22 august, 2019

Ikke spikret helgeplanene ennå? Vanskelig å velge mellom tur eller kultur? Skulle gjerne dratt fra byen, men keen på å se folk likevel, nyte litt god mat og drikke - og kanskje høre litt snasen musikk?

JA TAKK BEGGE DELER
Dette er helgen du ikke trenger velge det ene eller det andre. En slags skogens ro, møter Hove-fetsivalen da den var bra? Vi vet ikke hva dette blir ennå, det er nemlig første gang festivalen Gigg i gokk dras i gang på idylliske Åstjern hyttetun ei mil ut i granskauen fra Brandbu på Hadeland. Det skal være mulig å skape magiske festivaløyeblikk inni skauen her som kan måle seg med de beste fra Quartfestivalens svaberg, eller hva som enn foregår i økorus på Øyafestivalen.

Nå du muligheten til å bli med på noe som gjøres for første gang, noe å skryte av til kidsa som skal på Gigg i gokk i 2039. Det gir deg også rett til å om fem år si, - jeg likte Gigg i gokk bedre før, før de ble så jævla kommerse.

giggigokk

SOLID LINE-UP
Men dette er ikke hovedgrunnene til å pakke teltet og dra til de dype Hadelandske skoger. Noen må kjenne noen, for denne line-up´en er solid som bare rakkern, og det er virkelig noe for enhver smak.

FREDAG
Selveste Raga Rockers er headliner fredag, mens Rvthless og Trudy & Dave varmer opp.

LØRDAG
På lørdag blir det ettermiddagskonsert med Oliver Hohlbrugger og Mayalila. På kvelden rocker Ida Maria, Amund Maarud & Lucky Lips, Hilma Nikolaisen og Smørbukk.

Ettermiddagskonserten med Oliver Hohlbrugger er kanskje vårt stalltips, vi gleder oss i hvert fall stort til denne.

VARIERTE OPPLEVELSER - MUSIKK, KUNST, MAT OG NATUR
Gigg i gokk er en festival hvor den gode stemninga og naturen vil ramme inn musikken. I tillegg kan publikum delta på andre opplevelser og aktiviteter. Det som skjer i naturen, blir i naturen, som dem sier.

AKTA DEG FOR KONSTEN
Kunstnerduoen aiPotu presenterer det sosiale verket «Rock People» mens Linda Nordseth bruker skogen som visuell lekeplass. Det blir tilbud om ølsmaking på fredag og gratis skogsvandringer med instruktør Silje Michaela Kvalheim på lørdag.

ølsmaking gigg i gokk

DIGG I GOKK
Og det blir sabla god mat. Kokk Øyvind Mortensen har lang erfaring med festivalmat, og vil diske opp med velsmakende retter som passer i skogen. Ved dårlig vær oppleves konsertene i en stor lavvo.

REVIR LURKER I SKOGKANTEN
Revirs utskremte skaugubbe har lang erfaring fra Åstjerns party scene, og vet at dette er et sted som setter spor, og etterlater varige minner. Han kommer til å etablere camp på dertil egnet sted og håper å treffe flere Revirister på Åstjern. Gjerne over en god kopp kaffe, eller noe annet godt i koppen.

MER INFO
Skulle du lure på noe angående festivalen kan initiativtakerne nås her, men det meste av informasjon bør være å finne på arrangementets hjemmesider og Facebook.

BILLETTER

For mer informasjon om festivalen, ta kontakt med Monica Celius på 90 98 32 16 / Eystein Hagen på 90 58 68 68.
Epost: post@giggigokk.no

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

KRISEAVVERGINGSSALG - 30% TIL 70% RABATT
KRISEAVVERGINGSSALG - 30% TIL 70% RABATT

23 januar, 2020

Det graves utenfor sjappa, og vinteren 2020 glimter med sitt fravær - situasjonen er prekær og vi må ta grep. Vi må rett og slett pisse litt i buksa for å holde på varmen, og gir 30% - 70% rabatt på nesten alt vinterutstyret.
Les Mer
VI TRENGER LITT HJELP FOLKENS
VI TRENGER LITT HJELP FOLKENS

16 januar, 2020

Nå gjennom høsten som var, utover vinteren og hele våren fram til sommeren driver vi butikk midt i en uframkommelig anleggsplass. Storgata pusses opp og blir fin og fjong til sommeren, men nå i det sure vinterværet går det ikke en kjeft forbi her. Dette innebærer at vi mister alle kundene som tilfeldigvis snubler innom oss på vei et sted.
Les Mer
FERSKVANNSFISKENS MATFAT DEL I : KREPSDYR, FETT OG FARGE.

FERSKVANNSFISKENS MATFAT DEL I : KREPSDYR, FETT OG FARGE.


16 januar, 2020

På årets første Lars og Lars -kveld i Reviret skal vi ut i de frie vannmassene og se nærmere på basisføden til laksefisker og andre arter; insekter og småkryp som fiskere sjelden snakker om, selv om de kan være ørretens viktigste byttedyr.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev