Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 1

  Event-sesongen for 2023 skal planlegges, og vi tar i mot innspill. Har du gode forslag, ønsker eller en ellevill idé til hva vi kan finne på? Kanskje du selv ønsker å holde foredrag, skal gi ut bok, eller har dritlyst til å lære bort noe til våre kunder gjennom å holde kurs?

  TIPS OSS!

  Denne høsten har vi fylt opp «Hiet» under Revir med folk og god stemning. Boklansering med Tyritroll og Jens Kvernmo, flere kvelder med Lars Nilssen i Reviret, filmvisning av «Wavy: The voyage to the end of the world», og knivsliping og sykkelservice med Northern Playgrounds «Last Week» har stått på programmet. 

  Vi åpnet Hiet høsten 2020 i håp om å kunne samle folk – turentusiaster, fiskebomser, bålnisser, kniventusiaster – ja, entusiaster som brenner for noe av det vi driver med på Revir. Korona'n satte raskt en stopper for det prosjektet. Heldigvis startet vi Revir Utleie samtidig, og fikk plutselig sykt god plass til å rengjøre packrafts, sykler og telt i kjelleren.

   


  Det siste året har vist at eventer i Hiet er topp stemning. Men frykt ikke – hvis du bor i Indre Rassvika i Sør-Varanger, og synes det er litt langt å reise for en kveld i Reviret. Kveldene til Lars Nilssen har, med stor suksess, blitt streamet live. Og boklanseringen til Jens Kvernmo viste vi live på Facebook. Dette blir det mer av.

  Send oss en mail til nettbutikk@revir.no, hvis du har forslag og gode ideer. 
  Vi tar også i mot ris og ros, hvis du har vært på en av årets eventer, og ønsker å gi en tilbakemelding. 


  Revir Oslo // Hiet