NORTHERN PLAYGROUND POP-UP JULEBUTIKK

NORTHERN PLAYGROUND POP-UP JULEBUTIKK

Northern Playground er en gjeng entusiaster vi på Revir har ønsket å gjøre noe gøy sammen med lenge. Det første prosjektet vi får til er en juleorientert pop-up shop ute i Folketeaterpassasjen.

Northern Playground rigger temporær juleforretning fra tirsdag 12. til 22. desember. Her blir det gode priser på produksjonsprøver og fjorårets modeller for de som er kjapt ute. Sanne, men ubekreftede rykter sier at det blir stripping, eller zipping om du vil. Gode bekledningsråd og en og annen gründerskrøne må medregnes. Alt i alt enda en grunn til å legge turen innom Folketeaterpassasjen i førjulsstria.

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer