06 juli, 2021

Der andre outdoor-merker har lange, omfattende brand-stories om hvordan grunnleggeren i 1939 ikke fant det han trengte av ekstremt nok utstyr til klatreturen, så er Keltys brand story forbilledlig kort og befriende ribbet for pretensiøse selvfølgeligheter. Kelty er lek og moro.

GÅ RETT TIL KELTY I NETTBUTIKKEN

KELTY

SUMMER CAMP – FOR KIDS AND ADULTS
Når essensen av historien er fire linjer der de fremhever pranks, lek og beskriver arbeidsplassen som en "summer camp - for kids AND grown-ups" siden 1952 skjønner vi jo at dette er en god match for Revir.

GET YOUR SHIT TOGETHER
Og når ett av ikon-produktene er en oppbevaringsbag som kalles G.Y.S.T. – GET YOUR SHIT TOGETHER – viser det et merke som ikke tar seg selv alt for alvorlig. Samtidig følger de sin egen Exxel Outdoor Code of Conduct, støtter en rekke ulike veldedige organisasjoner og er svært opptatt av arbeideres rettigheter.

Det er altså med stor entusiasme at vi introduserer Sierra Designs tøysete fetter, Kelty i sortimentet vårt på Revir.

KELTY

PERFEKT TIL BILCAMPINGEN
Kelty lager lekent, artig og veldig nyttig utstyr til lavterskel-turene. Det er dette du trenger til vanlife-turen, bilcamping, taktelt-ferien eller til sommerfesten i bakgården.

Kjølebagger, oppbevaringsbokser, søppelbag til pick-up´en, campingstoler, tarper og familietelt som funker utmerket på campingplassen.

KELTY

Det som gjør Kelty til noe mer enn en hvilken som helst leverandør av #campvibes er, i tillegg til den lite selvhøytidelige humoren, at de også produserer høykvalitets-tactical greier for kravstore kunder. Produktene er jevnt over vesentlig rimeligere enn kvaliteten skulle tilsi, og de er åpenbart gjennomtenkte med smarte og fornuftige løsninger.

Første runde i sortimentet er allerede tilgjengelig i nettbutikken, her er det bare å sjekke ut moroa fra Kelty.

SJEKK UT KELTY

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET

15 september, 2021

Bålet er en essensiell del av den gode turopplevelsen, og fungerer som et samlingspunkt, et sted for matlaging og ikke minst en behagelig varmekilde.
Les Mer
SUEZ-SALG
SUEZ-SALG

14 september, 2021

I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også. På grunn av dette har vi fått utstyr levert i september som skulle vært her i april.
Les Mer
KELLY KETTLE - IRSK RASJONALITET
KELLY KETTLE - IRSK RASJONALITET

08 september, 2021

Kelly Kettle ble utviklet av Patrick Kelly i 1890 til bruk for fiskere langs den vest-irske innsjøen Lough Conn. Firmaet er fortsatt drevet av samme familie, men nå omfavnet av kajakkpadlere, turfolk og dommedagspreppere verden over.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev