SPLITBOARDPAKKE – BRETT, BINDINGER, FELLER OG STAVER

SPLITBOARDPAKKE – BRETT, BINDINGER, FELLER OG STAVER

Vi starter sesongen med en fantastisk splitboardpakke for allsidig kjøring. Pakken består av favoritter som både representerer en god inngangsbillett til splitboarding, men som også er et set-up for svært erfarne kjørere, særlig dem som har tenkt å ta freestyle-kjøringen ut i fjellet.

I pakken får du:

Brett – Range Home Range: 9990,-
Feller – Kohla spesialskårne 2490,-
Bindinger – Union Explorer 4990,-
Staver – Union alu 1490,-
Fullpris: 18.960,-

Vi har rundet dette ned til 12.990,- og kjører dette tilbudet i en svært begrenset periode.

For riktig størrelse på brett og bindinger følg denne lenken og velg det som passer for deg nederst på produktsiden.

splitboardpakke


RANGE – HOME RANGE SPLITBOARD 
Home Range er et all-mountain twin splitboard som er utviklet for freestyle-orientert lek over hele fjellet, men det er også et allsidig brett som vil være en god inngangsbillett for en hvilken som helst snowboarder som vil i gang med splitboarding.

Brettet kommer foreløpig i to lengder, 155 og 158.

Brettet er utstyrt med klassisk camber, noe som gir trykk på kontaktpunktene, slik at mer av den effektive kanten berører snøen. Dette gir overlegent kantgrep gjennom hele svingen, og et deilig spark ut av den. Camber gir også det økt ollie-power, og god stabilitet i landinger.

Med en waist width på 26.0 (155) og 26.5 (158) får du et brett som flyter godt i pudder, men som også holder skjæret når det drar seg til på isete føre. Stivheten på Home Range ligger i øvre midtsjiktet, noe som gjør det til et optimalt brett for erfarne kjørere som ønsker et livlig, spenstig og responsivt brett som gir noe tilbake når det "lades opp".

Ettersom brettet er twin vil dette være det foretrukne brettet for splitboardere med freestyle-ambisjoner, men også for snowboarderen som endelig har tenkt seg å gi splitboarding et forsøk.

home range

SPESIALSKÅRNE KOHLA-FELLER 
Kohla Alpinist er en 100% mohair-felle, og førstevalget for deg som trenger feller med overlegen glid. 100% mohair girt de beste glid-egenskapene, men kan til gjengjeld slites noe fortere enn feller som inneholder nylon.

Range har valgt Kohla Alpinist-feller til sine brett på bakgrunn av glidegenskapene, den lave vekten og pakkvolumet, Kohlas Smart Glue, 100% vannavstøtende duk, enkle lengdejustering og god holdbarhet (særlig under kalde forhold).

De er rett og slett optimalt tilpasset brettene fra Range.

kohla skins

UNION – EXPLORER 2022 
Med Union Explorer ligger fokuset i enkelheten. Det er få bevegelige deler og bindingen presterer som en vanlig snowboard-binding på vei ned. Når det er sagt så er byggkvaliteten høy og mulighetene mange med denne på split-fjøla. 

Settet inkluderer: Mounting Hardware, Split Disk 2.0, Quiver Disk, Touring Bracket, Built-in Climbing Bar og Splitboard Strap.

Terreng: All Mountain
Flex: Medium -> Stiff
Stropper: Medium/stiv
Kompabilitet: 4x2 og Channel (Ikke Burton 3-D)

union explorer

UNION - ALUMINIUM TOURING POLES - SPLITBOARD-STAVER 
Enkel å bruke, høy byggkvalitet og enkel å folde sammen. Et par delbare kompakt-staver er et must for splitboard-turen.
Produktdetaljer:

Lengde: 110-135cm
Minimumslengde: 41cm
Puddertrinse
Fast Lock System
Forlenget grep for traversering

union touring poles

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer