Revirs Bålmix #1 - DJ Lucky LK

Revirs Bålmix #1 - DJ Lucky LK

Vi har sagt det før – vi er eklektiske. I og med at vi i tillegg til å være glad i friluftsliv også kan ferdes i urbane miljøer, tenkte vi det kunne være gøy å utfordre noen DJs på en times underholdning med premisset at man sitter rundt bålet på tur ute i det fri.

Først ut er vår venn Lars Kjetil Sandengen, som også er en ihuga friluftslivsentusiast, nærmere bestemt fluefisker – med Drammensregionen som sitt Revir. Han jobber også som webansvarlig i fluefiskebutikken noroco.


Hei Kjetil, fortell litt om deg selv!
Norges ivrigste fluefiskende DJ!? Kanskje. Begge interessene har i hvert fall blitt både livstil, jobb og pregende siden ungdomstida.

Å være mye ute i naturen med fluestang kombinert med å snurre plater kan sikkert virke veldig motstridende, samtidig er det mange likheter. Rytme, presentasjon, loops, tålmodighet og veldig mye mer.

Et stort pluss med sene spillejobber i helgene har vært at det gir rom for litt kortere arbeidstid i ukedagene og ofte en fridag eller to. Man kan jo ikke jobbe dag og natt hele uken uten stopp. Sånn har det også blitt mye fin tid i uken til det aller viktigste, datteren min.



Hva er ditt forhold til friluftsliv?
Gleden over friluftsliv går tilbake til så langt jeg kan huske. Turer på fjellet og ved sjøen var veldig stas i de første barneårene. Fra tidlig ungdomstid dro en god venn og jeg på stadige overnattingsturer året rundt. Vi holdt på med dette i mange år, samtidig kom også interessen for fluefiske.

Senere har det ikke blitt like mange overnattingsturer, men noen nå og da.

5 dager i lavo høyt på fjellet i -35 huskes godt. Bra tur med masse bål, god mat, litt pilking og hjemmelaget slåpe likør. Man kan ha det veldig fint ute under ekstreme forhold, selv om det blir litt kaldt når man skal på do.

Dersom du skulle ha tilbrakt resten av livet i villmarken (og hadde solcellestrøm), hvilke 10 album/samlinger ville du tatt med deg?
Oioi, nei nei. Kun 10 album/samlinger og resten av livet i ødemarka høres ikke spesielt bra ut! Forholdet til album er nok urovekkende dårlig til å ha holdt på så lenge med musikk. Fokuset har vært på singler og remixer.

Som DJ blir det også naturlig å hele tiden finne ny musikk, fremfor å høre på de samme sangene igjen og igjen.

Det måtte i såfall blitt noen veldig lange DJ-miksede opptak. F.eks. med Louie Vega, Jazzy Jeff, DJ Qbert, DJ Shadow, Arthur King & Uncle T, Moodymann, DJ Z-Trip, Frankie Knuckles, A-Trak og Kerri Chandler.



Du befinner deg rundt et stort bål sammen med dine beste venner. Det er din tur til å styre musikken den neste drøye timen. Hvordan høres den ut?
Jeg lagde en mix for anledningen. Det tok litt tid å få den ferdig, men her er den! Miksen er tatt opp live med 2 platespillere i et par økter. Det har blitt med en edit og sanger med hyggelige karer som Bjørn Torske, Addvibe med Jason Nemor, Big Ice med Trygve Seim m.f.

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer