06 mars, 2020

Mot slutten av april har sjøørreten virkelig fått opp aktivitetsnivået. Det bugner av byttedyr, og fisken har fått feita seg opp etter gyting og magre vintermåneder.

I LIKHET MED ALT ANNET AV ARRANGEMENTER SÅ ER OGSÅ DEN STORE SJØØRRETNATTEN AVLYST I ÅR GRUNNET COVID-19. VI SATSER PÅ Å KOMME STERKT TILBAKE I NESTE RUNDE. 

DE SOM ALLEREDE HAR KJØPT BILLETT VIL FÅ DENNE REFUNDERT

Tekst: Ola Ødegaard
Foto: Einar Pfeiffer

STED: LARKOLLEN
DATO: 24. - 26. APRIL
PRIS: 200,-
BILLETTER: KLIKK HER

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

SJØØRRET

SPENNENDE OG KREVENDE FISKE
De store bamsene trekker gjerne inn på grunna i ly av mørket. Det er også noe helt spesielt med det å fiske om natta - man blir innkapslet i naturen på en helt annen måte enn i dagslys. Selve fisket er ofte også litt mer krevende, og det kan vi like.

Derfor inviterer vi til Den Store Sjøørretnatta, natt til søndag 26.4 - en sosial sammenkomst for fluefiskere, med et aldri så lite konkurranseaspekt.

HEIMPLANET

HEIMPLANET BASECAMP
Base Camp blir på gressplenen på stranda ved halvøya «Lille Danmark», like sør for Larkollen Camping. I samarbeid med Heimplanet Norway setter vi opp en del telt det vil være mulig å ta seg en strekk i, og det er også fullt mulig å ta med egne telt for overnatting.

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og utvider samtidig arrangementet til å vare hele helgen for de som ønsker det.

SJØØRRET

TRIVSEL I FOKUS, MEN LITT KONKURRANSE LELL
Arrangementet er for fluefiskere, og selv om hovedtanken bak er å være sosiale, knytte kontakter, dele erfaringer og kanskje lære litt, vil vi dele ut flotte premier fra våre samarbeidspartnere gjennom et knippe ulike konkurranser.

Hovedpremien deles ut til største fisk fanget natten til søndagen, men vi sparker helgen i gang med en skumrings-jam for de aller ivrigste allerede fredag kveld, og så fortsetter vi gjennom lørdagen med diverse aktiviteter og konkurranser før hovedkonkurransen braker løs lørdag kveld kl. 19.

Alle deltakere må innom Base Camp på lørdag for å hente målebånd som deles ut fra kl. 18, så kan de fiske hvor de vil etter det. Innmelding av fisk foregår gjennom innsendelse av bildebevis, slik at alle som ønsker det kan sette ut fisken igjen.

 

NYBEGYNNERE VELKOMMEN
Vi oppfordrer også nybegynnere til å komme - vi stiller med faddere på dagen på lørdag som vil kunne hjelpe til med kastetrening og praktiske fisketips.

PROGRAM:

Fredag:

19.00 - 24.00:
Skumrings-Jam for de ivrigste. 

Lørdag:

12.00 - 19.00:
Sosialt i Base Camp - Kastekonkurranse, Nybegynner-coaching, viderekommende-coaching, fluebinding, utstyrstesting, fiskeskrøner etc.

18.00 - 19.00:
Påmelding og utdeling av målebånd.

19.00 - 0800:
Konkurransen starter 19.00, siste frist for innmelding av fisk er søndag kl. 08.00.

Søndag:

10.00:
Premieutdeling

Påmelding: 200 kr.

Ola Ødegaard
Ola ØdegaardOgså SISTE FRA MAGASINET

FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV
FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV

20 september, 2021

Lørdag 2. oktober inviterer vi til todelt førstehjelpskurs på Høgevarde med instruktør Marius Baade. Alt innholdet i kursene blir lagt opp mot realistiske situasjoner og gir deg kunnskap som kan gjøre en forskjell!
Les Mer
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET

15 september, 2021

Bålet er en essensiell del av den gode turopplevelsen, og fungerer som et samlingspunkt, et sted for matlaging og ikke minst en behagelig varmekilde.
Les Mer
SUEZ-SALG
SUEZ-SALG

14 september, 2021

I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også. På grunn av dette har vi fått utstyr levert i september som skulle vært her i april.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev