BRUK SOLRX SOLKREM

BRUK SOLRX SOLKREM

«Teva tan» er kanskje litt kult, men det er ikke kult å være så solbrent på vristen at man ikke kan ta på seg sokker. Men, eieren av disse føttene (som helst vil være anonym) hadde heldigvis smurt seg grundig på resten av kroppen, og dermed unngått det smertehelvete en skikkelig forbrenning kan være.

Litt sol er bare bra for kroppen, for mye sol derimot kan være skadelig. Solkrem er den enkleste måten å beskytte seg mot skadelig UV stråling og samtidig få mest ut av et aktiv liv utendørs. 

sunscreen, solbrent, solkrem

Utviklet for ekstrembrukere
Revir har det vi mener er den beste solkremen for aktive brukere. SolRX er utviklet for surfere og Ironman-atleter, men også for deg som bare chillern i sola med et glass sjablis. Vi trodde solkrem var solkrem, men SolRX er usedvanlig lett å påføre og kjennes bra ut på huden. Den er vannbasert, ikke testet på dyr og inneholder ingen nanopartikler av zinc eller titan ... rett og slett en jækla bra solkrem, så lenge du husker å smøre den der sola skinner da.

Laget for aktiv bruk
SolRX produkter gir langvarig fullspektrumsbeskyttelse mot solstråling (UVB / UVA) uansett aktivitetsnivå. Den tåler bading, svetting, kontakt med klær og langvarig eksponering. Solkremen er utviklet etter verdens strengeste reguleringskrav og selges over hele verden. SolRX jobber kontinuerlig med å oppdatere og forbedre sine formler i takt med forskning og produktutvikling.

SolRX er helt fri for:

- Parabener
- Nanopartikler
- Parfyme
- Mineralolje
- MI
- Allergener

SolRX har sertifisert vannfasthet over 8 timer sammenhengende bading
SolRX er ikke testet på dyr
SolRX er "reef friendly"

Revirs smøretips:
Livet i solen skal være enkelt! Derfor har vi laget denne enkle "Smøreguiden" for deg som skal ut i sola:

  • Ta hensyn til din hudtype. Personer som blir lett solbrente bør være ekstra forsiktige.
  • Bruk solkrem med høy faktor mot både UVA- og UVBstråler
  • Ta noen pauser fra solen i løpet av dagen, særlig gjelder dette barn og unge.
  • Vær ekstra forsiktig med overdreven soling i begynnelsen av sommeren, da er huden gjerne ekstra bleik og ekstra følsom

Også i SISTE FRA MAGASINET

Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?
Hvem er denne karen, med skjegg og lue på?

Siden ny-åpningen av Revir i Hegdehaugsveien har tusenvis av kunder spurt seg følgende spørsmål: «Hvem i all verden er den staute, blide karen som tar imot her denne trivelige sjappa?» Fortvil ikke lenger alle dere som spør, vi er glade over endelig å kunne presentere vår butikksjef VEGAR RUUD for venner av Reviret.
Les mer
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!
HARRFISKE: Men fluefiskesesongen var ikke over!

Norske fluefiskere har det som regel ganske greit. Fra isen sprekker til midten av september kan man stort sett vime rundt i skog og mark med fluestanga parat og treffe på en vakende ørret uten å måtte ha Fetter Anton-aktig flaks eller spesielle egenskaper.
Les mer
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m
TOPPKNYTT MEITESTANG 6,3m

I en tid hvor alt går på høygir og i en verden hvor teknologien har kommet milevis er det ofte deilig å finne tilbake til det enkle. Det nostalgiske. Og hva er vel da bedre enn å ta med seg en toppknytt meitestang og føle litt på den barnslige gleden ved å kjenne et napp for så å dra opp en fisk?
Les mer