GJØR ET KUPP PÅ ÅRETS VINTERVARER

GJØR ET KUPP PÅ ÅRETS VINTERVARER

Årets dårlige vinter har tvunget Revir til å starte sesongavslutningssalget tidligere enn vanlig, dette kommer kundene til gode og her har vi trukket fram noen hete tips fra sortimentet.

POWDERHORN - JACKSON HOLE, WYOMING
Powderhorn fra Jackson Hole, Wyoming har laget klassiske, tidløse dunjakker og vester siden søttitallet. Powderhorns design og funksjon er preget av livsstilen i fjellet.

POWDERHORN SALG

SJEKK POWDERHORN UTVALGET

PATAGONIA
Det er ikke så ofte vi har salg på Patagonia, men akkurat nå er det mulig å skaffe seg noen godbiter fra dette legendariske merket med sitt sterke fokus på miljøværn og bærekraft.

SJEKK SALGSUTVALGET FRA PATAGONIA

salg patagonia

 

CRAB GRAB - MORSOMME BRETTPRODUKTER
Familiedrevne Crab Grab fra Bend, Oregon styres av Preston Strout og kona Dawn. Merket ble etablert i 2010 mens Strout drev den verdenskjente snowboard-campen High Cascade på Mt. Hood utenfor Portland, Oregon i USA. De lager morsomme traction pads, veldig gode votter, kule luer og capser, bindings-bagger og andre artige accessoirer til snowboarding og andre vinteraktiviteter.

crab grab salg

SJEKK UTVALGET FRA CRAB GRAB

 

KAVU - CLEAR ABOVE VISIBILITY UNLIMITED
Mange ivrige friluftsfolk husker det Seattle-baserte merket Kavu fra nittitallet. Det ble etablert av Barry Barr i 1993, samtidig som grunge-sjangeren var i ferd med å peake. KAVU er et luftfarts-akronym for "clear above visibility unlimited" som betyr noe sånt som skyfri himmel med sikt til horisonten. Kavu er nok aller mest kjent for sin ikoniske strapcap-hatt som sitter så godt på hodet at den kan være med på de aller mest fartsfylte aktiviteter.

KAVU SALG

SJEKK UTVALGET FRA KAVU

 

SNOWBOARD OG SNOWBOARD-UTSTYR INNTIL -50%
Vi har fortsatt en hel del brett og brettutstyr igjen til halv pris. Yttertøy, undertøy, sokker, hansker, bindinger, brett og boots. Nå har du en unik mulighet til å sikre deg alt brettstashet mens mesteparten av sesongen fortsatt er foran oss. Det kommer snø i de nærmeste dagene, og vi krysser fingrene for at det kommer mye.

SJEKK HELE SNOWBOARDUTVALGET

 

DET ALLER MESTE AV SPLITBOARD -25%
Splitboarding er i framvekst her i Norge, og her er sesongen lang og miljøet aktivt. Og i all beskjedenhet er vi blitt ganske gode på dette her på Revir. Utvalget er både bredt og interessant. Vi har fokusert på en rekke entusiast-merker som Weston, Telos, United Shapes, Nitro, Burton, norske Fjell og Arbor Snowboards.

SJEKK HELE SPLITBOARD-UTVALGET

splitboard salg

WESTON BACKCOUNTRY
Fra Weston er det verdt å trekke fram det ultralette Backwoods Carbon og den fantastiske swallowtailen Japow som er ett av de brettene som virkelig skinner når det er mye snø, men som også funker supert i mer varierende føre. 

SJEKK UTVALGET FRA WESTON

TELOS SNOWBOARDS
Telos har laget det som etter alt å dømme er verdens letteste splitboard denne sesongen. Deres DST Ultralight Carbon har imponert bransjen i 2020. Vi har også deres storfjells swallowtail Ride and Seek samt den morsomme volume shifteren Back/Slash

SJEKK MODELLENE FRA TELOS SNOWBOARDS

FJELL ^ SNOWBOARDS
Norske Fjell ^ Snowboards med base i Ålesund har blitt lagt merke til med sine ensfargede blå eller hvite brett, som de ikke endrer design på hvert eneste år slik andre merker gjør. Denne tilnærmingen er mer bærekraftig enn den varianten der brett blir ferskvare ut i fra grafikken på brettet. Fjell står som et eksempel til etterfølgelse for andre merker. De lager også andre produkter som votter, gensere og luer i fantastisk kvalitet.

SJEKK UT ALT FRA FJELL SNOWBOARDS

FJELL SNOWBOARDS

 

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer