NYTT KASTEKURS MED MIDGAR FLYFISHING SATT OPP

NYTT KASTEKURS MED MIDGAR FLYFISHING SATT OPP

For å bygge opp vår egen kompetanse rundt fluefiske, og dele dette med våre renessansekunder har vi slått oss sammen med Dag Midtgård fra Midgar Flyfishing for å kunne tilby en rekke ulike fiskeaktiviteter utover sommeren og videre fremover.

Nytt grunnleggende kastekurs satt opp 24. juni:

DATO: 24.06.2020
TIDSPUNKT: 18.00
PRIS: 950,-
STED: FRYSJA/STILLA, ØVERST I AKERSELVA

MER INFO OG PÅMELDING

MIDGAR FLYFISHING REVIR FLUEFISKE

DAG MIDTGÅRD - MIDGAR FLYFISHING
Dag har drevet med fluekastekurs siden 1994. Han har utviklet fluefiskeutstyr sammen med Talon, CF Burkheimer og Cortland fra nittitallet og frem til i dag. Og siden 2006 har han drevet fluebindefabrikk med tolv heltidsansatte i Kenya.

midgar flyfishing fluefiske på revirMidgar-fluene er foreløpig kun tilgjengelig i butikken

FOR BÅDE NYBEGYNNERE OG DE MED LITT ERFARING
Til hverdags jobber Dag som PT på Sats i Fredrikstad og har utdannelse i dette fra Norges Idrettshøgskole. Vi har allerede deltatt på kastekurs med Dag og er trygge på at dette er midt i blinken for flere av våre kunder, både nybegynnere og litt mer erfarne fluefiskere.

SJEKK VÅRE ANBEFALTE VADERE FRA PATAGONIA

FIRE KURS I LOGISK SAMMENHENG
Vi åpner samarbeidet med tre ulike kurs:

KURS 1: KOM I GANG MED FLUEKASTING
“Kom i gang med fluekasting” er et grunnleggende fluekasterkurs. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset, bare lærevilje og godt humør! Kurset passer også godt for dem som har kastet noe med flue fra før, og som vil starte innlæringen av fluekasterteknikken fra bunn av.

 

 Det er det rette “overhodekastet” vi tar sikte på å lære oss basisforståelsen for, og utøvelse av, på dette kurset. Målsetningen etter endt kurs er at du skal være istand til å presentere flua rolig og fint opp mot 12-15 meter. En typisk lengde for et fluefiskekast! Etter endt kurs, er du klar til å fortsette å utvikle deg som fluekaster på kurset “Overhodekastet. Presentasjon med lengde”.


KURS 1 - MER INFO OG PÅMELDING

SVENSKE PODSOL LAGER FANTASTISKE FLUESTENGER

KURS 2: OVERHODEKASTET - PRESENTASJON MED LENGDE
Overhodekastet, presentasjon med lengde er en forlengelse av grunnkurset “Kom i gang med fluekasting”, og tar sikte på å bringe deltakerne videre fra et nybegynnernivå og opp til et godt fluefiskekaster-nivå.

 

PRESENTASJONSKASTET 
På kurset utdyper og demonstrerer vi ulike kraftkilder vi bruker til å spenne opp fluestanga med under fluekastingen, og i hvilken rekkefølge vi aktiviserer disse kraftkildene i, for å få gode presentasjonskast. Videre skal vi lære oss å forstå og utøve hvordan vi lager/setter en effektiv linebukt, utøvelsen av dobbelttrekket, og skyting av line.

Det sentrale tema på dette kurset er derfor å lære teknikker for å kunne presentere flua optimalt opp mot 18-20 meter for et rett- og vinklet presentasjonskastet.

DATO: 17.06.2020
TIDSPUNKT: 18.00
PRIS: 950,-
STED: FRYSJA/STILLA, ØVERST I AKERSELVA

KURS 2 - MER INFO OG PÅMELDING

HARDYS - EKSKLUSIV ENGELSK KVALITET


KURS 3: SPEYKASTET - KAST UTEN BAKKAST, EN OG TOHÅNDSTANG
For å kunne være i stand til å presentere flua på steder med minimale muligheter for et bakkast, må vi utføre et “Speykast”. Under dette kurset lærer du hvordan du vinkler lina i innkastet, for så å kunne skyte denne kontrollert og langt ut i framkastet opp mot 16-18-20 meter.

DATO: 22.06.2020
KLOKKEN 18.00
PRIS: 950
STED: FRYSJA/STILLA, ØVERST I AKERSELVA

KURS 3 - MER INFO OG PÅMELDING


KURS 4: PRAKSIS
Vi jobber med de siste detaljene rundt et kurs der målsetningen er å faktisk få fisk. Mer info følger.


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer