HØSTREFLEKSJONER

HØSTREFLEKSJONER

Et av målene våre med Revir, utover å skape et levebrød av hobbiene våre, var å etablere et samlingspunkt for bra folk med svært sprikende interesser, men kanskje noen fellestrekk i en tilbakelent, uanstreng livsanskuelse.

@reviroslo
#reviroslo
#mittrevir

Heng ut hos oss. 
Det har allerede vært frostnetter på vår kant av landet og fjellene har fått et nydelig melisdryss. Vi har sett de første bildene av snødekte fjelloverganger. Det går mot vinter, og det gleder vi oss til, men høsten ligger ikke tilbake for noen årstid når det kommer til fine turer. Ingenting er som å krype uthvilt ut av teltet på en klar, crispy morgen og se det høstgule landskapet dekket av frost. Her på Revir nyter vi høsten til fulle. Nå kommer det stadig vekk varer tilpasset sesongen, og sesongen som kommer. Og en rekke spennende aktiviteter er satt opp på timeplanen. Flere utstillinger, foredrag, kurs, workshops. Heng ut hos oss i høst.


Espen Evensen og gjengen på bushcraft-kurs i Femundsmarka. Foto: Magnus A. Jørgensen.

En broket forsamling
Tross et stadig tilsig av varer prøver vi nå å holde brisken og bordene i vinduet forholdsvis fri for stæsj slik at det skal være mulig å sette seg ned og slå av en prat. Fiskeskrøner, røverhistorier og turtips deles villig vekk. Bare den siste tiden har vi hatt besøk av en skogsglad satanist, en fluefiskende misjonær, flere verdenskjente snowboardere, noen samfunnskritiske skatere, en fremtidspessimistisk major, en gullgraver fra Nevada, en friskus som nå er på vei opp Elbrus, tre Iditarod-legender, noen kunstnere, et par forfattere og noen fotografer. Forrige dagen hadde vi to idealistiske håndtverkere som tilfeldigvis fant hverandre i sjappa over en kopp kaffe fra De dype skoger. Vi snakker ikke søt musikk, men når likesinnede med ulik kompetanse møtes kan det skje spennende ting.

 

Fra vår første Powsurf-workshop.

Turen tar slutt når du kommer til land
Et av målene våre med Revir, utover å skape et levebrød av hobbiene våre, var å skape et samlingspunkt for bra folk med svært sprikende interesser, men kanskje noen fellestrekk i en tilbakelent ,uanstreng livsanskuelse. Et sted der aktivitet ikke har et mål utover aktiviteten i seg selv. Kaffekosen ved bålet er viktigere enn selfien på toppen. Hos oss er det ikke et mål om å komme først, snarere tvert imot. Vi sier heller som Odd Børresen: «Jeg elsker å seile og seiler så seint det går an, for turen tar slutt når du kommer til land.»


Jamie Lynn utenfor sjappa under Ethos-utstillingen. Foto: Aaron Schwartz


Tips og triks
Vi har prøvd å legge tilrette for et sted der en spisset kunstutstilling henger vegg i vegg med splitboards og fluestenger, både fysisk og metaforisk. Et sted der en snowboarder kan få fisketips fra en som bruker hver våkne time til å tenke på ørretbestanden i … (sett inn vedkommendes favorittelv). Et sted der hun som følger kidsa på langrenntrening fem ganger i uka kan få tips fra en hundekjører om hvordan hun holder seg varm på beina gjennom treningsøktene. Et ustrigla sted med lave skuldre. Vår feed er ikke full av oversaturert outdoor-porn, eller hipsterfiltre. Den er både hverdag og fest. Medgang og motgang.


Lars Lenth går aldri i den samme elva to ganger. For han er aldri denne samme Lars, og elva er aldri den samme elva. Lars og Lars har flere arrangementer hos Revir.


Stikk innom
Dette er ment som en oppfordring til å bare stikke innom. Det er hyggelig om du kjøper noe, men om du bare er hypp på en prat og å fiske etter fisketips er du like velkommen. Og for å være litt kommersielt orienterte, vi setter veldig stor pris på dere som tipser andre om den lille, småsære sjappa nedi Storgata. Det er stor stas å høre fra folk at noen har sagt at «du må bare stikke innom Revir!».


Kaffen på Revir er fra De dype skoger. Den gjør seg aller best på tur, men funker også i byn.

Høsten
Vår erfaring fra i fjor høst var at det var ganske stille i nabolaget vårt mellom høstferien og julebonanzaen. Særlig på dagtid, men også utover ettermiddagene. Det er jo derfor vi drar i gang såpass mange aktiviteter i disse dager. Det er også derfor vi kommer med oppfordringen om å komme innom og henge ut, selv om du har alt du trenger (og litt til). Ta en kopp kaffe, slå av en prat og sjekk ut utstillingene våre!

Brisken og bordene i vinduene er ment å brukes. Kom innom og slå av en prat.

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer