Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  Vi starter sesongen med en fantastisk splitboardpakke for allsidig kjøring. Pakken består av favoritter som både representerer en god inngangsbillett til splitboarding, men som også er et set-up for svært erfarne kjørere, særlig dem som har tenkt å ta freestyle-kjøringen ut i fjellet.

  I pakken får du:

  Brett – Range Home Range: 9990,-
  Feller – Kohla spesialskårne 2490,-
  Bindinger – Union Explorer 4990,-
  Staver – Union alu 1490,-
  Fullpris: 18.960,-

  Vi har rundet dette ned til 12.990,- og kjører dette tilbudet i en svært begrenset periode.

  For riktig størrelse på brett og bindinger følg denne lenken og velg det som passer for deg nederst på produktsiden.

  splitboardpakke


  RANGE – HOME RANGE SPLITBOARD 
  Home Range er et all-mountain twin splitboard som er utviklet for freestyle-orientert lek over hele fjellet, men det er også et allsidig brett som vil være en god inngangsbillett for en hvilken som helst snowboarder som vil i gang med splitboarding.

  Brettet kommer foreløpig i to lengder, 155 og 158.

  Brettet er utstyrt med klassisk camber, noe som gir trykk på kontaktpunktene, slik at mer av den effektive kanten berører snøen. Dette gir overlegent kantgrep gjennom hele svingen, og et deilig spark ut av den. Camber gir også det økt ollie-power, og god stabilitet i landinger.

  Med en waist width på 26.0 (155) og 26.5 (158) får du et brett som flyter godt i pudder, men som også holder skjæret når det drar seg til på isete føre. Stivheten på Home Range ligger i øvre midtsjiktet, noe som gjør det til et optimalt brett for erfarne kjørere som ønsker et livlig, spenstig og responsivt brett som gir noe tilbake når det "lades opp".

  Ettersom brettet er twin vil dette være det foretrukne brettet for splitboardere med freestyle-ambisjoner, men også for snowboarderen som endelig har tenkt seg å gi splitboarding et forsøk.

  home range

  SPESIALSKÅRNE KOHLA-FELLER 
  Kohla Alpinist er en 100% mohair-felle, og førstevalget for deg som trenger feller med overlegen glid. 100% mohair girt de beste glid-egenskapene, men kan til gjengjeld slites noe fortere enn feller som inneholder nylon.

  Range har valgt Kohla Alpinist-feller til sine brett på bakgrunn av glidegenskapene, den lave vekten og pakkvolumet, Kohlas Smart Glue, 100% vannavstøtende duk, enkle lengdejustering og god holdbarhet (særlig under kalde forhold).

  De er rett og slett optimalt tilpasset brettene fra Range.

  kohla skins

  UNION – EXPLORER 2022 
  Med Union Explorer ligger fokuset i enkelheten. Det er få bevegelige deler og bindingen presterer som en vanlig snowboard-binding på vei ned. Når det er sagt så er byggkvaliteten høy og mulighetene mange med denne på split-fjøla. 

  Settet inkluderer: Mounting Hardware, Split Disk 2.0, Quiver Disk, Touring Bracket, Built-in Climbing Bar og Splitboard Strap.

  Terreng: All Mountain
  Flex: Medium -> Stiff
  Stropper: Medium/stiv
  Kompabilitet: 4x2 og Channel (Ikke Burton 3-D)

  union explorer

  UNION - ALUMINIUM TOURING POLES - SPLITBOARD-STAVER 
  Enkel å bruke, høy byggkvalitet og enkel å folde sammen. Et par delbare kompakt-staver er et must for splitboard-turen.
  Produktdetaljer:

  Lengde: 110-135cm
  Minimumslengde: 41cm
  Puddertrinse
  Fast Lock System
  Forlenget grep for traversering

  union touring poles