THE ETERNAL BEAUTY OF SNOWBOARDING

THE ETERNAL BEAUTY OF SNOWBOARDING



JÆVLIG MYE UNO
Snowboardfotograf Jérôme Tanon har fotografert snowboarding i nær ti år. De siste tre årene har han hatt et enkelt videokamera gaffa-teipet på sitt egentlige kamera. Med dette har han filmet bortimot alt han har opplevd på veien, sammen med mange av verdens beste snowboardere. Minnekort etter minnekort fylt opp av av take-off´s, landinger, fylleslag, slams, vitser, hoppbygging, herjing og UNO, sjukt mye UNO.

– What the fuck are we doing here, I mean what’s the point of all this shit?



ÆRLIG OG USENTIMENTAL
Prosjektet er ikke finansiert av energidrikk-selskaper, så det blir lite helikopter som filmer helikopter, som filmer helikopter … tvert imot er dette rufsete og skakt, men med en nærhet til «the subject matter» som ingen har gjort siden Benedeks 91 Words for Snow. I The Eternal Beauty of Snowboarding fordyper Tanon seg i spørsmålet man fort kan stille seg; hvorfor i helvete driver man på med dette her? Svaret får vi, ærlig og usminket. Det er usentimentalt og fritt for svulstig Fourth Phase-lingo, og ikke minst, jævlig morsomt.

TERNINGKAST …
Etter tre ingefærøl på fredagskvelden kaster jeg terningen til seks og kaller dette den beste snowboard-dokumentaren som noengang er laget.



MER OM FILMEN
Trailer : https://vimeo.com/147451089
Facebook : https://www.facebook.com/TheEternalBe…
Closing credits music, H E L M A U D : https://soundcloud.com/h-e-l-m-a-u-d/…
http://jsmusic.fr

http://www.jerometanon.com


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer