Gratis frakt på ordre over 1000,-

Gratis frakt på ordre over 1000,-

Å AUGE - TREHYTTA I TESSUNGDALEN

Mars 01, 2018

Å AUGE - TREHYTTA I TESSUNGDALEN

Bindinglaus-sjefen Isaac Manning driver ikke med puddersurfing på heltid, han har flere jern i ilden. Blant annet et trehytteprosjekt som virkelig savner sidestykke. Hytta Å Auge, som er en del av Å Camp, ligger i Tessungdalen, ved foten av høyfjellsplatået Hardangervidda.

Hytta har han bygget i samarbeid med faren Peter Manning, og med hjelp fra gode venner. Og her får du autentisk og enkel naturopplevelse, så nær naturen det bortimot er mulig å komme. Å Camp
I Tessungdalen har familien drevet skogbruk i århundrer, med utviklingen av trehytteprosjektet inviterer de flere inn i dette vakre området. I hytta oppe mellom trekronene får man oppleve stedet så tett på naturen som det er mulig å komme. I campen forøvrig kan man bo i hytter, lavvoer, hengekøyer og telt og ved elva kan man ta kveldsbadet i vedfyrte badekar. Campen er under stadig utvikling og flere nyheter forventes utover våren 2018. Men, dette er et sted som ikke bør begrenses til vår- og sommeropplevelser. Rundt i området er det en rekke unike spots for skiturer, powsurf og splitboard-opplevelser. Og det er kort vei til Gaustadtoppen.Å Auge
I trehytta som ligger seks meter over elva Tessungåe er det to sovealkover, et soveloft, kjøkken med gassbluss og et våtrom hvor man kan vaske seg med vann oppvarmet av en vedfyrt ovn. Enkel standard, ikke ulikt en typisk norsk fjellhytte. Vann hentes i elva, og om kvelden må man tenne lys. Beliggenheten ved elvebredden gjør at man kan fiske fra verandaen. Ni gode venner, som ikke er redde for menneskelig nærhet, kan bo der samtidig. Revirs utsendte har allerede vært der og kan anbefale stedet på det aller sterkeste.

Mer info
Om du selv ønsker å oppleve trehytta eller A Camp, sommer som vinter, kan du sjekke ut nettsiden deres Aa Camp, eller rett og slett bestille en overnatting gjennom AirBnB

 

 

Legg igjen en kommentar


Også i SISTE FRA MAGASINET

Helge Ingstad - Ingen nordmann har initiert mer eventyrlyst
Helge Ingstad - Ingen nordmann har initiert mer eventyrlyst

Mars 16, 2018

Det er blitt sagt at Helge Ingstad traff ”tidsånden” med Pelsjegerliv. Det er mulig det. Men ”tidsånd” lyder mer som et lettvint begrep å lene seg på enn en virkelig forklaring, skriver Stein P. Aasheim i denne artikkelen om Helge Ingstad.

Vis hele artikkelen →

LARS OG LARS - SYKE FISKER OG RARE FILMKLIPP
LARS OG LARS - SYKE FISKER OG RARE FILMKLIPP

Mars 15, 2018

Torsdag 22. mars kommer markafisker og en av norges fremste professorer på parasitter og fiskesykdommer på besøk i Reviret. Det blir også en minikavalkade av Lars og Lars klipp samt Bård & Lars klipp som aldri er blitt publisert.

Vis hele artikkelen →

HELGE INGSTAD - FOR DET ER BLANT MENNESKER AT ENSOMHET BLIR TIL
HELGE INGSTAD - FOR DET ER BLANT MENNESKER AT ENSOMHET BLIR TIL

Mars 05, 2018 5 Kommentarer

17. mars åpner Revir Oslo fotoutstillingen "Helge Ingstad - For det er blant mennesker at ensomhet blir til". En samling unike fotografier fra Helge Ingstads rikholdige arkiv, der flere aldri har blitt utstilt tidligere.

Vis hele artikkelen →