AIRBLASTER – SASQUATCH

AIRBLASTER – SASQUATCH

Sasquatch er høyteknologiske tekstiler i begrenset opplag fra snowboard-bransjens mest lekne brand Airblaster. Utviklet i samarbeid med selveste Temple Cummings.

SJEKK HELE UTVALGET FRA AIRBLASTER

AIRBLASTER SASQUATCH
Vår mann har ikke fått testet Sasquatch i episk pudder, men våte maidager på Folgefonna er ikke det verste stedet å teste vanntetthet/pustbarhet. 


AIRBLASTER TAR TØYS PÅ ALVOR
Airblaster er, i våre øyne, planetens triveligste og kuleste brett-brand, kokt i hop av Travis Parker, Jesse Grandkoski og Paul Miller for over tjue år siden nå – og Sasquatch-serien er det mest tekniske disse glad-laksene fra Portland, Oregon har sluppet på markedet siden oppstarten.

AIRBLASTER SASQUATCH

Serien er gjort i ekstremt begrenset opplag, og for sikkerhets skyld … hånd-nummerert.

Airblaster ble startet med mottoet ‘why not?’ ‘We can do everything we want’, denne lekenheten har preget alt de har gjort gjennom alle årene de har holdt på, og med Sasquatch har de tatt dette mottoet til sitt tekniske ytterpunkt. Lekenhet som funker!

AIRBLASTER SASQUATCH
Vi er suckers for limited editions, alle Sasquatch-plaggene kommer i maks 100 eks, og er nummerert for hånd.


SASQUATCH – LEKEN HØYTEKNOLOGI

Når du pakker deg inn Sasquatch-jakken fra Airblaster omgis du av Schoellers innovative termodynamiske C Change puste- og vanntetthetsteknologi.

airblaster

Vi er varsomme med å skryte av tekstilprodusentenes øko-vennlighet, men den sveitsiske tekstilprodusenten leverer her «upcycled fabric» med 20K vannsøyle og 20K g/m2 pusteevne til Airblasters utviklingsteam, som utover de faste Airblasterne også inkluderer Pacific North West-legenden Temple Cummings.

SCHOELLER C CHANGE-MEMBRAN
Ved høyere temperaturer eller under sportsaktiviteter åpnes polymerstrukturen til c_change®-membranen som svar på den intensiverte fuktutviklingen. Overflødig varme og fuktighet kan dermed slippe enkelt ut av plagget.

I kulde, eller ved lav aktivitet, trekker polymerstrukturen seg sammen og holder varmen tett inntil kroppen.

ALT DU FORVENTER AV TEKNISKE KLÆR, MED ET GLIMT I ØYET
Temple Cummings er blitt ivrig splitboarder med årene, og dette bærer også Sasquatch-linjen preg av i alt fra tekstilteknolgien til de tekniske konstruksjonene. Klærne er lette, og er laget med smarte løsninger for både nedover, og oppover-bruk.

I Sasquatch-linjen får du alt du forventer av tekniske plagg utviklet for backcountry split- og snowboarding i allslags vær, eller Pacific North West-vær da, som betyr vått vått vått, og tung våt nedbør … og nevnte vi vått?


AIRBLASTER

Sasquatch har levert gjennom tåke, våt snø og høljregn på Fonna.

Revirs mann har brukt klærne gjennom våren og sommeren på høyfjellet, bre og i fryseboksen på Lørenskog – og det er blitt hans favoritt-oppsett for alle forhold.

Eller for å si det med Airblaster selv:
“Born in the misty and notoriously dank Cascades of the Pacific Northwest, Sasquatch is a limited line of outerwear from Airblaster. Designed and built to stand up to the worst storms mother nature can blow your way, Sasquatch outerwear is fully seam taped and constructed with the best waterproof breathable fabrics on the planet.

Despite the abundance of technical function, the design aesthetic is of clean and classic mountain heritage. Produced in extremely small quantities from limited lots of upcycled fabrics, then hand numbered, Sasquatch is built especially for the discerning mountain traveler.”

Sasquatch Sighting from Airblaster on Vimeo.

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer