ÅPENT ÅRSMØTE I NORSK MEITEUNION

ÅPENT ÅRSMØTE I NORSK MEITEUNION

Norsk Meiteunion inviterer til åpent årsmøte lørdag 26. januar. Foreningen for noen av landets mest dedikerte sportsfiskere inviterer alle interesserte til en dag i Reviret med foredrag, film og fiskepreik.

Dato: 26. januar 2019
Klokkeslett: 14.00 - 18.00 (20.00 for medlemmer)
Sted: Revir/Folketeateret Hotell
Følg arrangementet på Facebook

 

Her på Revir synes vi det er stor stas å igjen være vertskap for denne gjengen fiskeentusiaster, og ser frem til en lørdag med spennende innhold som bør være av interesse for noen og enhver i vårt nettverk. Tolvkilos gjedder, hundrevis av abbor, storørret, norgesrekordkarpe og mer til, litt av hvert der altså.

isfiske meiteunion

NORSK MEITEUNION
Norsk Meiteunion (eller NMU på folkemunne) er en liten forening med vel hundre medlemmer, som huser noen av landets mest dedikerte sportsfiskere. Foreningen ble stiftet i 1989 og er åpen for alle, og medlemmene har en felles pasjon i målrettet fiske etter store eksemplarer av våre ferskvannsfisker.

SPECIMENKONKURRANSE
En av de viktigste aktivitetene er den årlige specimenkonkurransen, der foreningens medlemmer og deres respektive klubber kjemper om poeng og gjeve titler på de 15 største eksemplarene av 17 ulike fiskearter. Til eksempel ble det til fjorårets liste meldt inn 18 gjedder over 10 kilo, 20 karper over fem kilo og 10 ørret over to kilo!

ÅPENT ÅRSMØTE
NMUs årsmøte i januar er et årlig samlingspunkt, hvor foreningen også ønsker å invitere andre sportsfiskere og interesserte til et sosialt arrangement med foredrag og fiskepreik.

PROGRAM
14.00 - 17.00: Åpent arrangement med foredrag og mingling.

  • 12-kilos gjedde ved porten til Nordmarka – film av Andreas Næristorp
  • Hundre kilosabborer på en sesong – tips og triks av Frederik Mortvedt
  • Norgesrekordkarpe fra Østmarka ved Edvard Lindheim Gisnås
  • Storørret fra vårisen i Østerdalen – film av Andreas Næristorp
  • Ismeite etter storabbor ved Sven Martin Jørgensen

17.00 - 18.00: Premieutdeling - NMUs specimenkonkurranse (åpent for alle).



18.00 - 20.00: Årsmøte (kun for medlemmer).

isfiske norsk meiteunion

 

 

 

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer