KELTY – NYTT MERKE HOS REVIR

KELTY – NYTT MERKE HOS REVIR

Der andre outdoor-merker har lange, omfattende brand-stories om hvordan grunnleggeren i 1939 ikke fant det han trengte av ekstremt nok utstyr til klatreturen, så er Keltys brand story forbilledlig kort og befriende ribbet for pretensiøse selvfølgeligheter. Kelty er lek og moro.

GÅ RETT TIL KELTY I NETTBUTIKKEN

KELTY

SUMMER CAMP – FOR KIDS AND ADULTS
Når essensen av historien er fire linjer der de fremhever pranks, lek og beskriver arbeidsplassen som en "summer camp - for kids AND grown-ups" siden 1952 skjønner vi jo at dette er en god match for Revir.

GET YOUR SHIT TOGETHER
Og når ett av ikon-produktene er en oppbevaringsbag som kalles G.Y.S.T. – GET YOUR SHIT TOGETHER – viser det et merke som ikke tar seg selv alt for alvorlig. Samtidig følger de sin egen Exxel Outdoor Code of Conduct, støtter en rekke ulike veldedige organisasjoner og er svært opptatt av arbeideres rettigheter.

Det er altså med stor entusiasme at vi introduserer Sierra Designs tøysete fetter, Kelty i sortimentet vårt på Revir.

KELTY

PERFEKT TIL BILCAMPINGEN
Kelty lager lekent, artig og veldig nyttig utstyr til lavterskel-turene. Det er dette du trenger til vanlife-turen, bilcamping, taktelt-ferien eller til sommerfesten i bakgården.

Kjølebagger, oppbevaringsbokser, søppelbag til pick-up´en, campingstoler, tarper og familietelt som funker utmerket på campingplassen.

KELTY

Det som gjør Kelty til noe mer enn en hvilken som helst leverandør av #campvibes er, i tillegg til den lite selvhøytidelige humoren, at de også produserer høykvalitets-tactical greier for kravstore kunder. Produktene er jevnt over vesentlig rimeligere enn kvaliteten skulle tilsi, og de er åpenbart gjennomtenkte med smarte og fornuftige løsninger.

Første runde i sortimentet er allerede tilgjengelig i nettbutikken, her er det bare å sjekke ut moroa fra Kelty.

SJEKK UT KELTY


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer