REVIR AVSTIKKER - HØGEVARDE I HØSTFERIEN

REVIR AVSTIKKER - HØGEVARDE I HØSTFERIEN

Revir og Høgevarde inviterer til høstmarked og aktivitetsdager ved Lavvoen på Høgevarde torsdag, fredag og lørdag i høstferien, nærmere bestemt 1. -3. oktober.

Det blir bl.a. sykkeldemo, nybegynnerkurs i fluefiske og villmarksleir for barn og unge. I tillegg flytter Revir en god slump av butikken til fjells disse dagene, og disker opp med gode tilbud, spennende nyheter og diverse utstyr til testing.

ÅPNINGSTIDER BUTIKK: 10.00 - 17.00

TORSDAG 10.00 - 17.00: SYKKELDEMO
Torsdag kommer Rocky Mountain og kjører sykkeldemo, her blir det gode muligheter for å teste noen av markedets aller råeste terrengsykler.

MER INFO OM SYKKELDEMO

ROCKY MOUNTAIN HØGEVARDE

FREDAG 10.00 - 16.00: FLUEFISKEKURS
Nybegynnerkurs i fluefiske med Simen Blix fra Revir. Kurset er gratis, og det er maks ti deltakere, førstemann til mølla - påmelding til Simen@revir.no. Ta gjerne med eget utstyr hvis du har, hvis ikke vil det være tilgjengelig på kurset. Kurset er delt inn i en teoridel i lavvoen, og en praksisdel utendørs.

SIMEN BLIX - NORWAY FISHING

SIMEN BLIX KARPE

NORGESPREMIERE - ADVENTURE OF THE SPIRIT
Fredagen blir det også Norgespremiere på filmen Adventure of the Spirit, en film av og med Revirkompis Mathias Ekornås. Filmen handler om to kamerater som gjør ting de ikke kan på i en jungel-elv i Costa Rica. 5 dager med 180km padling gjennom jungelen. 

MER OM ADVENTURE OF THE SPIRIT

FREDAG - SØNDAG: VILLMARKSLEIR
Villmarksleiren er delt i to, junior og senior, for å tilpasse deltagergruppens aktiviteter til alderen og ambisjonsnivået ved mestringsøvelser.

PINPACK

På juniorcampen vil man særlig gjennom lek, konkurranser og miniekspedisjoner lære hverandre å kjenne og utforske naturen.

På seniorcamp vil deltagerne være fra 11 år og eldre og derfor mer rustet til fysiske utfordringer og oppgaver som skal løses i team.

MER INFO OG PÅMELDING


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer