REVIR OG HYTTEGUTTAS BYTTELOPPIS

REVIR OG HYTTEGUTTAS BYTTELOPPIS

Poppis bytteloppis med Revir og Hyttegutta på Bruket i Oslo. Bytt/selg/kjøp halvgammelt utstyr, gjør et kupp ha det trivelig. Gjenbruk på Bruket, særdeles bærekraftig.

Dato: 26. januar 2019
Klokkeslett: 12.00 - 17.00
Sted: Bruket Oslo, Schweigaards gate 34C

Følg arrangementet på Facebook

BYTTELOPPIS PÅ BRUKET
Vi skal ikke underslå at vi som butikk er avhengige av at folk kjøper en del nye ting. Folk stiller ulike krav til tinga sine, noen ønsker nytt brett hvert år, enten fordi de bruker det så hardt at de trenger det, eller fordi årets nye graphic er så jævlig mye fetere. Vi moraliserer ikke over folks motivasjon for å bytte ut stæsjet sitt, men ønsker å legge til rette for at utstyret vi (og andre) selger får så langt liv som mulig, gjerne gjennom flere eiere.

Derfor har vi siden oppstarten av Revir arrangert ulike bruktmarkeder med flere ulike samarbeidspartnere. Dette fortsetter vi med i 2019. Årets første bytte/brukt-tiltak gjør vi sammen med snow/skate-gladlaksene Hyttegutta og byens triveligste bruk, Bruket.

ALENE, ELLER SAMMEN MED GJENGEN
Konseptet denne gang er at du står for ditt eget stash-salg/bytte ved å reservere standplass hos John.sebastian.myhre@gmail.com, med en kort beskrivelse av hva/hvor mye du tar med deg, slik at vi kan finne egnet plass til deg. Så ordner byttere, kjøpere og selgere økonomien seg i mellom. Plassen er begrenset, så det gjelder å kaste seg rundt om du sitter på en del av fjorårets godsaker du vil kvitte deg med. Du må gjerne slå deg sammen med tre (eller færre/flere) kompiser og gjøre en større greie utav det.

VINTAGE STEMNING
Vi setter ikke noen rammer for hva du ønsker å selge, her er det fritt fram. Vi regner med at det blir en hel del snowboard-relatert stash, med tanke på hvem som er avsendere her, men om det er fet kunst du vil bli kvitt er det like velkomment som fiskestanga, snowboardet eller turbuksa di.

I tillegg driver vi å planlegger noen aktiviteter utover dagen/kvelden, så dette blir en heldagsprøve i kos og god stemning. Vintage-snowboardfilmer på storskjerm, god drikke og hei hvor det går.

OM BRUKET
Bruket åpnet i april 2018 og er en bar, kafé, et møtested og arrangementslokale som ligger midt i Landbrukskvartalet, de er en del av et spennende miljø og område i rivende utvikling - der Gamlebyen møter Grønland og Tøyen, Barcode og Oslo S.

bruket oslo 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer