WETTERLINGS ØKSER

WETTERLINGS ØKSER

Lenge før denne nettbutikken eksisterte, i den sagnomsuste sommeren 2016, dukket det opp en sånn passe tung pakke fra Storvik i Sverige på reviret vårt i folketeaterpassasjen. Der og da dannet Revir Oslo seg et avhengighetsforhold med duften av hickory, lær og smidd stål. Det var skikkelige yxor i den pakka. Og de skulle ikke få bli hos oss så lenge.

 

Dere, våre kunder, delte vår entusiasme for disse håndlagde øksene. Gang på gang så vi dere forlate oss med en kaffe i den ene handa og en pose fylt med et stykke håndtverkshistorie i den andre.

 

Men vi gir ikke opp kampen. Vi skal ha disse øksene i butikken vår og i dag kom en ny batch fra andre siden av grensa.

 

All spøk til side. Selv om vi selger øksene i nettbutikken, anbefaler vi sterkt at du kommer innom butikken vår i storgata for å se, kjenne og lukte på øksene. Ingen av dem er like. Selv økser av samme modell varierer i utseende på treverket og stålet. Sånn er det med ting som virkelig er håndlagd.

Wetterlings i nettbutikken

Les mer om Wetterlings fascinerende historie

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer