STREKEN TIL STEIN P. AASHEIM

STREKEN TIL STEIN P. AASHEIM

I forbindelse med Stein P. Aasheims utgivelse av den velomtalte boka «Fjellene Har Meg Nå», høsten 2022, slippes for første gang streken hans som kunstprint. Den lille kolleksjonen består i første omgang av tre enkle tegninger laget i felten: 10 stk av hver.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER

Revir har fått det ærefulle oppdraget å formidle tegningene til Stein og hadde besøk av han her om dagen hvor han under en kaffekopp og utveksling av røverhistorier signerte det lille opplaget av trykk.

GAVE MED EKSTRA FUTT
Om du mangler en gave med litt ekstra futt i, til noen som har kjennskap til Aasheims eventyr eller nyeste bok, er dette virkelig noe å ta en titt på. Vi har også satt sammen pakker med både kunst og bok, for de som vil fremdeles mangler boka, som vi trygt kan definere som vår nye favorittbok i hylla.


«Fjellene som har han nå», ukjent fjellområde. Signert trykk på Hahnemühle Photo Matt Fiber 200-papir (A5).


«Tre I» – Skisse av dødt grantre, laget på elgpost, ukjent fjellområde. Signert trykk på Hahnemühle Photo Matt Fiber 200-papir (A5).


«Tre II» – Skisse av gran, ukjent skog. Signert trykk på Hahnemühle Photo Matt Fiber 200-papir (A5).

 

STEIN P. AASHEIM
Stein P. Aasheim er først og fremst kjent som en levende legende etter et liv som eventyrer med en ufattelig liste med små og store ekspedisjoner. Han er i senere tid anerkjent forfatter, skribent og foredragsholder. Stein har altså en velkjent penneføring – nå trykkes også streken hans opp.

«Fjellene har meg nå», Stein P. Aasheim.


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer