KONKURRANSE – SEND OSS BILDER

KONKURRANSE – SEND OSS BILDER

Vi opplever at kunder kommer inn i butikken med historier om Grepa-hansker som har vært med på hundrevis av turer de siste årene. Hansker som har blitt slitt ut ved bålet, i fjøset og på fest. Det er lite som varmer hjertene våre mer, enn å få bilder og tilbakemeldinger fra alle verdenshjørner om hanskene våre, som kanskje er det Revir-produktet vi er mest stolte av. 

Nå har vi Grepa 3.0 på lager i alle størrelser, og det feirer vi med en liten konkurranse!

HVA SKAL DU GJØRE?
Vi vil se flere bilder av Grepa-hansker i bruk
1. Send oss et bilde av godt brukte hansker, og fortell hvordan du har klart å slite de ut.
2. Send oss et stemningsfullt bilde av Grepa-hanskene dine.

HVORDAN?
Send bilder til oss på nettbutikk@revir.no, eller tagg oss på Instagram (@reviroslo) med #grepahansker. Disse bildene ønsker vi å kunne reposte på våre sosiale medier🤙🏻

HVOR LENGE VARER DET?
Konkurransen avsluttes 6. mars 2023. Da trekker vi TO vinnere.

PREMIER
To vinnere (en med brukt hanske-bilde, og en med stemningsbilde) får et års forbruk med fett til dine Grepa-hansker + et valgfritt produkt fra Revirs egne produkter (se utvalget her).

Vi gleder oss til å se dine Grepa-hansker i bruk!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer