HELLE 632 MYRA LIMITED EDITION

HELLE 632 MYRA LIMITED EDITION

Med 632 Myra introduserer Helle sin første årlige limited edition-kniv, en tradisjon der de årlig skal slippe en kniv i begrenset opplag. Den vil kun selges hos utvalgte forhandlere, og Revir er svært fornøyde med å være en av disse.

ET GENERASJONSKIFTE
632 Myra er en klassisk Hellekniv med et moderne tilsnitt. Det er en kniv som markerer et generasjonsskifte i bedriften, som både ser bakover og fremover samtidig. Torodd Helle trer ut av rollen han har hatt som direktør , og overlater plassen til en ny generasjon Helle som skal bringe det tradisjonsrike merket videre. 632 Myra er utviklet av det nye teamet under tett oppfølging fra Torodd.


HELLE 632 MYRA LIMITED EDITION

EN LITEN KNIV FOR KRAVSTORE BRUKERE
Kniven er en liten, men svært anvendelig kniv i solid nordisk tradisjon. Det ergonomiske håndtaket i valbjørk og mørknet eik er 10cm, og det trelags laminerte stålbladet er 7,2cm. Mellom treslagene er det lagt et lite lag rødt lær som matcher sømmen på slira. Dette er en kniv som, i sann Helles ånd, er både vakker og elegant, men ikke så jålete og pen at den ikke skal brukes.

Vi kan etter noen runders testing slå fast at den ligger utrolig godt i hånda, og fungerer svært bra til alle oppgavene man kan forvente (og noen til) fra en snerten liten kniv som denne, her er ingenting overlatt til tilfeldigheter. Den er allerede blitt en favoritt for kravstore brukere som vet at det ikke er størrelsen det kommer an på.

HELLE 632 MYRA LIMITED EDITION
Torodd Helle inspiserer 632 Myra

EN NY TRADISJON STARTES DER ALT STARTET
Navnet 632 Myra er heller ikke tilfeldig. Den er den eneste Hellekniven som har modellnavnet gravert på bladet. 32 er året da Steinar og Sigmund Helle startet arbeidet med kniver, garden Myra i Holmedal er stedet de vokste opp, og der bor Torodd Helle i dag. Det var altså der alt startet, et passende sted å starte en ny tradisjon altså.

Vi på Revir har kun et lite antall 632 Myra-kniver, så her gjelder det å ikke vente for lenge - uansett om man vurderer å starte en knivsamling, eller bare trenger en utrolig hendig liten kniv og gjerne vil ha en som ikke alle andre har. En perfekt sensommergave til seg selv eller til noen man setter pris på.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer