29 mai, 2020

Samaya 2.5 er et ekspedisjonstelt utviklet for de hardeste påkjenninger planeten kan by på, med plass til 2-3 personer, og som veier kun 1,5kg - og som dermed klokkes inn som verdens letteste firesesongstelt.

SJEKK UT SAMAYA I NETTBUTIKKEN

samaya revir oslo

BASERT I ANNECY
Samaya er basert i Annecy. Denne lille, erkefranske alpebyen som kalles "vakker på grensen til det banale", eller omtales som alpenes Venezia er et naturlig sted å stoppe for en rast på vei mellom Geneve og Chamonix.

Om du tenker deg en pittoresk europeisk småby konstruert i en amerikansk fornøyelsespark er man ikke så langt unna viben i Annecy.

ANNECY SAMAYA REVIR

UTVIKLET AV KREVENDE ALPINISTER
Her, i disse omgivelsene designer og utvikler folka bak Samaya-teltet sine produkter før de testet til det ytterste under ekstremt krevende forhold. Det tar ti til femten prototyper for denne gjengen av kravstore alpinister å komme fram til et resultat de kan presentere for verden, og som de selv kan stole på i verdens hardeste omgivelser.

Med Chamonix-Mont-Blanc som testsenter og en gruppe ambassadører som Christophe Dumarest, Caro North og Symon Welfringer involvert i utviklingen er Samaya-teltet blitt en realitet. Et ekspedisjonstelt som skal tåle de hardeste påkjenninger planeten kan by på, med plass til to, til tre personer, og som veier kun 1,5kg - og som dermed klokkes inn som verdens letteste firesesongstelt.

OPTIMALISERT KONSTRUKSJON
Konstruksjonen er designet for å optimalisere teltets innevolum, samtidig som at det skal tåle uhorvelig mye vind, og vekten av mye snø.

SJEKK SAMAYA 2.5 I NETTBUTIKKEN

Samaya har selv svart på noen av de mest åpenbare spørsmålene man kan stille rundt dette vidunderet.

samaya revir oslo

How do you justify Samaya 2.5 as a four seasons tent?
Samaya 2.5 can face 20.000mm water-column before any water come into the room. Each seam (42 meters) is taped to guarantee full waterproofness. The Samaya 2.5 resist up to 120KM/H of wind (75 MPH). These properties justify that La Samaya2.5 is a four seasons tent.

What defines breathability in a tent?
Breathability is the ability of the fabric to breath. It means how your fabric can give away condensation and water vapour. Common unit is the g/qsm/day.

What defines waterproofness in a tent?
Waterproofness is the ability of a fabric to face water. Common unit is the water-column. It means how many millimetres water-column we can apply on the fabric before one drop water cross the fabric.

revir samaya

Are the seams of the La Samaya2.5 waterproof?
On the Samaya 2.5, every seam is taped. It represents more than 40 meters of seam. The Samaya 2.5 is fully waterproof.

Is the Samaya2.5 single-skin conception?
Yes, the Samaya2.5 is a single-skin conception with fully waterproof and breathable 3-layers fabric.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

5 TING Å HUSKE PÅ HVIS DU SKAL UTFORSKE NATUREN I SOMMER
5 TING Å HUSKE PÅ HVIS DU SKAL UTFORSKE NATUREN I SOMMER

22 juni, 2020

I år er sommeren der du endelig skal utforske den norske naturen. Samboer'n har gått med på å bruke alle feriepengene på nytt turutstyr og hele fellesferien skal dere tråle stiene til Den Norske Turistforening, på leiting etter «unike» teltplasser og opplevelser…
Les Mer
TELTSESONG - HEIMPLANET
TELTSESONG - HEIMPLANET

18 juni, 2020

Heimplanet-spiren ble sådd på en surfetur til Portugal i 2003. Stefan og Stefan, to tyske surfere, var lei av å sette opp og ta ned teltene hver gang de flyttet fra spot til spot langs kysten.
Les Mer
ULTRALETT HOBO STOVE I TITAN
ULTRALETT HOBO STOVE I TITAN

16 juni, 2020

Lixada Titanium Hobo Stove er en ultralett portabel bålplass - perfekt til koking og steking på tur. Kvist og kvast blir brensel til matlaging, den etterlater ingen spor i naturen og gir effektiv rask varme.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev