«TYRITROLL» BOKLANSERING I KJELLEREN

«TYRITROLL» BOKLANSERING I KJELLEREN

Velkommen til boklansering i Hiet – kjelleren under Revir!

22. september 2022, fra 18:00 - 20:00 overtar Ingrid Alm kjelleren under Hiet for å lansere boka si «Tyritroll – til fots fra Oslo til Nordkapp med en fireåring!».

«Da Ingrid og Ole oppdaget at eventyrklumpen i magen hadde sluttet å gløde, pakket de ryggsekken. De tok med seg Mons på fire år og hunden Ito, og gikk ut av Oslo. Inn i naturen. De fortsatte å gå nordover, helt til det ikke var mer Norge igjen. På veien oppdaget de mye rart. Naturen. Hverandre. Og seg selv.

Denne boka vil inspirere deg til å ta naturen rundt deg i bruk når livet er krevende. Forhåpentligvis kommer du sterkere og klokere ut av det.»

18:00 – Forfriskninger og fingermat
18:30 – Velkommen!
18:45 – Forfatter Ingrid Alm leser en velvalgt side eller to fra boka og svarer på spørsmål.
Det blir mulighet til å kjøpe bøker signert av forfatteren!

Gratis inngang og alle er velkomne!


Også i SISTE FRA MAGASINET

Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år
Aften i Reviret: Podkasten Uteliv Live – Roald Amundsens verste år

I 2024 starter vi opp igjen med «Aften i Reviret», etter en real pause. Vi har fått med oss Randulf Valle, som kommer til å spille inn flere live podkasts på Revir gjennom året som kommer. Første innspilling skjer allerede 25. januar, og flere datoer blir lansert etterhvert.
Les mer
Julegavetips!
Julegavetips!

Det går mot jul i Reviret, og vi halser på for å få julemoroa i havn. Vi håper du tar turen innom for å henge over en (gratis kopp) kaffe, kikke på det fine utvalget vi har og slå av en prat – selv om du (som oss) sikkert begynner å kjenne litt på julestresset.
Les mer
Slip turskøytene hos Revir
Slip turskøytene hos Revir

Vi har hørt ropene fra markas islagte vann. Nå kan vi endelig dele nyheten om at du får slipt turskøytene hos oss i Hegdehaugsveien.
Les mer