LYSLØYPA – OSLO

LYSLØYPA – OSLO

Hva er Lysløypa? Mange i Oslo (og Bergen) vet det allerede, men ikke alle har fått det med seg. «Lysløypa» ble startet allerede i 2009, for å støtte opp om små og uavhengige bedrifter. Og Revir er jo nettopp en slik, liten og uavhengig bedrift.

Lysløypa er en spise-, drikke- og opplevelsesguide til en mer bærekraftig by. Og vi på Revir er stolte over å få være en del av denne blekka.


«Vi vil vise fram de som gjør en innsats. Enten det er miljømessige eller sosiale tiltak. Boken er ikke en oversikt over de som driver «perfekt», ei heller kun veganske spisesteder, men deltakerne er plukket ut fordi de prøver å gjøre en forskjell. Stor eller liten.»

SLIK BRUKER DU LYSLØYPA
Konseptet handler om å gå sammen to og to. Rabatten gjelder kun hvis du har med deg en venn. Kjøp Lysløypa, ta den med deg og vis den frem når du kommer til butikken (eller kafeen/restauranten). Da vil du få den angitte prisfordelen og en signatur. Lysløypa kan bare brukes én gang per sted. Det er alltid den billigste hovedretten/kaffen/kaken som er gratis. I butikker gjelder andre regler, f.eks. prosentrabatt. Boka er gyldig fra og med 01.12.2022 til 31.12.2023 med unntak av helligdager. Man må være to personer for å oppnå prisfordelen med mindre annet er oppgitt.  

HOS REVIR FÅR DU 15 % RABATT PÅ ALT TURUTSTYR I BUTIKKEN OG UTLEIE
«Kjenner du på en nostalgi når du tenker på skatesjappa eller ditt faste hangout da du var fjortis? Et sted hvor du kan kjenne på vekten av ting i hendene og. høre på nørder snakke om det de brenner for?

Revir er en sånn butikk. Et sted hvis nysgjerrigheten fremdeles blir pirret av kriker og kroker med turverdenens krimskrams. Samtidig er det ikke noe du heller vil enn å beine ut i skauen og teste greiene. 

Revir går motsatt retning av outdoor- og sportskjedene. De tviholder på historiefortellingen, den gode samtalen, nerde-kunnskapen og det kuraterte utvalget. Dette er butikken hvor du finner det du ikke finner andre steder. Gratis kaffe, kunst, kultur, opplevelser, og tjenester som f.eks. knivsliping og gravering. I «Hiet», deres nye lille avdeling på tvers av passasjen finner du sykkelverksted og noe av det de brenner for, nemlig utleie av utstyr.

Revir dyrker nærturen, den mest miljøvennlige turtypen, ikke høyest, raskest, lengst eller vanskeligst. Hvorfor bruke en million på å gå i tog opp Mount Everest når du kan få de mest fantastiske, intime opplevelsene i naturen i ditt nærområde?

Eller for å si som Helge Ingstad: «Her er min kano, mine garn, mitt gevær og mine hunder. Skogene, elvene og vannene står til min rådighet. Jeg sitter i skjorteermene foran mitt telt og føler meg som en millionær». 

Les mer om Lysløypa her. 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer