GRATIS FRAKT PGA LOCKDOWN !!

0

Handlekurven er tom

03 mars, 2021

Som de fleste har fått med seg så holder vi nok en gang stengt grunnet korona-restriksjoner, men vi har iverksatt noen tiltak.

Det viktigste først er kanskje GRATIS FRAKT.

UTESJAPPE PÅ HØGEVARDE
Vi har sjappa på @høgevarde gående gjennom denne uka, og helgen. Der kan du leie ski og brett, samt teste snowskate, og våre Range snowboard og splitboards. Det er meldt strålende vær hele uka, vi anbefaler alle som kan å komme seg til fjells.

REVIR HØGEVARDE

BEMANNET NETTBUTIKK
Virtuell butikk mellom 12.00 og 15.00 + snowboard/splitboardprat med John Harald Knutsson klokken 18.00 - 19.00 i ukedagene. Sjekk nederst i høyre hjørne på nettbutikken.

VIRTUELL NETTBUTIKK REVIR

HENT I BUTIKK/UTLEVERING
Take-away/klikk og hent/hent i butikk ... vi vet ikke hva man skal kalle det, men vi er tilstede i butikken for at kunder skal kunne hente nettbestillinger i sjappa.

HOLDER OSS FLYTENDE TAKKET VÆRE FRISK LUFT OG GOD KAFFE
Med disse tiltakene iverksatt satser vi på å komme oss gjennom denne krisen også. Og oppfordrer alle våre gode venner til å ta vare på hverandre, sørge for å få så mye frisk luft som mulig – og drikke god kaffe.

LEMMEL KOKEKAFFE

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG
REVIR SØKER E-HANDELSANSVARLIG

12 april, 2021

Revir – friluftsbutikken som tråkker sine egne spor søker operativ og ivrig driftsansvarlig til nettbutikken, www.revir.no.
Les Mer
VATNAHALSEN HØYFJELLSHOTELL – SOM SNYTT UT AV EN STEPHEN KING ROMAN
VATNAHALSEN HØYFJELLSHOTELL – SOM SNYTT UT AV EN STEPHEN KING ROMAN

22 mars, 2021

Det er fristende å konstruere en spøk rundt det faktum at Vatnahalsen Høyfjellshotell opprinnelig ble bygd som et sanatorium når vi skal fortelle om Revirs splitboard-tur dit i det koronapandemien eksploderte rundt oss vinteren 2020.
Les Mer
DUER - PERFORMANCE DENIM
DUER - PERFORMANCE DENIM

22 mars, 2021

DU//ER Performance Denim ble startet i 2013 av Gary Lenett, en driftig entreprenør med tjuefem års erfaring i å lage jeans, bl.a. for Levi Strauss - og en nyoppdaget begeistring for sykling.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev