BRUK SOLRX SOLKREM

BRUK SOLRX SOLKREM

«Teva tan» er kanskje litt kult, men det er ikke kult å være så solbrent på vristen at man ikke kan ta på seg sokker. Men, eieren av disse føttene (som helst vil være anonym) hadde heldigvis smurt seg grundig på resten av kroppen, og dermed unngått det smertehelvete en skikkelig forbrenning kan være.

Litt sol er bare bra for kroppen, for mye sol derimot kan være skadelig. Solkrem er den enkleste måten å beskytte seg mot skadelig UV stråling og samtidig få mest ut av et aktiv liv utendørs. 

sunscreen, solbrent, solkrem

Utviklet for ekstrembrukere
Revir har det vi mener er den beste solkremen for aktive brukere. SolRX er utviklet for surfere og Ironman-atleter, men også for deg som bare chillern i sola med et glass sjablis. Vi trodde solkrem var solkrem, men SolRX er usedvanlig lett å påføre og kjennes bra ut på huden. Den er vannbasert, ikke testet på dyr og inneholder ingen nanopartikler av zinc eller titan ... rett og slett en jækla bra solkrem, så lenge du husker å smøre den der sola skinner da.

Laget for aktiv bruk
SolRX produkter gir langvarig fullspektrumsbeskyttelse mot solstråling (UVB / UVA) uansett aktivitetsnivå. Den tåler bading, svetting, kontakt med klær og langvarig eksponering. Solkremen er utviklet etter verdens strengeste reguleringskrav og selges over hele verden. SolRX jobber kontinuerlig med å oppdatere og forbedre sine formler i takt med forskning og produktutvikling.

SolRX er helt fri for:

- Parabener
- Nanopartikler
- Parfyme
- Mineralolje
- MI
- Allergener

SolRX har sertifisert vannfasthet over 8 timer sammenhengende bading
SolRX er ikke testet på dyr
SolRX er "reef friendly"

Revirs smøretips:
Livet i solen skal være enkelt! Derfor har vi laget denne enkle "Smøreguiden" for deg som skal ut i sola:

  • Ta hensyn til din hudtype. Personer som blir lett solbrente bør være ekstra forsiktige.
  • Bruk solkrem med høy faktor mot både UVA- og UVBstråler
  • Ta noen pauser fra solen i løpet av dagen, særlig gjelder dette barn og unge.
  • Vær ekstra forsiktig med overdreven soling i begynnelsen av sommeren, da er huden gjerne ekstra bleik og ekstra følsom

Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer