STENGT PGA KORONA, MEN ...

STENGT PGA KORONA, MEN ...

Som de fleste har fått med seg så holder vi nok en gang stengt grunnet korona-restriksjoner, men vi har iverksatt noen tiltak.

Det viktigste først er kanskje GRATIS FRAKT.

UTESJAPPE PÅ HØGEVARDE
Vi har sjappa på @høgevarde gående gjennom denne uka, og helgen. Der kan du leie ski og brett, samt teste snowskate, og våre Range snowboard og splitboards. Det er meldt strålende vær hele uka, vi anbefaler alle som kan å komme seg til fjells.

REVIR HØGEVARDE

BEMANNET NETTBUTIKK
Virtuell butikk mellom 12.00 og 15.00 + snowboard/splitboardprat med John Harald Knutsson klokken 18.00 - 19.00 i ukedagene. Sjekk nederst i høyre hjørne på nettbutikken.

VIRTUELL NETTBUTIKK REVIR

HENT I BUTIKK/UTLEVERING
Take-away/klikk og hent/hent i butikk ... vi vet ikke hva man skal kalle det, men vi er tilstede i butikken for at kunder skal kunne hente nettbestillinger i sjappa.

HOLDER OSS FLYTENDE TAKKET VÆRE FRISK LUFT OG GOD KAFFE
Med disse tiltakene iverksatt satser vi på å komme oss gjennom denne krisen også. Og oppfordrer alle våre gode venner til å ta vare på hverandre, sørge for å få så mye frisk luft som mulig – og drikke god kaffe.

LEMMEL KOKEKAFFE


Også i SISTE FRA MAGASINET

FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!
Podkasten Uteliv Live på Revir – hør podkastene!

I forrige uke ble det spilt inn to live podkast med Randulf Valle og Podkasten Uteliv her på Revir. Den første episoden handler om Grønland og Nordvestpassasjen med polarguide Bengt Rotmo. Den andre om Roald Amundsens verste år, med Tor Bomann-Larsen og Anders Bache. Nå kan du høre opptakene!
Les mer