VIDEO: BINDINGLAUS - POWSURF

VIDEO: BINDINGLAUS - POWSURF

Sindre Kåseth, Ole Christian Haugen, Thomas Haugen og Revirs egen powsurf-guru, Isaac Manning var på vei over fjellet mot sørvestlandets heilage puddergral, eller Røldal som stedet også kalles, for å snøsurfe på egenbygde brett uten bindinger.

ARABYGDI - FRITTGÅENDE VILLSNØ
På vei over Arabygdi fant de store mengder frittgående villsnø og endte opp med å tilbringe uka der i stedet. Slikt blir det minnerike øyeblikk av. Gjengen filmet noen høydepunkter fra turen og har klippet og limt en liten, stemningsfull edit som vi kan se her. Virkelig stas.

DIY POWSURF-WORKSHOP PÅ REVIR
Nevnte Isaac Manning er mannen bak powsurf-workshoppene vi arrangerer på Revir. Førstkommende workshop på kvinnedagen er allerede fylt opp, men vi har satt opp ny runde allerede påfølgende fredag. Om ikke dette er fristende å kaste seg på etter å ha sett denne filmen så skjønner ikke vi noenting.

LES MER OM REVIRS POWSURF-WORKSHOP

POWSURF ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

 

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer