BUSHCRAFT-KVELD PÅ REVIR

BUSHCRAFT-KVELD PÅ REVIR

I samarbeid med våre to villmark-, overlevelses- og bushcraft-eksperter og - entusiaster, ringreven Espen Evensen og ungfolen Mathias Ekornås, inviterer vi til temakveld Torsdag 29.6 kl. 19.00. 

Det blir et lite gratis foredrag om det å leve tett på naturen og tett på seg selv. Deltakerne vil få innblikk i hva bushcrafting er, hvem Espen og Mathias er, og hva det innebærer å leve tett på naturen og tett på seg selv. Det vil også bli redegjort for workshops og kurs man kan delta på i tiden fremover. Har du lyst til å være med og bo i Femundsmarka til høsten, helt gratis? 

Espen Evensen, som har over 20 års erfaring med kursing av både militære og sivile i inn- og utland, pakker i begynnelsen av september jukka-stikken, fiskestanga og samekniven, tar med seg bikkja og stikker på en 6 ukers campingtur til Femundsmarka for en real tett-på-naturen-opplevelse

De som har lyst til å være med på dette eventyret i lenger eller kortere perioder er hjertelig velkommen til det, og denne kvelden vil det være anledning til å melde seg på og få informasjonen som trengs for å bli med. 

Vi byr på kaffe, og håper å se mange av dere!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING
INGSTADFESTIVALEN 2024 – NATUR, EVENTYR OG HISTORIEFORTELLING

Opplev et fengslende dykk inn i natur, eventyr og historiefortelling den 16. februar. Fra den historiske Brattalid – Helge og Anne Stine Ingstads hjem, strømmes festivalen live, med et begrenset antall plasser tilgjengelig i selve stua (for de heldige).
Les mer
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer