15 august, 2019

Med 632 Myra introduserer Helle sin første årlige limited edition-kniv, en tradisjon der de årlig skal slippe en kniv i begrenset opplag. Den vil kun selges hos utvalgte forhandlere, og Revir er svært fornøyde med å være en av disse.

ET GENERASJONSKIFTE
632 Myra er en klassisk Hellekniv med et moderne tilsnitt. Det er en kniv som markerer et generasjonsskifte i bedriften, som både ser bakover og fremover samtidig. Torodd Helle trer ut av rollen han har hatt som direktør , og overlater plassen til en ny generasjon Helle som skal bringe det tradisjonsrike merket videre. 632 Myra er utviklet av det nye teamet under tett oppfølging fra Torodd.


HELLE 632 MYRA LIMITED EDITION

EN LITEN KNIV FOR KRAVSTORE BRUKERE
Kniven er en liten, men svært anvendelig kniv i solid nordisk tradisjon. Det ergonomiske håndtaket i valbjørk og mørknet eik er 10cm, og det trelags laminerte stålbladet er 7,2cm. Mellom treslagene er det lagt et lite lag rødt lær som matcher sømmen på slira. Dette er en kniv som, i sann Helles ånd, er både vakker og elegant, men ikke så jålete og pen at den ikke skal brukes.

Vi kan etter noen runders testing slå fast at den ligger utrolig godt i hånda, og fungerer svært bra til alle oppgavene man kan forvente (og noen til) fra en snerten liten kniv som denne, her er ingenting overlatt til tilfeldigheter. Den er allerede blitt en favoritt for kravstore brukere som vet at det ikke er størrelsen det kommer an på.

HELLE 632 MYRA LIMITED EDITION
Torodd Helle inspiserer 632 Myra

EN NY TRADISJON STARTES DER ALT STARTET
Navnet 632 Myra er heller ikke tilfeldig. Den er den eneste Hellekniven som har modellnavnet gravert på bladet. 32 er året da Steinar og Sigmund Helle startet arbeidet med kniver, garden Myra i Holmedal er stedet de vokste opp, og der bor Torodd Helle i dag. Det var altså der alt startet, et passende sted å starte en ny tradisjon altså.

Vi på Revir har kun et lite antall 632 Myra-kniver, så her gjelder det å ikke vente for lenge - uansett om man vurderer å starte en knivsamling, eller bare trenger en utrolig hendig liten kniv og gjerne vil ha en som ikke alle andre har. En perfekt sensommergave til seg selv eller til noen man setter pris på.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

HEIMPLANET THE CAVE - BLACK CAIRO CAMO
HEIMPLANET THE CAVE - BLACK CAIRO CAMO

25 juli, 2020

Heimplanet slapp denne helgen en eksklusiv limited edition variant av sitt ikoniske telt The Cave. Det er gjort i sort Cairo Camo og det er kun laget en håndfull telt, og ytterst få av dem er tilgjengelige i Norge.
Les Mer
HUNDEBUMS - MARTE STENSLAND JØRGENSEN
HUNDEBUMS - MARTE STENSLAND JØRGENSEN

16 juli, 2020

Slik vi kjenner hundekjører Marte Stensland Jørgensen så er hun bums helt inn til kjernen. For Marte handler ikke hundekjøring om hobby, eller interesse - det handler om noe som stikker uendelig mye dypere. 
Les Mer
TOMMEN - EN EKTE SNOWBOARDER HAR TAKKET AV.
TOMMEN - EN EKTE SNOWBOARDER HAR TAKKET AV.

15 juli, 2020

Tommen vil bli husket med glede, og omtalt med samme ærbødighet som andre legender snowboarding har mistet gjennom årene. 
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev