NYTT KASTEKURS MED MIDGAR FLYFISHING SATT OPP

NYTT KASTEKURS MED MIDGAR FLYFISHING SATT OPP

For å bygge opp vår egen kompetanse rundt fluefiske, og dele dette med våre renessansekunder har vi slått oss sammen med Dag Midtgård fra Midgar Flyfishing for å kunne tilby en rekke ulike fiskeaktiviteter utover sommeren og videre fremover.

Nytt grunnleggende kastekurs satt opp 24. juni:

DATO: 24.06.2020
TIDSPUNKT: 18.00
PRIS: 950,-
STED: FRYSJA/STILLA, ØVERST I AKERSELVA

MER INFO OG PÅMELDING

MIDGAR FLYFISHING REVIR FLUEFISKE

DAG MIDTGÅRD - MIDGAR FLYFISHING
Dag har drevet med fluekastekurs siden 1994. Han har utviklet fluefiskeutstyr sammen med Talon, CF Burkheimer og Cortland fra nittitallet og frem til i dag. Og siden 2006 har han drevet fluebindefabrikk med tolv heltidsansatte i Kenya.

midgar flyfishing fluefiske på revirMidgar-fluene er foreløpig kun tilgjengelig i butikken

FOR BÅDE NYBEGYNNERE OG DE MED LITT ERFARING
Til hverdags jobber Dag som PT på Sats i Fredrikstad og har utdannelse i dette fra Norges Idrettshøgskole. Vi har allerede deltatt på kastekurs med Dag og er trygge på at dette er midt i blinken for flere av våre kunder, både nybegynnere og litt mer erfarne fluefiskere.

SJEKK VÅRE ANBEFALTE VADERE FRA PATAGONIA

FIRE KURS I LOGISK SAMMENHENG
Vi åpner samarbeidet med tre ulike kurs:

KURS 1: KOM I GANG MED FLUEKASTING
“Kom i gang med fluekasting” er et grunnleggende fluekasterkurs. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset, bare lærevilje og godt humør! Kurset passer også godt for dem som har kastet noe med flue fra før, og som vil starte innlæringen av fluekasterteknikken fra bunn av.

 

 Det er det rette “overhodekastet” vi tar sikte på å lære oss basisforståelsen for, og utøvelse av, på dette kurset. Målsetningen etter endt kurs er at du skal være istand til å presentere flua rolig og fint opp mot 12-15 meter. En typisk lengde for et fluefiskekast! Etter endt kurs, er du klar til å fortsette å utvikle deg som fluekaster på kurset “Overhodekastet. Presentasjon med lengde”.


KURS 1 - MER INFO OG PÅMELDING

SVENSKE PODSOL LAGER FANTASTISKE FLUESTENGER

KURS 2: OVERHODEKASTET - PRESENTASJON MED LENGDE
Overhodekastet, presentasjon med lengde er en forlengelse av grunnkurset “Kom i gang med fluekasting”, og tar sikte på å bringe deltakerne videre fra et nybegynnernivå og opp til et godt fluefiskekaster-nivå.

 

PRESENTASJONSKASTET 
På kurset utdyper og demonstrerer vi ulike kraftkilder vi bruker til å spenne opp fluestanga med under fluekastingen, og i hvilken rekkefølge vi aktiviserer disse kraftkildene i, for å få gode presentasjonskast. Videre skal vi lære oss å forstå og utøve hvordan vi lager/setter en effektiv linebukt, utøvelsen av dobbelttrekket, og skyting av line.

Det sentrale tema på dette kurset er derfor å lære teknikker for å kunne presentere flua optimalt opp mot 18-20 meter for et rett- og vinklet presentasjonskastet.

DATO: 17.06.2020
TIDSPUNKT: 18.00
PRIS: 950,-
STED: FRYSJA/STILLA, ØVERST I AKERSELVA

KURS 2 - MER INFO OG PÅMELDING

HARDYS - EKSKLUSIV ENGELSK KVALITET


KURS 3: SPEYKASTET - KAST UTEN BAKKAST, EN OG TOHÅNDSTANG
For å kunne være i stand til å presentere flua på steder med minimale muligheter for et bakkast, må vi utføre et “Speykast”. Under dette kurset lærer du hvordan du vinkler lina i innkastet, for så å kunne skyte denne kontrollert og langt ut i framkastet opp mot 16-18-20 meter.

DATO: 22.06.2020
KLOKKEN 18.00
PRIS: 950
STED: FRYSJA/STILLA, ØVERST I AKERSELVA

KURS 3 - MER INFO OG PÅMELDING


KURS 4: PRAKSIS
Vi jobber med de siste detaljene rundt et kurs der målsetningen er å faktisk få fisk. Mer info følger.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer