HELT VILT SUNT – FOREDRAG MED LISE VON KROGH PÅ HØGEVARDE

HELT VILT SUNT – FOREDRAG MED LISE VON KROGH PÅ HØGEVARDE

Bli med på foredraget HELT VILT SUNT med ernæringsbiolog Lise von Krogh på Høgevarde lørdag 28. august kl. 17:00-17:30 på

LES MER OM AKTIVITETSDAGEN PÅ HØGEVARDE

HELT VILT
Vill mat kan gjøre kostholdet vårt sunnere, bedre og mer bærekraftig.
Det er flere gode grunner til å plukke bær og sopp, fiske og jakte. Dette er mat som i de aller fleste tilfeller er sunt og godt å spise, skjønt med noen forbehold.

høgevarde

LISE VON KROGH
Lise von Krogh er en erfaren foredragsholder for bedrifter, organisasjoner, høyskoler o.l.

Hun er utdannet ernæringsbiolog (cand.scient) fra Universitetet i Bergen – med fokus på et forebyggende kosthold og prøver å formidle både lærerikt, matnyttig og underholdene.

høgevarde lise von krogh

Hun jobber til daglig som selvstendig næringdrivende rådgiver for matvareindustrien med vekt på regelverk og kommunikasjon gjennom riktig merking. Hun foreleser også fast på Høyskolen Kristiana.

På privaten er Lise både birøkter og hundekjører og trives kanskje aller best i skogen.

høgevarde lise von krogh


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer