FLERE BINDINGLAUS-KURS

FLERE BINDINGLAUS-KURS

Datoene for de kommende Bindinglaus-kursene på Revir er torsdag 09., fredag 10. og lørdag 11. november. For ikke mer enn 2900,- får du grunnleggende bindinglauskompetanse, inkludert eget brett.

GRUNNLEGGENDE BINDINGLAUSKOMPETANSE
Torsdag 09., fredag 10. og lørdag 11. november drar vi igang tre powsurf-workshops på rappen. Under praktisk (og spirituell) veiledelse av Isaac Hegna Manning lærer du det grunnleggende du trenger å vite om bindinglaus snøsurfing. Og du drar hjem med egenbygd pudderplanke under armen. Klar til lek på 10-15 cm snø i den lokale akebakken, eller bunnløs pow langt til fjells. Kurset gir deg altså grunnleggende kunnskap og et basic brett, så er det opp til deg om du bygger flere, mer avanserte modeller.

BINDINGLAUS NOMINERT TIL SNOWBOARD AWARDS.

BINDINGLAUS VERDA RUNDT
Bindinglaus er i ferd med å bli et fenomen. Filmsnutten Issac og gjengen laget på Hardangervidda i fjor gikk viralt gjennom flere av de ledende internasjonale snowboardmediene, og nå i høst er den nominert til Snowboardforbundets Snowboard Awards som beste edit.

Og det er ikke bare her i Norge vi har entusiaster som puddersurfer. Østerrikeren Wolle Nyvelt har krydret snowboard-videopartene sine med bindinglaus surfing i en årrekke, og han står bak brettmerket Aesmo. I Tyskland har folka bak Pogo Snowboards også utviklet bindinglause brett noen år nå. I USA er vel Jeremy Jensen den mest fremtredende med sitt Grassroots Powdersurfing-prosjekt. Og i Japan har Atsushi Gomyo hånd-shapet bindinglause Yukiita-brett i flere år. I filmen Supervention kan du se Terje Haakonsen surfe på bindinglause brett i fjellet. Han er også en svært ivrig snowskater, som er det bindinglause alternativet for preparerte løyper.



Men, altså. Nå var det kurs det skulle dreie seg om.
Kurset koster 2900,- og inkluderer ditt eget fullverdige pudderbrett, samt en enkel matbit og noe å drikke (pils og pizza).

Påmelding gjøres på mail til Ola@revir.no, så er du med på moroa.

Følg arrangementet på 

FACEBOOK

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer