FJELL^ SNOWBOARDS

FJELL^ SNOWBOARDS

Med Nordvestlandsk rasjonalitet, skandinavisk eleganse, og en tilnærming til snowboarding som er farget av livet i både fjellet og byen, inntar Fjell^ snowboard-markedet med et kompromissløst fokus på kvalitet i alle ledd. Identiteten er preget av omgivelsenes nådeløse krav til funksjonalitet, men dette gjør ikke Fjell^-produktene mindre estetisk tiltalende, snarere tvert imot.

NITIDIG FOKUS PÅ KVALITET
Hjernene bak Fjell^, Kjetil og Kristina, har lang fartstid både fra Sunnmørstoppene og brettkulturen, noe som naturligvis preger prosjektet. Med nitidig fokus på miljøvennlig, og etisk forsvarlig produksjon er Fjell^ fremtidsrettede og sosialt bevisste i sine valg av samarbeidspartnere og produsenter. Og de har kun valgt komponenter fra øverste hylle, hos de mest anerkjente leverandører, når både brett og annet tilbehør skulle utvikles.MILJØVENNLIG PRODUKSJON
– Vår identitet er å lage produkter laget for fjell-livsstil med en slik enkelhet at de fungerer like godt i byen. Brettene er laget med høyeste nivå av kvalitet og materialer, på de aller beste fabrikker hvor miljøvennlig produsjon har fokus i alle ledd.

Kristina Giske – Fjell^ Snowboards

STRAMT UTVALG
Sortimentet første år på markedet er stramt utvalgt. Tre brettmodeller, to vokstyper, ulltepper i samarbeid med Røros Tweed og cap fra Ebbets Field. I tillegg er det et par produkter under utvikling. Alt i en helhetlig klassisk utførelse med samme gjenkjennelige tilnærming.MT 1230
MT1230 er en sann all-rounder. Komfortabel i både pipen og parken, så vel som i storfjellet. Trekjernen av poppel gir et brett som er mykt nok til uforpliktende moro, men responsivt og kjapt nok til at du vet det er der når det trengs. Fjells egen mix av camber og rocker, camrock, gir deg tilstrekkelig pop og spenst, kombinert med uovertruffen flyt i løssnøen. Et lett og kjapt brett som håndterer både lek og alvor. Litt som drømmedama/typen du gjerne vil dele livet med.
MT 1542
MT 1542 er kanskje ikke den du ser for deg å dele resten av livet med, mer som en lidenskapelig elsker du stadig søker tilbake til når forholdene ligger til rette for det.

Den litt smalere tailen gjør at brettet sitter meget godt i puddersnø, og kombinert med en directional s-rocker form som gjør at kjørerens balansepunkt blir sentrert i forhold til brettets shape. Full poplar wood-core gjør brettet lett i vekt, lettkjørt og meget stabilt i høy fart. Aluforsterkede stålkanter gjør at MT1542 tåler en trøkk. Den sintrerte sålen er også robust mot ulendt terreng, samtidlig som den er rask og gir god fart i alle snøforhold.

MT 1542 er absolutt ikke så ekstrem og sær at du ikke kan presentere ham/henne for mor, men først og fremst et bekjentskap for de heftigste øyeblikkene. Primært et frikjøringsbrett, men likevel allsidig nok til å håndtere en vanlig hverdag i bakken.


MT1542 SPLITBOARD
I MT1542S får du den samme lidenskapelige elskeren, men i en splittet utgave. Ikke splittet i schizofren betydning, nedover er det like samlet og solid som sin udelte fetter. Brettet leveres med solide Voile kits som er lette å håndtere selv om det snør sidelengs og det er kompatibelt med alle typer splitboard-bindinger og feller.FJELLL^ HOS REVIR
Vi oppfordrer alle til å komme innom Revir og kjenne på Fjell^ line-up´en, flekse, tøye og bøye. Føle og berøre. Dette er velgjort og lekkert.

SJEKK UT FJELL^ SNOWBOARDS I NETTBUTIKKEN

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer