Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 1  JÆVLIG MYE UNO
  Snowboardfotograf Jérôme Tanon har fotografert snowboarding i nær ti år. De siste tre årene har han hatt et enkelt videokamera gaffa-teipet på sitt egentlige kamera. Med dette har han filmet bortimot alt han har opplevd på veien, sammen med mange av verdens beste snowboardere. Minnekort etter minnekort fylt opp av av take-off´s, landinger, fylleslag, slams, vitser, hoppbygging, herjing og UNO, sjukt mye UNO.

  – What the fuck are we doing here, I mean what’s the point of all this shit?  ÆRLIG OG USENTIMENTAL
  Prosjektet er ikke finansiert av energidrikk-selskaper, så det blir lite helikopter som filmer helikopter, som filmer helikopter … tvert imot er dette rufsete og skakt, men med en nærhet til «the subject matter» som ingen har gjort siden Benedeks 91 Words for Snow. I The Eternal Beauty of Snowboarding fordyper Tanon seg i spørsmålet man fort kan stille seg; hvorfor i helvete driver man på med dette her? Svaret får vi, ærlig og usminket. Det er usentimentalt og fritt for svulstig Fourth Phase-lingo, og ikke minst, jævlig morsomt.

  TERNINGKAST …
  Etter tre ingefærøl på fredagskvelden kaster jeg terningen til seks og kaller dette den beste snowboard-dokumentaren som noengang er laget.  MER OM FILMEN
  Trailer : https://vimeo.com/147451089
  Facebook : https://www.facebook.com/TheEternalBe…
  Closing credits music, H E L M A U D : https://soundcloud.com/h-e-l-m-a-u-d/…
  http://jsmusic.fr

  http://www.jerometanon.com