BRUK SOLRX SOLKREM

BRUK SOLRX SOLKREM

«Teva tan» er kanskje litt kult, men det er ikke kult å være så solbrent på vristen at man ikke kan ta på seg sokker. Men, eieren av disse føttene (som helst vil være anonym) hadde heldigvis smurt seg grundig på resten av kroppen, og dermed unngått det smertehelvete en skikkelig forbrenning kan være.

Litt sol er bare bra for kroppen, for mye sol derimot kan være skadelig. Solkrem er den enkleste måten å beskytte seg mot skadelig UV stråling og samtidig få mest ut av et aktiv liv utendørs. 

sunscreen, solbrent, solkrem

Utviklet for ekstrembrukere
Revir har det vi mener er den beste solkremen for aktive brukere. SolRX er utviklet for surfere og Ironman-atleter, men også for deg som bare chillern i sola med et glass sjablis. Vi trodde solkrem var solkrem, men SolRX er usedvanlig lett å påføre og kjennes bra ut på huden. Den er vannbasert, ikke testet på dyr og inneholder ingen nanopartikler av zinc eller titan ... rett og slett en jækla bra solkrem, så lenge du husker å smøre den der sola skinner da.

Laget for aktiv bruk
SolRX produkter gir langvarig fullspektrumsbeskyttelse mot solstråling (UVB / UVA) uansett aktivitetsnivå. Den tåler bading, svetting, kontakt med klær og langvarig eksponering. Solkremen er utviklet etter verdens strengeste reguleringskrav og selges over hele verden. SolRX jobber kontinuerlig med å oppdatere og forbedre sine formler i takt med forskning og produktutvikling.

SolRX er helt fri for:

- Parabener
- Nanopartikler
- Parfyme
- Mineralolje
- MI
- Allergener

SolRX har sertifisert vannfasthet over 8 timer sammenhengende bading
SolRX er ikke testet på dyr
SolRX er "reef friendly"

Revirs smøretips:
Livet i solen skal være enkelt! Derfor har vi laget denne enkle "Smøreguiden" for deg som skal ut i sola:

  • Ta hensyn til din hudtype. Personer som blir lett solbrente bør være ekstra forsiktige.
  • Bruk solkrem med høy faktor mot både UVA- og UVBstråler
  • Ta noen pauser fra solen i løpet av dagen, særlig gjelder dette barn og unge.
  • Vær ekstra forsiktig med overdreven soling i begynnelsen av sommeren, da er huden gjerne ekstra bleik og ekstra følsom

Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer