KONGEN AV CAMPINGPLASSEN

KONGEN AV CAMPINGPLASSEN

I sommer inntok familien Knutsson/vonKrogh Trysil hyttegrend og camping langs Trysilelva med Revir-prospect Axel Hogstad på slep. Sykling sto øverst på planen, men dagene skulle selvsagt fylles med mer moro.

PAKKET FOR KOMFORT
Familiens adventure-mobil ble fylt til randen av campvibes-utstyr for komfortable aprés sykkel-kvelder, uansett hva som måtte komme av utfordringer der på den utmerket tilrettelagte campingplassen i vannkanten.

TRYSIL

KORT AVSTAND TIL ALT
Vi snakker altså ikke her om en slik digital-detox/nær naturen nær deg selv-villmarkstur som vi på Revir gjerne liker å flotte oss med. Her var det knapt et morellsteinspytt til dusj og dass, max fem meter til bilen og to meter til elva.

trysil heng med

BLI KJENT-TELT, IKKE FOR INTROVERTEN
Hengekøyer, packrafts, padlebrett, pølsepinner (neida) og iPads var pakket med - slik at podens potensielle Fortnite-avhengighet ikke skulle få seg et slag for baugen i ferien. Og for å toppe det hele valgte crewet å innlosjere seg i kanskje verdens drøyeste telt, Heimplanet Mavericks.

Dette spinnville beistet av et oppblåsbart mirakel er ikke teltvalget dersom du er en introvert fjellfant som tilstreber en diskrét tilstedeværelse i dine omgivelser, for om du setter opp dette monsteret må du regne med å bli kjent med folk.

HEIMPLANET MAVERICKS
Skiftende værforhold på Trysil i sommer

EKSTREMTELT FOR DRØYE FORHOLD
Ekstremteltet Mavericks er utviklet som basecamp-, eller gruppetelt for de aller drøyeste forhold, det ble bl.a. brukt under Red Bulls windsurf-konkurranse Storm Chase.

Teltet er 13 kvadratmeter og har en takhøyde på to meter. Likevel ble unge Hogstad forvist ut i annekset, et Samaya 2.5.

mavericks heimplanet samaya

TÅLER VIND PÅ 180KM/T
Men, tilbake til Mavericks. Det geodesiske designet gjør at teltet er garantert å tåle en vindstyrke på 180km/t.

Skal du arrangere frikjøringskonkurranse på høyfjellet, windsurfing camp på Nordvestlandskysten, bilrace i Sahara eller bare har en stor familie du skal huse på campingtur, så kan dette være teltet for deg. Men, du må altså være forberedt på å bli kjent med folk.

TO MOTPOLER, SIDE OM SIDE
Ved siden av dette oppblåsbare palasset slo altså Axel opp det ultralette Samaya-teltet med påmontert vestibyle, her snakker vi kontrast. Han var svært skeptisk til manglende myggnetting, pustbarheten til en teltduk med 20.000 vannsøyle og hvor varsom han måtte være med det florlette materialet når han krøyp til køys etter lange, hyggelige netter med betydelige mengder aprés-inntak i godt selskap med alle campingplass-beboerne de var blitt kjent med på grunn av Heimplanet-teltet.

SJEKK UT SAMAYA I NETTBUTIKKEN

Etter noen netter med nær tropiske temperaturer var det bare å konkludere med at Axel, i likehet med Christina Jacobsen og John Harald, også var blitt Samaya-entusiast. Det er rett og slett sjokkerende hvor bra dette teltet har levert. Nå er det mange av oss som gleder seg til å teste det grundig vinterstid.


heimplanet mavericks samaya 2.5

GOURMET UNDER TARPEN
Matlagingen manglet heller ingenting gjennom oppholdet. Revirtarpen ble spent opp over et piknik-bord som ble base for de lekreste retter selv de dagene regnet høljet ned.

SJEKK UT REVIRTARPEN

Her ble også sykler, liggeunderlag og kropper lappet sammen etter harde påkjenninger både dag-, og kveldstid.

revir hegn tarp
IKKE SYDEN, MEN WHO CARES?
Når det kommer til badetemperatur var ikke Trysilelva helt syden, men det stoppet verken badelystne barn og voksne, selv om de mest forsiktige hovedsaklig holdt seg i packraften.

SJEKK UT PINPACK PACKRAFTS

packraft pinpack

TILRETTELAGT FOR FOLK
Det er altså ikke bare de villeste turene vi verdsetter her på Revir, og særlig ikke i fellesferien da det uansett er mye folk ute i naturen, da kan man like gjerne dra et sted der alt er tilrettelagt for folk.

Og det var det hos de hyggelige folka på Trysil hyttegrend og camping. Nå kommer høsten, med litt mindre folk ute i skau og fjell, da ser vi fram til de enklere turene med litt mindre iøynefallende bofasiliteter.

SJEKK UT MAVERICKS I NETTBUTIKKEN

LES CHRISTINA JACOBSENS OMTALE AV SAMAYA 2.5


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer