FILMPREMIERE: ATTUNGA - A HIGHER PLACE

FILMPREMIERE: ATTUNGA - A HIGHER PLACE

Fredag 09. feb. blir det  ny filmpremiere på Revir: Volcomfilmen ATTUNGA - A Higher Place. Den ufiltrerte sagaen om tre unike norske snowboardere, Terje Haakonsen, Torgeir Bergrem og Marcus Kleveland, på vei mot et slags felles mål.

ATTUNGA - A HIGHER PLACE
Kommende fredag drar vi igang en ny filmpremiere i samarbeid med Response Distribution. Denne gang er det Volcom-filmen ATTUNGA - A Higher Place som står for tur. Terje Haakonsen, Torgeir Bergrem og Marcus Kleveland er "hovedrolleinnehavere" i denne ufiltrerte sagaen, og vi får et fint innblikk i deres hverdag og deres tanker om the state of snowboarding.

TRE VEIER TIL ET FELLES MÅL
Gjennom linsa til snowboarder og filmskaper Seth Hout, og med gjesteopptredener fra Volcom-kollegaene Pat Moore, Bryan Iguchi og Jamie Lynn m.fl. får vi et intimt portrett av den legendariske puristen Terje (44), den helhetstenkende Torgeir (26) og Marcus Kleveland (18), som snart må være lei av å bli beskrevet som bekymringsløst wunderkind/prodigy/vidunderbarn. Klevelands brettferdigheter kan nærmest betegnes som tryllekunstner, da man stort sett sitter som et spørsmålstegn og lurer på hva som egentlig skjedde hver gang han slipper en ny "never been done" video. Uansett får vi gjennom filmen se disse tre, og Volcom-kollegaenes, ulike veier til et felles ATTUNGA - A Higher Place.



BINDINGLAUS WORKSHOP
Det som gjør denne fredagen litt ekstra spesiell er at vi arrangerer Bindinglaus-workshop samme dag, og vi forsøker å få kurset til å korrespondere med filmstart. På denne måten er det mulig å enten bli med på powsurf-kurs, med filmpremiere. Eller komme litt tidlig på premiere, og få et kjapt innblikk i hvordan powsurf-kursene pågår.



I LOUNGEN PÅ HOTELLET
Vi på Revir har et strålende naboforhold med Clarion Hotel Folketeateret over gangen/passasjen, og kjører også denne premieren i loungen deres i sjuende etasje. Det blir som vanlig komfortabelt, tilbakelent og trivelig.

 

DATO: 09.02.2018
Filmstart er satt til klokken 21.00 sharp-ish.

FØLG ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer