BACK TO BASIC MED MIKKEL BANG

BACK TO BASIC MED MIKKEL BANG

Mikkel Bang og Fimbulvetr har laget en herlig liten edit som hyller lavterskel-leken og kosen med å være ute på vinteren.

Mens han venter på at vinteren skal sette inn for full mugge, med alt det medfører av turer til fjerne destinasjoner med store fjell og bunnløst pudder utforsker Mikkel Bang sitt eget nabolag i Hemsedal. Lavterskel-moro med bindinglaust brett på vinterens første snø. Så enkelt kan det gjøres, og så fett kan man ha det med enkle midler.

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer