Kaffe, enten den er laget på bål bak en knaus i Jotunheimen, eller på en La Marzocco Strada på Grünerløkka, er langt mer enn det daglige skuddet koffein. Det er en pust i bakken på vei mot toppen, et stille øyeblikk med ei bok, et hastig shot en hektisk dag i storbyen. Det er varme i kroppen under en gapahuk i høstskogen, eller i en termokopp bakpå hundesleden i -20°C.Det er storbyweekend, kontortid, trønderfest og Hardangervidda. Det er minner om mormor, lange nattevakter, og frosne soloppganger. Det er lukt, smak, tekstur, rituale, presisjon, kultur og tradisjon.
Bli med for tilgang til eksklusive tilbud og siste nytt
REVIR JOURNALEN
Vi har laget magasin! Vi slenger med et magasin i nettbestillinger i den nærmeste tiden, men om du ønsker kun bladet må du punge ut med 49 kr til porto for å få det tilsendt.