GIGG I GOKK - NY FESTIVAL, LANGT TIL SKOGS

GIGG I GOKK - NY FESTIVAL, LANGT TIL SKOGS

Ikke spikret helgeplanene ennå? Vanskelig å velge mellom tur eller kultur? Skulle gjerne dratt fra byen, men keen på å se folk likevel, nyte litt god mat og drikke - og kanskje høre litt snasen musikk?

JA TAKK BEGGE DELER
Dette er helgen du ikke trenger velge det ene eller det andre. En slags skogens ro, møter Hove-fetsivalen da den var bra? Vi vet ikke hva dette blir ennå, det er nemlig første gang festivalen Gigg i gokk dras i gang på idylliske Åstjern hyttetun ei mil ut i granskauen fra Brandbu på Hadeland. Det skal være mulig å skape magiske festivaløyeblikk inni skauen her som kan måle seg med de beste fra Quartfestivalens svaberg, eller hva som enn foregår i økorus på Øyafestivalen.

Nå du muligheten til å bli med på noe som gjøres for første gang, noe å skryte av til kidsa som skal på Gigg i gokk i 2039. Det gir deg også rett til å om fem år si, - jeg likte Gigg i gokk bedre før, før de ble så jævla kommerse.

giggigokk

SOLID LINE-UP
Men dette er ikke hovedgrunnene til å pakke teltet og dra til de dype Hadelandske skoger. Noen må kjenne noen, for denne line-up´en er solid som bare rakkern, og det er virkelig noe for enhver smak.

FREDAG
Selveste Raga Rockers er headliner fredag, mens Rvthless og Trudy & Dave varmer opp.

LØRDAG
På lørdag blir det ettermiddagskonsert med Oliver Hohlbrugger og Mayalila. På kvelden rocker Ida Maria, Amund Maarud & Lucky Lips, Hilma Nikolaisen og Smørbukk.

Ettermiddagskonserten med Oliver Hohlbrugger er kanskje vårt stalltips, vi gleder oss i hvert fall stort til denne.

VARIERTE OPPLEVELSER - MUSIKK, KUNST, MAT OG NATUR
Gigg i gokk er en festival hvor den gode stemninga og naturen vil ramme inn musikken. I tillegg kan publikum delta på andre opplevelser og aktiviteter. Det som skjer i naturen, blir i naturen, som dem sier.

AKTA DEG FOR KONSTEN
Kunstnerduoen aiPotu presenterer det sosiale verket «Rock People» mens Linda Nordseth bruker skogen som visuell lekeplass. Det blir tilbud om ølsmaking på fredag og gratis skogsvandringer med instruktør Silje Michaela Kvalheim på lørdag.

ølsmaking gigg i gokk

DIGG I GOKK
Og det blir sabla god mat. Kokk Øyvind Mortensen har lang erfaring med festivalmat, og vil diske opp med velsmakende retter som passer i skogen. Ved dårlig vær oppleves konsertene i en stor lavvo.

REVIR LURKER I SKOGKANTEN
Revirs utskremte skaugubbe har lang erfaring fra Åstjerns party scene, og vet at dette er et sted som setter spor, og etterlater varige minner. Han kommer til å etablere camp på dertil egnet sted og håper å treffe flere Revirister på Åstjern. Gjerne over en god kopp kaffe, eller noe annet godt i koppen.

MER INFO
Skulle du lure på noe angående festivalen kan initiativtakerne nås her, men det meste av informasjon bør være å finne på arrangementets hjemmesider og Facebook.

BILLETTER

For mer informasjon om festivalen, ta kontakt med Monica Celius på 90 98 32 16 / Eystein Hagen på 90 58 68 68.
Epost: post@giggigokk.no


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer