DEN STORE SJØØRRETNATTEN 2020 AVLYST

DEN STORE SJØØRRETNATTEN 2020 AVLYST

Mot slutten av april har sjøørreten virkelig fått opp aktivitetsnivået. Det bugner av byttedyr, og fisken har fått feita seg opp etter gyting og magre vintermåneder.

I LIKHET MED ALT ANNET AV ARRANGEMENTER SÅ ER OGSÅ DEN STORE SJØØRRETNATTEN AVLYST I ÅR GRUNNET COVID-19. VI SATSER PÅ Å KOMME STERKT TILBAKE I NESTE RUNDE. 

DE SOM ALLEREDE HAR KJØPT BILLETT VIL FÅ DENNE REFUNDERT

Tekst: Ola Ødegaard
Foto: Einar Pfeiffer

STED: LARKOLLEN
DATO: 24. - 26. APRIL
PRIS: 200,-
BILLETTER: KLIKK HER

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

SJØØRRET

SPENNENDE OG KREVENDE FISKE
De store bamsene trekker gjerne inn på grunna i ly av mørket. Det er også noe helt spesielt med det å fiske om natta - man blir innkapslet i naturen på en helt annen måte enn i dagslys. Selve fisket er ofte også litt mer krevende, og det kan vi like.

Derfor inviterer vi til Den Store Sjøørretnatta, natt til søndag 26.4 - en sosial sammenkomst for fluefiskere, med et aldri så lite konkurranseaspekt.

HEIMPLANET

HEIMPLANET BASECAMP
Base Camp blir på gressplenen på stranda ved halvøya «Lille Danmark», like sør for Larkollen Camping. I samarbeid med Heimplanet Norway setter vi opp en del telt det vil være mulig å ta seg en strekk i, og det er også fullt mulig å ta med egne telt for overnatting.

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og utvider samtidig arrangementet til å vare hele helgen for de som ønsker det.

SJØØRRET

TRIVSEL I FOKUS, MEN LITT KONKURRANSE LELL
Arrangementet er for fluefiskere, og selv om hovedtanken bak er å være sosiale, knytte kontakter, dele erfaringer og kanskje lære litt, vil vi dele ut flotte premier fra våre samarbeidspartnere gjennom et knippe ulike konkurranser.

Hovedpremien deles ut til største fisk fanget natten til søndagen, men vi sparker helgen i gang med en skumrings-jam for de aller ivrigste allerede fredag kveld, og så fortsetter vi gjennom lørdagen med diverse aktiviteter og konkurranser før hovedkonkurransen braker løs lørdag kveld kl. 19.

Alle deltakere må innom Base Camp på lørdag for å hente målebånd som deles ut fra kl. 18, så kan de fiske hvor de vil etter det. Innmelding av fisk foregår gjennom innsendelse av bildebevis, slik at alle som ønsker det kan sette ut fisken igjen.

 

NYBEGYNNERE VELKOMMEN
Vi oppfordrer også nybegynnere til å komme - vi stiller med faddere på dagen på lørdag som vil kunne hjelpe til med kastetrening og praktiske fisketips.

PROGRAM:

Fredag:

19.00 - 24.00:
Skumrings-Jam for de ivrigste. 

Lørdag:

12.00 - 19.00:
Sosialt i Base Camp - Kastekonkurranse, Nybegynner-coaching, viderekommende-coaching, fluebinding, utstyrstesting, fiskeskrøner etc.

18.00 - 19.00:
Påmelding og utdeling av målebånd.

19.00 - 0800:
Konkurransen starter 19.00, siste frist for innmelding av fisk er søndag kl. 08.00.

Søndag:

10.00:
Premieutdeling

Påmelding: 200 kr.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!
Nytt merke på Revir: Graveniid of Sápmi!

Vi har leeeenge jaktet etter den utlimate ullbuksa. Den typen som er tykk og tett nok til å holde deg skikkelig varm, men samtidig ikke klø. Her er den! Og den kommer med matchende ullgenser og buff i samme kvalitet, alt sammen fra lokalproduserte Graveniid of Sápmi.
Les mer