Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  Singles Day, Black Friday, Black Week, Cyber Monday… Handelsstandens kjøpesirkus – et siste krampetrekk hvor butikkene slåss for å selge varene sine for den beste prisen før den ordinære julehandelen slår inn for fullt.

  Det gjenstår å se hva vi på Revir gjør på selveste svartfredda'n – det har liten betydning, for vi har aldri giddi å være med på dette. Black Metal-friday, Brukt-fredagbruktmarked med ProtectOurWinters, eller Black Coffe-friday har vært blant våre bidrag på denne dagen. 

  (Ja, noen våkne kunder der ute har sikkert fått med seg at vi i blant setter ned priser på Revir også. For noen uker siden satte vi blant annet i gang et slags vinterkickoffsalg. Men vi kan betrygge dere med at det har ingenting med Black Friday og gjøre. Vi håper alle som benytter seg av tilbudene hos oss har tenkt seg nøye igjennom på forhånd.)

  Men, vi ble spurt om å bidra på LAST WEEK, et nytt konkret motsvar til sirkuset, en reperasjons- og vedlikeholdsfestival av våre venner i Northern Playground. Vi tenkte at her må vi bidra litt ekstra! Bli med du også!

  Les mer om verdens første (?) varighetsfestival her!

  NÅR
  17. – 20. november
  Torsdag og fredag 11–18, lørdag og søndag 11–16

  HVOR
  Folketeaterpassasjen i Oslo.
  Inngang fra Youngstorget og Storgata.

  HVORFOR NAVNET LAST WEEK?
  Noe av det viktigste vi kan gjøre for klimaet er å redusere forbruket. For å få til det er vi nødt til å bruke det vi har lengre og kjøpe mindre. Midt i årets høytid for rabatter, mersalg og konsum smeller Northern Playground opp en festival dedikert til vedlikehold og reparasjon. Sammen med en håndfull andre varighetsentusiaster går de sammen for å hjelpe deg med å bruke det du allerede har bittelitt lenger.

  Last Week betyr mange ting. Last betyr noe som fortsetter i tid, noe som holder seg godt og uskadet, noe som varer. Med andre ord alt vi står for og ønsker at klærne våre skal være. Ikke minst er det den siste uken før Black Week, som absolutt ikke er tilfeldig.

  REVIR SITT BIDRAG
  Vår kniv- og slipespesialist, Jacob Weisæth, kommer på torsdag for å slipe eggverktøy gratis og holder attpåtil to gratis intensivkurs i øks- og knivsliping (12.00-12.30 og 16.30-17.00). Han får sikkert mye å gjøre men tar unna det han kan.

  Les mer om kursene Jacob holder på Revir til vanlig.

  Kieran, vår Reodor Felgen, stiller også på lørdag og søndag, og utfører gratis service og enkle reperasjoner på sykkelen din før du setter den bort for vinteren! Han får sikkert også mye å gjøre, men ta med sykkelen så ser vi hva han rekker for deg!

  Se mer om impregnering av klær og sko, reperasjon av klær, andre miljøvennlige kurs og alt det andre som skjer på festivalen i passasjen torsdag-søndag!

  PS! Vi holder søndagssåpent!

  SE FULLT PROGRAM HER.