GRATIS FRAKT I NOVEMBER !!

0

Handlekurven er tom

29 mai, 2020

Samaya 2.5 er et ekspedisjonstelt utviklet for de hardeste påkjenninger planeten kan by på, med plass til 2-3 personer, og som veier kun 1,5kg - og som dermed klokkes inn som verdens letteste firesesongstelt.

SJEKK UT SAMAYA I NETTBUTIKKEN

samaya revir oslo

BASERT I ANNECY
Samaya er basert i Annecy. Denne lille, erkefranske alpebyen som kalles "vakker på grensen til det banale", eller omtales som alpenes Venezia er et naturlig sted å stoppe for en rast på vei mellom Geneve og Chamonix.

Om du tenker deg en pittoresk europeisk småby konstruert i en amerikansk fornøyelsespark er man ikke så langt unna viben i Annecy.

ANNECY SAMAYA REVIR

UTVIKLET AV KREVENDE ALPINISTER
Her, i disse omgivelsene designer og utvikler folka bak Samaya-teltet sine produkter før de testet til det ytterste under ekstremt krevende forhold. Det tar ti til femten prototyper for denne gjengen av kravstore alpinister å komme fram til et resultat de kan presentere for verden, og som de selv kan stole på i verdens hardeste omgivelser.

Med Chamonix-Mont-Blanc som testsenter og en gruppe ambassadører som Christophe Dumarest, Caro North og Symon Welfringer involvert i utviklingen er Samaya-teltet blitt en realitet. Et ekspedisjonstelt som skal tåle de hardeste påkjenninger planeten kan by på, med plass til to, til tre personer, og som veier kun 1,5kg - og som dermed klokkes inn som verdens letteste firesesongstelt.

OPTIMALISERT KONSTRUKSJON
Konstruksjonen er designet for å optimalisere teltets innevolum, samtidig som at det skal tåle uhorvelig mye vind, og vekten av mye snø.

SJEKK SAMAYA 2.5 I NETTBUTIKKEN

Samaya har selv svart på noen av de mest åpenbare spørsmålene man kan stille rundt dette vidunderet.

samaya revir oslo

How do you justify Samaya 2.5 as a four seasons tent?
Samaya 2.5 can face 20.000mm water-column before any water come into the room. Each seam (42 meters) is taped to guarantee full waterproofness. The Samaya 2.5 resist up to 120KM/H of wind (75 MPH). These properties justify that La Samaya2.5 is a four seasons tent.

What defines breathability in a tent?
Breathability is the ability of the fabric to breath. It means how your fabric can give away condensation and water vapour. Common unit is the g/qsm/day.

What defines waterproofness in a tent?
Waterproofness is the ability of a fabric to face water. Common unit is the water-column. It means how many millimetres water-column we can apply on the fabric before one drop water cross the fabric.

revir samaya

Are the seams of the La Samaya2.5 waterproof?
On the Samaya 2.5, every seam is taped. It represents more than 40 meters of seam. The Samaya 2.5 is fully waterproof.

Is the Samaya2.5 single-skin conception?
Yes, the Samaya2.5 is a single-skin conception with fully waterproof and breathable 3-layers fabric.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BLACK FRIDAY PÅ REVIR
BLACK FRIDAY PÅ REVIR

27 november, 2020

Revir drar i gang tidenes feitaste svartefredagstilbud – og som om ikke det var nok så er det jaggu meg helt føkkings gratis.
Les Mer
REVIRS ADVENTSKALENDER-TIPS
REVIRS ADVENTSKALENDER-TIPS

25 november, 2020

Adventstiden nærmer seg, og mange liker å gi bort noen små overraskelser frem mot jul. Vi har plukket ut noen av våre favoritter i den rimelige prisklassen – her er 24 nyttige adventsgavetips vi tror enhver friluftsnisse vil like.
Les Mer
REVIR SANDVIKA – ET HABITAT FOR MARITIME ARTER
REVIR SANDVIKA – ET HABITAT FOR MARITIME ARTER

23 november, 2020

I november 2020 åpnet vi vår seneste “avstkker” midt i Sandvika sentrum, ikke under tak i en kjønnsløs shopping-maskin, men i en god gammeldags gate – i en by vi knapt visste fantes.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev