25 august, 2021

Bli med på foredraget HELT VILT SUNT med ernæringsbiolog Lise von Krogh på Høgevarde lørdag 28. august kl. 17:00-17:30 på

LES MER OM AKTIVITETSDAGEN PÅ HØGEVARDE

HELT VILT
Vill mat kan gjøre kostholdet vårt sunnere, bedre og mer bærekraftig.
Det er flere gode grunner til å plukke bær og sopp, fiske og jakte. Dette er mat som i de aller fleste tilfeller er sunt og godt å spise, skjønt med noen forbehold.

høgevarde

LISE VON KROGH
Lise von Krogh er en erfaren foredragsholder for bedrifter, organisasjoner, høyskoler o.l.

Hun er utdannet ernæringsbiolog (cand.scient) fra Universitetet i Bergen – med fokus på et forebyggende kosthold og prøver å formidle både lærerikt, matnyttig og underholdene.

høgevarde lise von krogh

Hun jobber til daglig som selvstendig næringdrivende rådgiver for matvareindustrien med vekt på regelverk og kommunikasjon gjennom riktig merking. Hun foreleser også fast på Høyskolen Kristiana.

På privaten er Lise både birøkter og hundekjører og trives kanskje aller best i skogen.

høgevarde lise von krogh

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV
FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV

20 september, 2021

Lørdag 2. oktober inviterer vi til todelt førstehjelpskurs på Høgevarde med instruktør Marius Baade. Alt innholdet i kursene blir lagt opp mot realistiske situasjoner og gir deg kunnskap som kan gjøre en forskjell!
Les Mer
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET

15 september, 2021

Bålet er en essensiell del av den gode turopplevelsen, og fungerer som et samlingspunkt, et sted for matlaging og ikke minst en behagelig varmekilde.
Les Mer
SUEZ-SALG
SUEZ-SALG

14 september, 2021

I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også. På grunn av dette har vi fått utstyr levert i september som skulle vært her i april.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev