NORTHERN PLAYGROUND POP-UP JULEBUTIKK

NORTHERN PLAYGROUND POP-UP JULEBUTIKK

Northern Playground er en gjeng entusiaster vi på Revir har ønsket å gjøre noe gøy sammen med lenge. Det første prosjektet vi får til er en juleorientert pop-up shop ute i Folketeaterpassasjen.

Northern Playground rigger temporær juleforretning fra tirsdag 12. til 22. desember. Her blir det gode priser på produksjonsprøver og fjorårets modeller for de som er kjapt ute. Sanne, men ubekreftede rykter sier at det blir stripping, eller zipping om du vil. Gode bekledningsråd og en og annen gründerskrøne må medregnes. Alt i alt enda en grunn til å legge turen innom Folketeaterpassasjen i førjulsstria.

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer