03 mars, 2021

Som de fleste har fått med seg så holder vi nok en gang stengt grunnet korona-restriksjoner, men vi har iverksatt noen tiltak.

Det viktigste først er kanskje GRATIS FRAKT.

UTESJAPPE PÅ HØGEVARDE
Vi har sjappa på @høgevarde gående gjennom denne uka, og helgen. Der kan du leie ski og brett, samt teste snowskate, og våre Range snowboard og splitboards. Det er meldt strålende vær hele uka, vi anbefaler alle som kan å komme seg til fjells.

REVIR HØGEVARDE

BEMANNET NETTBUTIKK
Virtuell butikk mellom 12.00 og 15.00 + snowboard/splitboardprat med John Harald Knutsson klokken 18.00 - 19.00 i ukedagene. Sjekk nederst i høyre hjørne på nettbutikken.

VIRTUELL NETTBUTIKK REVIR

HENT I BUTIKK/UTLEVERING
Take-away/klikk og hent/hent i butikk ... vi vet ikke hva man skal kalle det, men vi er tilstede i butikken for at kunder skal kunne hente nettbestillinger i sjappa.

HOLDER OSS FLYTENDE TAKKET VÆRE FRISK LUFT OG GOD KAFFE
Med disse tiltakene iverksatt satser vi på å komme oss gjennom denne krisen også. Og oppfordrer alle våre gode venner til å ta vare på hverandre, sørge for å få så mye frisk luft som mulig – og drikke god kaffe.

LEMMEL KOKEKAFFE

John Harald Knutsson
John Harald KnutssonOgså SISTE FRA MAGASINET

FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV
FØRSTEHJELPSKURS FOR FRILUFTSFOLK OG HYTTELIV

20 september, 2021

Lørdag 2. oktober inviterer vi til todelt førstehjelpskurs på Høgevarde med instruktør Marius Baade. Alt innholdet i kursene blir lagt opp mot realistiske situasjoner og gir deg kunnskap som kan gjøre en forskjell!
Les Mer
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET
BÅLSESONG – HVORDAN LAGE DET PERFEKTE TURBÅLET

15 september, 2021

Bålet er en essensiell del av den gode turopplevelsen, og fungerer som et samlingspunkt, et sted for matlaging og ikke minst en behagelig varmekilde.
Les Mer
SUEZ-SALG
SUEZ-SALG

14 september, 2021

I mars satte baljen Ever Given seg fast i Suez-kanalen og forsinket ikke bare sin egen gigantiske last, men de 400 skipene som kom bak også. På grunn av dette har vi fått utstyr levert i september som skulle vært her i april.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev