BUSHCRAFT-KVELD PÅ REVIR

BUSHCRAFT-KVELD PÅ REVIR

I samarbeid med våre to villmark-, overlevelses- og bushcraft-eksperter og - entusiaster, ringreven Espen Evensen og ungfolen Mathias Ekornås, inviterer vi til temakveld Torsdag 29.6 kl. 19.00. 

Det blir et lite gratis foredrag om det å leve tett på naturen og tett på seg selv. Deltakerne vil få innblikk i hva bushcrafting er, hvem Espen og Mathias er, og hva det innebærer å leve tett på naturen og tett på seg selv. Det vil også bli redegjort for workshops og kurs man kan delta på i tiden fremover. Har du lyst til å være med og bo i Femundsmarka til høsten, helt gratis? 

Espen Evensen, som har over 20 års erfaring med kursing av både militære og sivile i inn- og utland, pakker i begynnelsen av september jukka-stikken, fiskestanga og samekniven, tar med seg bikkja og stikker på en 6 ukers campingtur til Femundsmarka for en real tett-på-naturen-opplevelse

De som har lyst til å være med på dette eventyret i lenger eller kortere perioder er hjertelig velkommen til det, og denne kvelden vil det være anledning til å melde seg på og få informasjonen som trengs for å bli med. 

Vi byr på kaffe, og håper å se mange av dere!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer