WETTERLINGS ØKSER

WETTERLINGS ØKSER

Lenge før denne nettbutikken eksisterte, i den sagnomsuste sommeren 2016, dukket det opp en sånn passe tung pakke fra Storvik i Sverige på reviret vårt i folketeaterpassasjen. Der og da dannet Revir Oslo seg et avhengighetsforhold med duften av hickory, lær og smidd stål. Det var skikkelige yxor i den pakka. Og de skulle ikke få bli hos oss så lenge.

 

Dere, våre kunder, delte vår entusiasme for disse håndlagde øksene. Gang på gang så vi dere forlate oss med en kaffe i den ene handa og en pose fylt med et stykke håndtverkshistorie i den andre.

 

Men vi gir ikke opp kampen. Vi skal ha disse øksene i butikken vår og i dag kom en ny batch fra andre siden av grensa.

 

All spøk til side. Selv om vi selger øksene i nettbutikken, anbefaler vi sterkt at du kommer innom butikken vår i storgata for å se, kjenne og lukte på øksene. Ingen av dem er like. Selv økser av samme modell varierer i utseende på treverket og stålet. Sånn er det med ting som virkelig er håndlagd.

Wetterlings i nettbutikken

Les mer om Wetterlings fascinerende historie

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon
Utforsk Nye Stier med ROARKs Run Amok-kolleksjon

Hos Revir handler friluftsliv om mer enn prestasjon og konkurranse. Vi tror på å være til stede i øyeblikket, nyte naturen og ta del i de små eventyrene som omgir oss hver dag.
Les mer
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer