KONKURRANSE – SEND OSS BILDER

KONKURRANSE – SEND OSS BILDER

Vi opplever at kunder kommer inn i butikken med historier om Grepa-hansker som har vært med på hundrevis av turer de siste årene. Hansker som har blitt slitt ut ved bålet, i fjøset og på fest. Det er lite som varmer hjertene våre mer, enn å få bilder og tilbakemeldinger fra alle verdenshjørner om hanskene våre, som kanskje er det Revir-produktet vi er mest stolte av. 

Nå har vi Grepa 3.0 på lager i alle størrelser, og det feirer vi med en liten konkurranse!

HVA SKAL DU GJØRE?
Vi vil se flere bilder av Grepa-hansker i bruk
1. Send oss et bilde av godt brukte hansker, og fortell hvordan du har klart å slite de ut.
2. Send oss et stemningsfullt bilde av Grepa-hanskene dine.

HVORDAN?
Send bilder til oss på nettbutikk@revir.no, eller tagg oss på Instagram (@reviroslo) med #grepahansker. Disse bildene ønsker vi å kunne reposte på våre sosiale medier🤙🏻

HVOR LENGE VARER DET?
Konkurransen avsluttes 6. mars 2023. Da trekker vi TO vinnere.

PREMIER
To vinnere (en med brukt hanske-bilde, og en med stemningsbilde) får et års forbruk med fett til dine Grepa-hansker + et valgfritt produkt fra Revirs egne produkter (se utvalget her).

Vi gleder oss til å se dine Grepa-hansker i bruk!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer