06 Desember, 2018

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få galskapen i havn. Vi er jo ikke først og fremst elleville julebonanza-folk, men det er jo moro med litt action når man først driver butikk, såpass skal vi innrømme. Så håper vi dere unnskylder at vi ikke har like god tid til å henge over en kaffe, og likevel tar turen innom og finner ting til nære og fjerne. Kaffe skal dere uansett få, så lenge vi har.

HØYDEPUNKT NR. 1: JULEMARKED I FOLKETEATERPASSASJEN
Det begynner virkelig å fylle seg opp med varer nå før julegavegalskapen for alvor setter inn de to siste ukene. Faktisk begynner det å bli vel trangt inne hos oss, så derfor flytter vi deler av beholdningen ut på en egen markedsplass i passasjen utenfor butikken når det står som mest på, fra 12.-22.12. Her blir det et selektert utvalg godbiter, kanskje til og med til gode priser. I hvert fall på julens viktigste gave, ullundertøyet.

Og med det tar vi for oss de øvrige høydepunktene ...

BRYNJE ARCTIC DOUBLE

HØYDEPUNKT NR. 2: BRYNJE - TETTERE SAMARBEID
Denne julen har vi inngått et ekstra tett samarbeid med BRYNJE, og vil derfor kunne tilby 20% avslag på et godt utvalg av deres fantastiske undertøy (også til barn). Det vil også være mulig å få kloa i vår eksklusive REVIR X BRYNJE ARCTIC DOUBLE-kolleksjon. I tillegg får vi også være med å introdusere deres splitter nye skalljakke.

HØYDEPUNKT NR. 3: COUNCIL TOOL CO. - NYE ØKSER
Det kommer også en ny forsendelse med økser i alle størrelser fra våre betrodde amerikanske venner i Council Tool Co. som akkurat rekker inn til jul, inklusiv deres nyeste øks Camp Carver. Denne hendige øksa omtales som gateway drug til øksegalskap i Facebook-grupper som Axe Junkies. En rå øks for tur og friluftsliv utviklet av økseguruen Craig "Rooster" Roost, mannen bak Revirfavoritten Wood Craft Pack Axe.

COUNCIL TOOL CO

HØYDEPUNKT NR. 4: LC KING - MADE IN TENNESSEE
Ved foten av Appalachene, nærmere bestemt Bristol, Tennessee har LC King produsert robust og holdbart arbeidstøy siden starten av nittenhundretallet. Landon Clayton King trengte klær som tålte både gårdsdrift og fuglejakt, og startet L.C. King Manufacturing Company i 1913.

Han hadde samme høye forventning til klærne de produserte som til jaktbikkjene han brukte i jakten. I over hundre år, og fire generasjoner har familien drevet fabrikken, og kvalitetskravene er like strenge i dag som da. Vi har startet forsiktig med å ta inn en håndfull plagg, men tror dette kommer til å være et merke vi vil se mer av hos oss fremover.

LC KING MANUFACTURING SELVEDGE DENIM CONE MILLS

HØYDEPUNKT NR. 5: REVIRHANSKER - TESTET OG UTVIKLET AV OSS
Vi har gjennom sommeren og høsten testet og utviklet to egne hansker som vi er veldig fornøyde med. En klassisk amerikansk, uforet kvegdriver/arbeidshanske, og en velgjort vinterhanske med uttagbart innerfôr i ull, begge i 100% kuskinn. Dette er hansker som funker til det aller meste av hverdagslige utendørssysler.

SASTA ALASKA REVIRHANSKE

HØYDEPUNKT NR. 6: REVIRLUA - MADE IN CANADA
Det ser også ut som om vi rekker å få inn vår egenproduserte merinolue før ribba og pinnekjøttet havner på julebordet. Made in Canada, både snasen og funksjonell. Tre fine farger til hverdags og fest. For ikke å snakke om på tur ut i vinterkulda. Vi har jobbet hardt for å få disse produktene i havn, og håper de faller i smak.

HØYDEPUNKT NR. 7: VI NEVNER I FLENG ...
Utover alt dette kan vi ramse opp en rekke mindre gladsaker ... Den populære koppen vår, som igjen er utsolgt, er også på vei i rikt monn. Det samme gjelder den smarte, sammenleggbare coffee-dripperen. Det ryktes også om påfyll av ullgensere, skjorter og tepper fra Pendleton.

SKAU MORGENSTUND SKOGSHONNING

Så må vi jo nevne at utvalget av brett, bindinger og bekledning til både topptur, backcoutry og bakke er på G, vi har turklær og sekker fra Klättermusen, boblejakker/vester fra Patagonia, Powderhorn, Volcom, Klättermusen og Hippy Tree og turutstyr fra en rekke anerkjente produsenter. Fleecegensere, islendere, masse hansker og votter, sokker for enhver anledning, drikkeflasker, termokopper, vidunderlig lektyre, eksklusive canvas-sekker og bagger fra Frost River, Luer og skjerf fra Fogg Gildeskål, Heimplanet m.fl., belter, ullsåler, turstoler fra Helinox, økser fra Gränsfors, håndlagde, eksklusive kniver, treski fra Rønning skifabrikk, kaffe, lokalprodusert honning, eksklusiv sjokolade, turgrill, toastjern, bestikk og spiseartikler, kartanker, tursko, lommelerker, sitteunderlag, flanellskjorter ...


... ja, slik kunne vi fortsatt en stund, poenget er at vi er lasta til tennene med julegaver av høy kvalitet i alle prisklasser, opp vi synes du burde ta turen.

Nedover her finner man noen av nyhetene i nettbutikken, enda flere finner man her.

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

LARS OG LARS I REVIRET - AKERSELVA RE-VISITED
LARS OG LARS I REVIRET - AKERSELVA RE-VISITED

15 Oktober, 2019

Akerselva var tema på den første Lars og Lars - kvelden hos Revir. Tre år er gått og 30. oktober setter Lars Nilssen søkelyset på elva på ny, denne gangen med hovedvekt på fiskeregler og dagens forvaltning.
Les Mer
KURS I KNIVMAKING MED JACOB WEISÆTH
KURS I KNIVMAKING MED JACOB WEISÆTH

09 Oktober, 2019

Jacob Weisæth og Skarp slipeverksted arrangerer enda et helgekurs i knivmaking, her skal det smis knivblader, lages skaft og slire, og legges grunnlag for å kunne bli dyktige knivslipere.
Les Mer
FLYTSONEYOGA MED REVIR OG KJERNEKRAFT
FLYTSONEYOGA MED REVIR OG KJERNEKRAFT

09 Oktober, 2019

Revir og Kjernekraft inviterer til en upretensiøs yoga-session for nybegynnere med fokus på kroppene til småstive turfolk, aldrende syklister, fiskere med vonde kastearmer og snowboardere med ødelagte knær.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev