GRATIS FRAKT PGA LOCKDOWN !!

0

Handlekurven er tom

07 mai, 2020

Emilie er klimaflyktning fra Bergen med arbeids-, og oppholdstillatelse i den mytiske skaugrenda Skrukkelia i de dype akershuske skoger der hun trener trekkhunder og praktiserer sosial distansering, helt uavhengig av globale pandemier.

EMILIE LÆGREID

RISIKOVURDERING OG SMERTETERSKEL
Hun var en gang lovende håndballspiller, men en mangelfult utviklet evne til risikovurdering, og en knapt eksisterende smerteterskel førte til et skadeomfang på banen som satte stopper for den karrieren.

At hun nå med den største selvfølgelighet håndterer både kniv, øks og et hundespann med massive polarbikkjer kan man jo stille spørsmål ved.

EMILIE

ET VELL AV ERFARINGER, PÅ GODT OG VONDT
Inni unge Emilie bor det en gammel samtidsskeptisk gubbe som kanskje kan minne litt om Tore Sagen-karakteren Jan Skrotnes, men uten hans hang til å gi plagsomme råd til forbipasserende.

Emilie holder sin indre Skrotnes i sjakk, men om du trenger gode råd har hun, tross sin unge alder, et vell av erfaringer å hente fra enten det gjelder knurr, snerk, elgdrolt, smågnager eller simlepiss.

HEIMPLANET HOS REVIR

INNSIKT I MØRKETS HJERTE
Skautrollet fra Bergen har ti års erfaring fra jobbing på turisthytte i fjellet med ansvar for dyrestell, varetransport med hest og kjerre, og matlaging til kravstore påskegjester. De samme gjestene har hun guidet i fjellet både dagen før, og "dagen derpå" - med alt det innebærer av innsikt i både naturen, og menneskesjelen.

Emilie Lægreid er altså en happy-go-lucky villmarksbasse med en tilbakelent tilnærming til risiko som ikke lar seg vippe av pinnen over å måtte ta vare på fingre som ryker med samekniven, eller tær som tar fyr i bålet. Hun har håndtert verre utfordringer, for å si det slik.

HEIMPLANET EMILIE

BIKKJEGÆRN AUSTRALIAENTUSIAST
Den letteste måten for å dra i gang praten med Emilie er vel å snakke om bikkjer. Hun har både vært med å trene redningsbikkjer, og har i dag det daglige ansvaret for en kennel med trekkhunder som hun trener og tar vare på. Hun er også aktiv jeger, på både fugl og storvilt.

Eventuelt kan man åpne med en g´day mate og trigge hennes entusiastiske forhold til kontinentet down under der hun har bodd et år.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG
REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG

12 april, 2021

Revir – friluftsbutikken som tråkker sine egne spor søker operativ og ivrig driftsansvarlig til nettbutikken, www.revir.no.
Les Mer
VATNAHALSEN HØYFJELLSHOTELL – SOM SNYTT UT AV EN STEPHEN KING ROMAN
VATNAHALSEN HØYFJELLSHOTELL – SOM SNYTT UT AV EN STEPHEN KING ROMAN

22 mars, 2021

Det er fristende å konstruere en spøk rundt det faktum at Vatnahalsen Høyfjellshotell opprinnelig ble bygd som et sanatorium når vi skal fortelle om Revirs splitboard-tur dit i det koronapandemien eksploderte rundt oss vinteren 2020.
Les Mer
DUER - PERFORMANCE DENIM
DUER - PERFORMANCE DENIM

22 mars, 2021

DU//ER Performance Denim ble startet i 2013 av Gary Lenett, en driftig entreprenør med tjuefem års erfaring i å lage jeans, bl.a. for Levi Strauss - og en nyoppdaget begeistring for sykling.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev