07 desember, 2017

Jøss, splitboard-bindinger som ser og føles ut som snowboard-bindinger, var den første tanken som slo oss da vi så Union´s The Expedition for første gang ... endelig.

Med flere års samlet binding-erfaring fra Northwave/Drake etablerte Martino Fumagalli og George Kleckner Union Binding Company i 2005, og de har siden den gang bygd noen av bransjens beste bindinger. Alltid med et ekstremt fokus på kvalitet i alle ledd, men uten å miste lekenheten eller å ta seg selv for alvorlig. Kvalitet med humor og glimt i øyet. Teknologiske nyvinninger som Extruded Aluminium, Injected Magnesium og Machined Coring™ side om side med Crab Grab-, Cobra Dog- og Pabst Blue Ribbin-collabs, kombinert med et av snowboardings drøyeste team har sikret suksessen til det Seattle-baserte selskapet.

 

BRYAN IGUCHI TRAVIS RICE
Bryan Iguchi og Travis Rice legger opp den forestående splitboard-ruta (screenshot).


Da vi første gang hørte at Union, med Bryan Iguchi og Travis Rice på laget, var i gang med å utvikle splitboard-bindinger kan vi love at entusiasmen var stor. Og når vi nå har fått testet dem kan vi bekrefte at dette funker. Med ferre bevegelige deler, enkelt design og overlegne materialer ser vi her starten på neste generasjons splitboard-bindinger.

Bli inspirert av videoen med Travis Rice og Bryan Iguchi, og kom innom oss for å kjenne og føle på Union´s The Expedition. Splitboardsesongen er allerede godt i gang.

 

 

 

 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

IN THE CAN - HERMETIKKENS RENESSANSE
IN THE CAN - HERMETIKKENS RENESSANSE

07 april, 2020

Gjennom småkalaproduksjon tas hermetikken til nye høyder; håndlaget kvalitetsmat med lokale råvarer, stor matsikkerhet og lang holdbarhet. Med et hjerte for lokal mat, miljø og mennesker, vil In the Can gi hermetikken en renessanse.
Les Mer
TELTSESONG - INTRO
TELTSESONG - INTRO

06 april, 2020

Revir-teamet har opparbeidet seg en ganske utstrakt erfaring på teltbruk, og slipper nå en serie artikler der vi går gjennom våre favoritter. Først ut tar Bodil Gilje for seg litt generelt om hva du bør tenke på ved teltkjøp.
Les Mer
TELTSESONG - MSR CARBON REFLEX
TELTSESONG - MSR CARBON REFLEX

06 april, 2020

Siden 1969 har Seattle-baserte Mountain Safety Research (MSR) laget tur, friluftlivs og høyfjellsutstyr av svært høy kvalitet. Deres telt er preget av denne filosofien, og holder den samme høye kvaliteten som vi forventer av alt utstyret fra MSR.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev