KONSERT – BRETTEVILLE PÅ HØGEVARDE

KONSERT – BRETTEVILLE PÅ HØGEVARDE

Fra ville vekster til vill vest på Høgevarde. Alf Bretteville fra americana-duoen Trudy and Dave kommer til fjells for å sette aftenstemningen i lavvoen lørdag 28. august.

Minikonsert: Alf Bretteville
Sted: Høgevarde
Dato: 28. august 2021
Tidspunkt: klokken 18.00

trudy and dave

FORTSYRRER UNDER DUEJAKTA
Revirs egen in-house redneck @johnharaldknutsson fikk ørene opp for Trudy and Dave-prosjektet til Alf Bretteville og Johanna Demker under Gigg i Gokk 2019 – og da Eystein fra Gigg anbefalte oss å kontakte dem i forhold til musikk som kunne passe både Revir og fjellufta på Høgevarde var Alf bare et par tastetrykk unna.

Vi fortsyrrer ham riktignok under duejakta, og det er utvilsomt litt ubeleilig å legge fra seg hagla for å komme til fjells midt under denne aller helligste av alle høytider.

Sjekk ut Trudy & Dave

LANG OG MANGFOLDIG KARRIERE
Alf har i mange år gitt ut kritikerroste album med sitt band Bretteville (1996 og 2011) og i 2020 slapp han en tøff duettplate under navnet «Trudy and Dave» sammen med Johanna Demker. Han har også han skrevet enkeltlåter for andre artister som har blitt store hits helt borte i Sør-Amerika.

BRETTEVILLE – UNDERVURDERT NITTITALLS-ROOTS
"Og for meg så er dette den beste plata som kom ut under 90-tallets Rootsbølge.

Den inneholder 12 utsøkte, stemningsfulle låter, og to instrumentalsnutter som heter «Introville» og «Outroville». Mellom disse er det puttet gode tekster og fjonge små melodier underbygget av et velspilt band som krydrer hele plata med banjo og dobrolyder.

Det hele snirkler seg avgårde på en måte som er få andre plater forunt, og hele veien ligger den glitrende stemmen til Bretteville-Jensen som bindeledd.  At ikke denne plata er nyutgitt er meg en gåte."

Skriver Rune Letrud om Bretteville-plata In Time fra 1996 i Musikkbloggen.no

Bretteville – In Time

RØFF OG ORGANISK
Som liveartist har han et sound som i dagens Americana-landskap utpeker seg som røft, organisk og rocka. Låtene spenner fra det melodiøse, Buddy Miller-inspirerte, til den mørkere og suggererende singelen «1000 Guns». En energisk, råtøff kommentar til en av verdens mange kriser. I Reviret har førstelåta fra Trudy and Dave-albumet sklidd inn på fast rotasjon, vi gleder oss stort til å få servert dette live i lavvoen på Høgevarde.

TIL HØGEVARDE FRA ROYAL ALBERT HALL
Alf har spilt på mange scener, fra knøttsmå hemmelige barer som gamle Palace Grill og Gamla i Oslo, til Royal Albert Hall. 10. November 2019, da bluesnorge "tok en Åge", sto han på den legendariske scenen sammen med folk som Amund Maarud, Knut Reiersrud og andre Blue Mood-artister.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer