REVIR HØGEVARDE – AKTIVITETSDAG I SENSOMMERFJELLET

REVIR HØGEVARDE – AKTIVITETSDAG I SENSOMMERFJELLET

Revir Høgevarde inviterer til aktivitetsdag i og omkring lavvoen på Høgevarde 28. august. Det blir utstyrstesting, uformelle kurs og konkurranser, samt nyttige foredrag og annen familieorientert moro hele dagen – og sosialt samvær for de voksne utover kvelden.

Toppbilde: Lars Storheim/Hallingdal Rides

høgevarde packraft
Test packrafting med et utvalg av våre raft fra Pinpack. Foto: Fredrik Bryn

SENSOMMERKOS FOR HELE FAMILIEN
Revir og Høgevarde pakker årets siste augustlørdag med gratisaktiviteter og tilbakelent fjellmoro som packrafting, sykling, el-sykling, fiske, flytende kajakk, bålfyring, øksekasting, spikking, sykling, telt og tur.

høgevarde bikepackingEr du nysgjerrig på bikepacking? Vi viser frem både sykler og utstyr til denne aktiviteten, og du kan teste sykkel med fullt oppsett. Foto: John Harald Knutsson

UTSTYRSDEMO OG SALG
Det blir utstyrsdemoer, muligheter for å teste ut både det ene og det andre av friluftsutstyr – og så kjører vi et brukbart sesongavslutningssalg der det blir gode muligheter for å gjøre seg et realt kupp.

høgevarde padling
ıKayakken fra Point 65 kan pakkes sammen og får plass i bilen, du kan teste denne klassiske varianten, og fiskekayakken deres også. Foto: Lise von Krogh


GOD MAT OG DRIKKE, MED NOKO NYTTIG TIL
I lavvoen blir det ny sensommer-meny, sedvanlig god drikke og foredrag om ville (og elleville) vekster med ernæringsbiolog, birøkter og hundekjører Lise von Krogh.

Utover kvelden blir det sosialt samvær med fjelluft-vennlig musikk, og god stemning.

lise von krogh
Ernæringsbiolog Lise von Krogh kommer innom Lavvoen for å si noen ord om ville vekster. Foto: Alberto Palladini

HEISBASERT SYKLING FOR DE MINSTE
Det blir offisiell åpning av Lavvostien og ski/sykkelbåndet vil være i drift og gi heisbasert sykling for de minste.

høgevarde elsykkelDet blir gratis testing av elsykler av ulike varianter. Foto: John Harald Knutsson

Høgevarde AS vil åpne visningssenteret/eiendomspavlijongen i Fjellparken og være tilstede hele dagen for å fortelle om utviklingsplanene for Høgevarde i årene som kommer. 

høgevarde sykkelDeler av det nye sykkelnettverket er på plass, det kan det være verdt å sjekke ut. Foto: Lars Storheim/Hallingdal Rides


HELE DAGEN, OG KVELDEN MED
Moroa starter i elleve-draget på formiddagen og varer hele dagen. Sumarkvelden tar vi som det kommer og holder på så lenge vi koser oss – innen rimelighetens grenser.


høgevarde mat og drikke
Thea og David i Lavvoen lover sensommermeny og fantastisk god drikke. Foto: Einar Pfeiffer


Mer info om innhold kommer fortløpende i våre ulike kanaler, men vi kan love en trivelig sensommerdag i fjellet.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer