29 mai, 2020

Samaya 2.5 er et ekspedisjonstelt utviklet for de hardeste påkjenninger planeten kan by på, med plass til 2-3 personer, og som veier kun 1,5kg - og som dermed klokkes inn som verdens letteste firesesongstelt.

SJEKK UT SAMAYA I NETTBUTIKKEN

samaya revir oslo

BASERT I ANNECY
Samaya er basert i Annecy. Denne lille, erkefranske alpebyen som kalles "vakker på grensen til det banale", eller omtales som alpenes Venezia er et naturlig sted å stoppe for en rast på vei mellom Geneve og Chamonix.

Om du tenker deg en pittoresk europeisk småby konstruert i en amerikansk fornøyelsespark er man ikke så langt unna viben i Annecy.

ANNECY SAMAYA REVIR

UTVIKLET AV KREVENDE ALPINISTER
Her, i disse omgivelsene designer og utvikler folka bak Samaya-teltet sine produkter før de testet til det ytterste under ekstremt krevende forhold. Det tar ti til femten prototyper for denne gjengen av kravstore alpinister å komme fram til et resultat de kan presentere for verden, og som de selv kan stole på i verdens hardeste omgivelser.

Med Chamonix-Mont-Blanc som testsenter og en gruppe ambassadører som Christophe Dumarest, Caro North og Symon Welfringer involvert i utviklingen er Samaya-teltet blitt en realitet. Et ekspedisjonstelt som skal tåle de hardeste påkjenninger planeten kan by på, med plass til to, til tre personer, og som veier kun 1,5kg - og som dermed klokkes inn som verdens letteste firesesongstelt.

OPTIMALISERT KONSTRUKSJON
Konstruksjonen er designet for å optimalisere teltets innevolum, samtidig som at det skal tåle uhorvelig mye vind, og vekten av mye snø.

SJEKK SAMAYA 2.5 I NETTBUTIKKEN

Samaya har selv svart på noen av de mest åpenbare spørsmålene man kan stille rundt dette vidunderet.

samaya revir oslo

How do you justify Samaya 2.5 as a four seasons tent?
Samaya 2.5 can face 20.000mm water-column before any water come into the room. Each seam (42 meters) is taped to guarantee full waterproofness. The Samaya 2.5 resist up to 120KM/H of wind (75 MPH). These properties justify that La Samaya2.5 is a four seasons tent.

What defines breathability in a tent?
Breathability is the ability of the fabric to breath. It means how your fabric can give away condensation and water vapour. Common unit is the g/qsm/day.

What defines waterproofness in a tent?
Waterproofness is the ability of a fabric to face water. Common unit is the water-column. It means how many millimetres water-column we can apply on the fabric before one drop water cross the fabric.

revir samaya

Are the seams of the La Samaya2.5 waterproof?
On the Samaya 2.5, every seam is taped. It represents more than 40 meters of seam. The Samaya 2.5 is fully waterproof.

Is the Samaya2.5 single-skin conception?
Yes, the Samaya2.5 is a single-skin conception with fully waterproof and breathable 3-layers fabric.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER

20 september, 2020

1. oktober inviterer vi til sykkeldemo i samarbeid med Rocky Mountain. Her får du mulighet til å teste de fleste 2021 modellene, deriblant nye Altitude, Reaper til barn og Powerplay elsykler.
Les Mer
NORGESPREMIERE PÅ ADVENTURE OF THE SPIRIT
NORGESPREMIERE PÅ ADVENTURE OF THE SPIRIT

19 september, 2020

Fredag 2. oktober blir det visning av den prisvinnende filmen Adventure of the Spirit på Høgevarde, med innledningsforedrag av Mathias Ekornaas.
Les Mer
REVIR AVSTIKKER - HØGEVARDE I HØSTFERIEN
REVIR AVSTIKKER - HØGEVARDE I HØSTFERIEN

18 september, 2020

Revir og Høgevarde inviterer til høstmarked og aktivitetsdager ved Lavvoen på Høgevarde torsdag, fredag og lørdag i høstferien, nærmere bestemt 1. -3. oktober.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev