var inntil MT1365-fjøla som er utviklet av Andreas Wiig traff markedet. Vi er usikre på om det var kjærlighet ved første tråkk eller sving, men han har ikke snakket om annet enn hvor jævlig bra dette brettet er. 

fjell snowboards

MT1365 er 168 lang og forholdsvis brei. Andreas Wiig er som kjent en solid beefcake, og dette er ikke fjøla for lettvektere, eller nybegynnere. Dette er en monstertruck av et brett for robuste karer som liker stor fart og kan sette en sving. Likevel tillater geometrien i brettet leken og gøyal kjøring i både åpent og trangere terreng.

Dette er brette som gir maksimalt tilbake for en kjører som evner å håndtere det. Kanskje ikke så rart at det også er førstevalget til tidligere pro-rider og all round good guy Erik Botner, som nå etter en respektabel snowboardkarriere er basert i Lofoten og roamer fjellene der på 1365-fjøla.

SJEKK UT FJELL MT1365

WESTON JAPOW
Denne nydelige swallowtailen fra det lille Colorado-merket Weston har vår mann John Harald Knutsson kost seg med både som splittet modell og som solid planke.

WESTON JAPOW

Den flyter som en drøm og er manøvrerbar som bare rakkern, helt perfekt i skogen, men stabil nok i høyfjellet. Den er forutsigbart nok uslåelig i pudderet, men fungerer overraskende godt også under hardpakka forhold. 

SJEKK UT JAPOW

WESTON BACKWOODS
Det andre brettet Knutsson har lagt sin elsk på er den litt mer allsidige Backwoods-fjøla til Weston. Den har litt mer tail enn Japow, og gir dermed litt mer støtte bakover i landinger, og sånn ellers når man trenger det. Litt smalere nose, men likevel mer enn nok flyt når snøen er dyp.

SJEKK UT BACKWOODS

TELOS DST CARBON
Telos er merket til GP87, en av de mest anerkjente snowboardfabrikkene i bransjen. De produserer brett for en rekke anerkjente brands og er kompromissløse på kvalitet, både når det kommer til sitt eget merke og andres. De er førstevalget til særlig mindre, entusiastdrevne og dedikerte brettmerker. 

Les mer om TELOS og GP87

TELOS DST CARBONFra Telos vil vi trekke fram carbon-fjøla DST ULTRALIGHT CARBON. De hevder det ikke selv, men Splitboard.eu har uttalt at dette er årets letteste splitboard. Går du for denne fjøla i kombinasjon med Spark Surge Pro blir du garantert den kjappeste opp fjellet, uten at det går ut over kjøregleden nedover. DST er et lekent og allsidig brett som tross carbon-konstruksjonen ikke er stivt som en H-bjelke.

SJEKK UT DST CARBON

UNITED SHAPES COVERT SERIES
Alltid elegante og velgjorte United Shapes har med Covert Series laget et snasent og allsidig splitboard til alle formål. Her får du mer enn nok float, i kombinasjon med en tail som gjør fakie-landinger til en drøm. Et akkurat passe freestyle-orientert splitboard til deg som gjerne vil leke i hele fjellet, uten at det går dramatisk på bekostning av andre egenskaper. 

united shapes covert series

Eller for å si det med United Shapes egne ord:

The Covert is designed for maximum versatility and performance in the backcountry. Tapered and camber, with an early rise nose that floats in all kinds of snow. Classic freestyle tail for fakie riding and maneuverability in tricky situations.

The Covert comes stock with Karakoram Ultra Clips, bolt-less base system, and a structured, abrasion resistant Nylon topsheet.

SJEKK UT COVERT SERIES

ARBOR BRYAN IGUCHI SPLIT
Arbor har vært langt fremme i utviklingen av frikjøringsorienterte snowboard i en årrekke. Med dette split-brettet har de involvert legenden Bryan Iguchi, og sammen med ham utviklet ei leken fjøl for de aller mest kravstore all mountain freestyle orienterte frikjørerne.Brettet er utstyrt med klassisk camber for oss som fortrekker poppen fra en spenstig tail som er der når du trenger den, og sparket dette gir ut av svingene. Brettets øvrige karakter, fra topsheet-designet til stivhet og geometri er unnfanget av en av snowboardhistoriens mest kreative og interessante kjørere.

SJEKK UT BRYAN IGUCHI PRO

 

 

 

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer