KELTY – NYTT MERKE HOS REVIR

KELTY – NYTT MERKE HOS REVIR

Der andre outdoor-merker har lange, omfattende brand-stories om hvordan grunnleggeren i 1939 ikke fant det han trengte av ekstremt nok utstyr til klatreturen, så er Keltys brand story forbilledlig kort og befriende ribbet for pretensiøse selvfølgeligheter. Kelty er lek og moro.

GÅ RETT TIL KELTY I NETTBUTIKKEN

KELTY

SUMMER CAMP – FOR KIDS AND ADULTS
Når essensen av historien er fire linjer der de fremhever pranks, lek og beskriver arbeidsplassen som en "summer camp - for kids AND grown-ups" siden 1952 skjønner vi jo at dette er en god match for Revir.

GET YOUR SHIT TOGETHER
Og når ett av ikon-produktene er en oppbevaringsbag som kalles G.Y.S.T. – GET YOUR SHIT TOGETHER – viser det et merke som ikke tar seg selv alt for alvorlig. Samtidig følger de sin egen Exxel Outdoor Code of Conduct, støtter en rekke ulike veldedige organisasjoner og er svært opptatt av arbeideres rettigheter.

Det er altså med stor entusiasme at vi introduserer Sierra Designs tøysete fetter, Kelty i sortimentet vårt på Revir.

KELTY

PERFEKT TIL BILCAMPINGEN
Kelty lager lekent, artig og veldig nyttig utstyr til lavterskel-turene. Det er dette du trenger til vanlife-turen, bilcamping, taktelt-ferien eller til sommerfesten i bakgården.

Kjølebagger, oppbevaringsbokser, søppelbag til pick-up´en, campingstoler, tarper og familietelt som funker utmerket på campingplassen.

KELTY

Det som gjør Kelty til noe mer enn en hvilken som helst leverandør av #campvibes er, i tillegg til den lite selvhøytidelige humoren, at de også produserer høykvalitets-tactical greier for kravstore kunder. Produktene er jevnt over vesentlig rimeligere enn kvaliteten skulle tilsi, og de er åpenbart gjennomtenkte med smarte og fornuftige løsninger.

Første runde i sortimentet er allerede tilgjengelig i nettbutikken, her er det bare å sjekke ut moroa fra Kelty.

SJEKK UT KELTY


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer