STREKEN TIL STEIN P. AASHEIM

STREKEN TIL STEIN P. AASHEIM

I forbindelse med Stein P. Aasheims utgivelse av den velomtalte boka «Fjellene Har Meg Nå», høsten 2022, slippes for første gang streken hans som kunstprint. Den lille kolleksjonen består i første omgang av tre enkle tegninger laget i felten: 10 stk av hver.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER

Revir har fått det ærefulle oppdraget å formidle tegningene til Stein og hadde besøk av han her om dagen hvor han under en kaffekopp og utveksling av røverhistorier signerte det lille opplaget av trykk.

GAVE MED EKSTRA FUTT
Om du mangler en gave med litt ekstra futt i, til noen som har kjennskap til Aasheims eventyr eller nyeste bok, er dette virkelig noe å ta en titt på. Vi har også satt sammen pakker med både kunst og bok, for de som vil fremdeles mangler boka, som vi trygt kan definere som vår nye favorittbok i hylla.


«Fjellene som har han nå», ukjent fjellområde. Signert trykk på Hahnemühle Photo Matt Fiber 200-papir (A5).


«Tre I» – Skisse av dødt grantre, laget på elgpost, ukjent fjellområde. Signert trykk på Hahnemühle Photo Matt Fiber 200-papir (A5).


«Tre II» – Skisse av gran, ukjent skog. Signert trykk på Hahnemühle Photo Matt Fiber 200-papir (A5).

 

STEIN P. AASHEIM
Stein P. Aasheim er først og fremst kjent som en levende legende etter et liv som eventyrer med en ufattelig liste med små og store ekspedisjoner. Han er i senere tid anerkjent forfatter, skribent og foredragsholder. Stein har altså en velkjent penneføring – nå trykkes også streken hans opp.

«Fjellene har meg nå», Stein P. Aasheim.


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer