GEE HAW - NY NORSK PARKAS

GEE HAW - NY NORSK PARKAS

GEE HAW AS har lansert sitt første produkt. En parkas for tøffe forhold, testet ned til -40 grader, men med egenskaper og kvaliteter som gjør at den kan brukes hver dag hele vinteren.

Våren 2012 ligger Tobias Thorleifsson i hardtrening på Finse. Målet er en tre måneders ekspedisjon i Canadisk Arktis. I forbindelse med treningen testes det utstyr og gjøres modifiseringer. Når ekspedisjonen starter, i en av verdens største og kaldeste villmarker, 1. april 2013 skal alt utstyret være optimalt.

På Finse denne våren i 2012 er også den erfarne hundekjøreren Jan-Erik Bårli. Over en kaffe på det legendariske langbordet på Finse 1222 blir ideen om å sammen utvikle en parkas født. 
GEE HAW
Gjennom de neste fire årene utvikles, testes og designes parkasen GEE HAW av Thorleifsson, Bårli og en gjeng hundekjørere, ekspedisjonsfolk og turentusiaster. Vinteren 16/17 slippes den på markedet.

GEE HAW I NETTBUTIKKEN

 


Høyre/venstre
Gee and haw betyr høyre og venstre på internasjonalt trekkhundspråk, og parkasen er særskilt egnet til det formålet. Den tåler sterk kulde, men er svært lett og tåler også den røffe bruken det innebærer å håndtere store hundespann, både på fjellet og i hundegården.

Hetta er god og romslig. Fuskepelskanten kan kneppes av (og om ønskelig erstattes med ekte pels). Innerstoffet er glatt og smidig, så det drar ikke med seg ermer, og annet tøy om du drar den av. Innerlommene er romslige og tilgjengelige med store votter. Alt i alt en rasjonell jakke, uten unødvendig fjas, med fokus på de detaljene som virkelig betyr noe. 

En jakke som tåler og fungerer optimalt i verdens tøffeste klimaer, men med en design og funksjonalitet som varmer i byen, eller i hytteveggen etter en skitur.

Høydepunkter om jakken:

  • Vannavstøtende
  • Ekstremt lett, kun 1,2 kg
  • Testet på hundekjørere
  • Elegante og nøyaktige sømmer
  • Puster
  • Fineste kvalitet på glidelås fra YKK
  • Mange praktiske detaljer
  • Lommer som kan håndteres med votter
  • Thermostoff som ikke føles klamt

GEE HAW I NETTBUTIKKEN


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer