UNION SPLITBOARD-BINDING

UNION SPLITBOARD-BINDING

Jøss, splitboard-bindinger som ser og føles ut som snowboard-bindinger, var den første tanken som slo oss da vi så Union´s The Expedition for første gang ... endelig.

Med flere års samlet binding-erfaring fra Northwave/Drake etablerte Martino Fumagalli og George Kleckner Union Binding Company i 2005, og de har siden den gang bygd noen av bransjens beste bindinger. Alltid med et ekstremt fokus på kvalitet i alle ledd, men uten å miste lekenheten eller å ta seg selv for alvorlig. Kvalitet med humor og glimt i øyet. Teknologiske nyvinninger som Extruded Aluminium, Injected Magnesium og Machined Coring™ side om side med Crab Grab-, Cobra Dog- og Pabst Blue Ribbin-collabs, kombinert med et av snowboardings drøyeste team har sikret suksessen til det Seattle-baserte selskapet.

 

BRYAN IGUCHI TRAVIS RICE
Bryan Iguchi og Travis Rice legger opp den forestående splitboard-ruta (screenshot).


Da vi første gang hørte at Union, med Bryan Iguchi og Travis Rice på laget, var i gang med å utvikle splitboard-bindinger kan vi love at entusiasmen var stor. Og når vi nå har fått testet dem kan vi bekrefte at dette funker. Med ferre bevegelige deler, enkelt design og overlegne materialer ser vi her starten på neste generasjons splitboard-bindinger.

Bli inspirert av videoen med Travis Rice og Bryan Iguchi, og kom innom oss for å kjenne og føle på Union´s The Expedition. Splitboardsesongen er allerede godt i gang.

 

 

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer

Liquid error (layout/theme line 353): Could not find asset snippets/remove-sold-out.liquid Liquid error (layout/theme line 354): Could not find asset snippets/disable-sold-out.liquid