KELTY – NYTT MERKE HOS REVIR

KELTY – NYTT MERKE HOS REVIR

Der andre outdoor-merker har lange, omfattende brand-stories om hvordan grunnleggeren i 1939 ikke fant det han trengte av ekstremt nok utstyr til klatreturen, så er Keltys brand story forbilledlig kort og befriende ribbet for pretensiøse selvfølgeligheter. Kelty er lek og moro.

GÅ RETT TIL KELTY I NETTBUTIKKEN

KELTY

SUMMER CAMP – FOR KIDS AND ADULTS
Når essensen av historien er fire linjer der de fremhever pranks, lek og beskriver arbeidsplassen som en "summer camp - for kids AND grown-ups" siden 1952 skjønner vi jo at dette er en god match for Revir.

GET YOUR SHIT TOGETHER
Og når ett av ikon-produktene er en oppbevaringsbag som kalles G.Y.S.T. – GET YOUR SHIT TOGETHER – viser det et merke som ikke tar seg selv alt for alvorlig. Samtidig følger de sin egen Exxel Outdoor Code of Conduct, støtter en rekke ulike veldedige organisasjoner og er svært opptatt av arbeideres rettigheter.

Det er altså med stor entusiasme at vi introduserer Sierra Designs tøysete fetter, Kelty i sortimentet vårt på Revir.

KELTY

PERFEKT TIL BILCAMPINGEN
Kelty lager lekent, artig og veldig nyttig utstyr til lavterskel-turene. Det er dette du trenger til vanlife-turen, bilcamping, taktelt-ferien eller til sommerfesten i bakgården.

Kjølebagger, oppbevaringsbokser, søppelbag til pick-up´en, campingstoler, tarper og familietelt som funker utmerket på campingplassen.

KELTY

Det som gjør Kelty til noe mer enn en hvilken som helst leverandør av #campvibes er, i tillegg til den lite selvhøytidelige humoren, at de også produserer høykvalitets-tactical greier for kravstore kunder. Produktene er jevnt over vesentlig rimeligere enn kvaliteten skulle tilsi, og de er åpenbart gjennomtenkte med smarte og fornuftige løsninger.

Første runde i sortimentet er allerede tilgjengelig i nettbutikken, her er det bare å sjekke ut moroa fra Kelty.

SJEKK UT KELTY


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer