SOLKREMTILBUD

SOLKREMTILBUD

SOLKREMTILBUD
Vi er fortsatt i mai og det meldes allerede om rekordtemperaturer, skogbrannfare og hetebølger. Og vi har selv blitt solbrente i både nakke og på tær. Derfor ser vi det nærmest som en samfunnsoppgave å spre viktigheten av solkrembruk. Og for å lege litt tyngde bak orda gir vi en anstendig rabatt på alle våre SolRX produkter. 

SOLKREM SOLBRENT SOLFAKTOR

SolRX er utviklet for surfere og Ironman-atleter, men også for deg som bare chillern i sola med et glass sjablis. Vi trodde solkrem var solkrem, men SolRX er usedvanlig lett å påføre og kjennes bra ut på huden. Den er vannbasert, ikke testet på dyr og inneholder ingen nanopartikler av zinc eller titan ... rett og slett en jækla bra solkrem, så lenge du husker å smøre den der sola skinner da. Særlig er det viktig å smøre barna.

 

 


Også i SISTE FRA MAGASINET

Den første vårnatta ute
Den første vårnatta ute

For å sikre en vellykket natt under stjernene, er det viktig å ha riktig utstyr med seg. Her er noen essensielle ting å huske på:
Les mer
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO
FRYSETØRKET TURMAT FRA LYO

«LYO dyrker idag frukter og urtene på sine egne åkre. Andre ingredienser kommer fra bønder som de personlig kjenner og følger opp. De blir nøye verifisert for å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.»
Les mer
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest
Podkasten Uteliv på LP – med Moddi som gjest

– Det er selvsagt en total selvmotsigelse å gi ut en podkast på LP, innrømmer Randulf Valle, stemmen bak Podkasten Uteliv som nettopp har sluppet episode 200 eksklusivt på vinyl – med Moddi som musikalsk gjest og samtalepartner.
Les mer