Gratis frakt på ordre over 1500,-

0

Handlekurven er tom

11 oktober, 2017

Et av målene våre med Revir, utover å skape et levebrød av hobbiene våre, var å etablere et samlingspunkt for bra folk med svært sprikende interesser, men kanskje noen fellestrekk i en tilbakelent, uanstreng livsanskuelse.

@reviroslo
#reviroslo
#mittrevir

Heng ut hos oss. 
Det har allerede vært frostnetter på vår kant av landet og fjellene har fått et nydelig melisdryss. Vi har sett de første bildene av snødekte fjelloverganger. Det går mot vinter, og det gleder vi oss til, men høsten ligger ikke tilbake for noen årstid når det kommer til fine turer. Ingenting er som å krype uthvilt ut av teltet på en klar, crispy morgen og se det høstgule landskapet dekket av frost. Her på Revir nyter vi høsten til fulle. Nå kommer det stadig vekk varer tilpasset sesongen, og sesongen som kommer. Og en rekke spennende aktiviteter er satt opp på timeplanen. Flere utstillinger, foredrag, kurs, workshops. Heng ut hos oss i høst.


Espen Evensen og gjengen på bushcraft-kurs i Femundsmarka. Foto: Magnus A. Jørgensen.

En broket forsamling
Tross et stadig tilsig av varer prøver vi nå å holde brisken og bordene i vinduet forholdsvis fri for stæsj slik at det skal være mulig å sette seg ned og slå av en prat. Fiskeskrøner, røverhistorier og turtips deles villig vekk. Bare den siste tiden har vi hatt besøk av en skogsglad satanist, en fluefiskende misjonær, flere verdenskjente snowboardere, noen samfunnskritiske skatere, en fremtidspessimistisk major, en gullgraver fra Nevada, en friskus som nå er på vei opp Elbrus, tre Iditarod-legender, noen kunstnere, et par forfattere og noen fotografer. Forrige dagen hadde vi to idealistiske håndtverkere som tilfeldigvis fant hverandre i sjappa over en kopp kaffe fra De dype skoger. Vi snakker ikke søt musikk, men når likesinnede med ulik kompetanse møtes kan det skje spennende ting.

 

Fra vår første Powsurf-workshop.

Turen tar slutt når du kommer til land
Et av målene våre med Revir, utover å skape et levebrød av hobbiene våre, var å skape et samlingspunkt for bra folk med svært sprikende interesser, men kanskje noen fellestrekk i en tilbakelent ,uanstreng livsanskuelse. Et sted der aktivitet ikke har et mål utover aktiviteten i seg selv. Kaffekosen ved bålet er viktigere enn selfien på toppen. Hos oss er det ikke et mål om å komme først, snarere tvert imot. Vi sier heller som Odd Børresen: «Jeg elsker å seile og seiler så seint det går an, for turen tar slutt når du kommer til land.»


Jamie Lynn utenfor sjappa under Ethos-utstillingen. Foto: Aaron Schwartz


Tips og triks
Vi har prøvd å legge tilrette for et sted der en spisset kunstutstilling henger vegg i vegg med splitboards og fluestenger, både fysisk og metaforisk. Et sted der en snowboarder kan få fisketips fra en som bruker hver våkne time til å tenke på ørretbestanden i … (sett inn vedkommendes favorittelv). Et sted der hun som følger kidsa på langrenntrening fem ganger i uka kan få tips fra en hundekjører om hvordan hun holder seg varm på beina gjennom treningsøktene. Et ustrigla sted med lave skuldre. Vår feed er ikke full av oversaturert outdoor-porn, eller hipsterfiltre. Den er både hverdag og fest. Medgang og motgang.


Lars Lenth går aldri i den samme elva to ganger. For han er aldri denne samme Lars, og elva er aldri den samme elva. Lars og Lars har flere arrangementer hos Revir.


Stikk innom
Dette er ment som en oppfordring til å bare stikke innom. Det er hyggelig om du kjøper noe, men om du bare er hypp på en prat og å fiske etter fisketips er du like velkommen. Og for å være litt kommersielt orienterte, vi setter veldig stor pris på dere som tipser andre om den lille, småsære sjappa nedi Storgata. Det er stor stas å høre fra folk at noen har sagt at «du må bare stikke innom Revir!».


Kaffen på Revir er fra De dype skoger. Den gjør seg aller best på tur, men funker også i byn.

Høsten
Vår erfaring fra i fjor høst var at det var ganske stille i nabolaget vårt mellom høstferien og julebonanzaen. Særlig på dagtid, men også utover ettermiddagene. Det er jo derfor vi drar i gang såpass mange aktiviteter i disse dager. Det er også derfor vi kommer med oppfordringen om å komme innom og henge ut, selv om du har alt du trenger (og litt til). Ta en kopp kaffe, slå av en prat og sjekk ut utstillingene våre!

Brisken og bordene i vinduene er ment å brukes. Kom innom og slå av en prat.

 

 

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING
BYGG DIN EGEN POWSURFER MED ISAAC MANNING

06 oktober, 2020

Revir drar i gang vinteren 2020/21 med tre bindinglaus-kurs på rappen under ledelse av Isaac Hegna Manning. Bygg din egen powsurfer på en ettermiddag i Revirs nye lokaler: Hiet.
Les Mer
BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET
BEAR - HÅNDLAGET BRITISK KVALITET

29 september, 2020

Oscar og resten av gjengen bak det britiske kvalitetsmerket Bear er opptatt av å få folk ut i naturen, og gjennom det bedret mental helse, og de setter av en slump av profitten til dette formålet. 
Les Mer
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER
SYKKELDEMO HØGEVARDE 1. OKTOBER

20 september, 2020

1. oktober inviterer vi til sykkeldemo i samarbeid med Rocky Mountain. Her får du mulighet til å teste de fleste 2021 modellene, deriblant nye Altitude, Reaper til barn og Powerplay elsykler.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev