GREPA-KONKURRANSE – SE BILDENE

GREPA-KONKURRANSE – SE BILDENE

For en måned siden ba vi dere sende oss bilder av Grepa-hansker i bruk – bilder og fine historier har strømmet inn! Det varmer våre hjerter når vi får mail i innboksen fra kunder som elsker hanskene våre. Det er et produkt i stadig utvikling, og et produkt vi er stolte av.

Nederst i denne saken ser du hvilke to som har vunnet et års forbruk av impregnering til sine hansker + et valgfritt produkt fra Revirs egne produkter.
Les mer om konkurransen her.

Coverfoto👆🏻: @erik_rosenqvist

Foto: @erik_rosenqvist

TILBAKEMELDINGER FØRER TIL FORBEDRINGER

Vi elsker å høre fra kundene våre. Mest ros, selvfølgelig. Men også konstruktive innspill til forbedringer. De siste årene har vi fått mange forbrukertips fra dere som bruker hanskene jevnlig, som vi har tatt med i utviklingen av Grepa 3.0. 

På pekefingen har vi lagt til en ørliten skinnløkke som gjør det mulig å henge hansken opp ned på sekken eller i beltereima så snø ikke kommer inni hansken. Muligheten for å henge hanskene opp ned er også gunstig når de skal tørkes over bål eller lavvo-ovn. Paracord-festet er forsterket, det er også området rundt hullet på oversiden. Hullet på pull-tab'en er utvidet med noen millimeter, som gir bedre plass til å trekke paracord-løkken gjennom for å «låse» åpningen på hansken når du syns det er nødvendig, dessuten kan man nå henge dem i større typer karabinkroker. 

Foto: Stein P. Aasheim

«Jeg bruker dem til alt som foregår ute når det er tørt og kaldt. Toppturer i Romsdalen, skitur over Finnmarksvidda, hundekjøring i Reinheimen, reinsjakt i Lesjafjellene. Det er to ting som er geniale med dem: A) uttagbare innervotter av ull. B) Lær – som puster og slipper ut mer kondens enn kunstfiber (og er slitesterkt). Men i våte og fuktige forhold funker lær dårlig. Selv om jeg smører dem inn titt og ofte med alt mulig rart.»
Stein P. Aasheim


UTTAGBAR INNERHANSKE I ULL

Hanskene er fortsatt produsert i mykt, vokset kuskinn, med uttagbar innerhanske, noe som gjør at du får tørket hele hansken raskt. Innerhansken er foret med behagelig fleece mot huden men består ellers av ull. Den har en enkel enhånds stramming og loops for å henge opp hansken. Grepa 3.0 er en robust vinterhanske som gjør jobben både ved bålet, i fjellet og på kalde dager i byen, for den saks skyld. Brukes til alt fra motorsykkelkjøring og vedstabling til toppturer og hundesledekjøring. På sommerhalvåret kan innerhansken tas ut og skinnhansken kan brukes som arbeidshanske.


Her er noen av bidragene som kom inn🧡

@haraldh2002

 
«Må berre få nevne at verdas beste hanske, Grepa, no er på lager hjå dei fine folka i Revir Oslo. I helt ny 3.0. versjon, til og med! Passar både til kvardag og til fest. Eller til gruvebesøk på Svalbard, for den saks skuld. Anbefalast til ei(n) du er glad i!»
Harald Haaland

Foto: @markusgw

«Grepa 1.0, funker supert med ny innerhanske fra dere etter at den gamle gikk i oppløsning. Nå godt brukt men lite slitt😀  Brukt til alt fra bålpannevasking til hundelufting, pendling og som her på vei ned fra Nibbi. Super på toppen og ned – for varm opp. 

Foto: Mathias Sand Østraat

«Det er få plagg som har gitt meg den samme lille «udødelighetsfølelsen» ute på tur som Grepa hanskene har. De har vært en trofast følgesvenn på så godt som samtlige turer etter anskaffelse, både med og uten innerhansken. De har fått kjørt seg som bålhansker, sitteunderlag og grytekluter, bare for å nevne noe. De har virkelig holdt mål hele sin levetid. Selv om jeg har gått til innkjøp av versjon 3.0 holder forgjengeren fortsatt god kok som arbeidshansker på jobb. Klarer nok ikke kvitte meg med de sånn med det første, de er fortsatt for spesielle til det.»
Mathias Sand Østraat

Foto x 3: @NorseBushcraft
 

Foto: Mathias Sand Østraat


Foto: @robinlandebang

Foto: Marcus ErikssonFoto: @erik_rosenqvist


Foto: Peter Hammer


TRENGER DU NY INNERHANSKE?
Vi har en strikket innerhanske i 100 % ull som passer perfekt som liner til Grepa-hanskene. Den kan mer enn gjerne brukes som vanlig hanske også, uten noe utenpå.

Til info: Dette er en enklere utgave av innerhansken som medfølger Grepa 3.0-hansken. Denne er kun strikket ull – uten fleeceliningen inni.FETT OG VEDLIKEHOLD
Grepa er kjent for sin slitestyrke, selv om noen klarer å slite dem ut mye raskere enn andre. Begrepet «ingenting varer evig» stemmer her – men med litt egeninnsats lover vi at du nesten kan motbevise dette!
Skinn er hud og hud trenger pleie – så her kommer våre beste greasing-tips:

Under repererasjons- og vedlikeholdsmessa til våre gode naboer Northern Playground i høst var vi en selvskreven gjesteaktør – og da ble vi tipset om en annen aktør som var tilstede på messa; Villmark AS fra Hallingdal. Dette lille firmaet oppi Ål passet oss perfekt med sin lokale tapping av edle fett-dråper som virkelig fungerer.

Bruk klassikeren Haugs Original om du vil ha en impregnering som setter lite fargepreg men samtidig trekker godt inn i hansken. Denne er smørmyk og lukter søtt av bivoks og er en «snill» impregnering. Denne er spesielt anbefalt på våre hansker av sjefen sjøl, Jon Ola, hos Villmarks AS.

Om du vil ha en hardere type impregnering som er mer «voks-aktig» og som ikke går like dypt som Haugs Original anbefaler vi Classic. Denne setter også lite fargepreg og er nærmere luktløs. Denne oppleves som mindre «sticky» på skinnoverflaten, og fungerer fint alene, men optimalt sett bruker man Haugs Original som trekker dypt inn i skinnet først og Classic utenpå.

Om du virkelig vil ha noe som oser skau og fungerer fjell anbefaler vi naturfettet til Outdoor Junkie. Dette får vi fra en jeger og skogens kar i de dype østlandske skoger som koker fettet sitt sjøl – og her er det kun det han selv sanker og putter i gryta som gjelder. Hjemmelaget naturfett, mørk brun farge som setter en del patina og en eim av tjære og furunål, for de som liker slikt.

Varm gjerne opp fettet før du smører det inn, feks over et stearinlys – da blir det lettere å jobbe det inn i sømmene og impregneringen trenger dypere inn. Gjenta impregneringen regelmessig, særlig om du merker at skinnet ser tørrere ut enn sist gang du brukte hanskene. Velg ditt fett med omhu; så blir skinnet mykere og mer avvisende mot fukt og smuss og får lengre levetid!

 

VINNERE AV KONKURRANSEN
Vi har trukket ut to vinnere av bidragene som kom inn (en med brukt hanske-bilde, og en med stemningsbilde) som får et års forbruk med fett til sine Grepa-hansker + et valgfritt produkt fra Revirs egne produkter.

Gratulerer til Mathias Sand Østraat for fantastiske brukt hanske-bilder, og Erik Rosenqvist for fine stemningsbilder🏆🏆 Og tusen takk til alle dere andre som har sendt oss herlige bilder – dere gjorde det vanskelig å velge ut vinnere!🙏🏻

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer