22 Juni, 2017

I samarbeid med våre to villmark-, overlevelses- og bushcraft-eksperter og - entusiaster, ringreven Espen Evensen og ungfolen Mathias Ekornås, inviterer vi til temakveld Torsdag 29.6 kl. 19.00. 

Det blir et lite gratis foredrag om det å leve tett på naturen og tett på seg selv. Deltakerne vil få innblikk i hva bushcrafting er, hvem Espen og Mathias er, og hva det innebærer å leve tett på naturen og tett på seg selv. Det vil også bli redegjort for workshops og kurs man kan delta på i tiden fremover. Har du lyst til å være med og bo i Femundsmarka til høsten, helt gratis? 

Espen Evensen, som har over 20 års erfaring med kursing av både militære og sivile i inn- og utland, pakker i begynnelsen av september jukka-stikken, fiskestanga og samekniven, tar med seg bikkja og stikker på en 6 ukers campingtur til Femundsmarka for en real tett-på-naturen-opplevelse

De som har lyst til å være med på dette eventyret i lenger eller kortere perioder er hjertelig velkommen til det, og denne kvelden vil det være anledning til å melde seg på og få informasjonen som trengs for å bli med. 

Vi byr på kaffe, og håper å se mange av dere!


Bli med i vårt nyhetsbrev