30 mai, 2018

SOLKREMTILBUD
Vi er fortsatt i mai og det meldes allerede om rekordtemperaturer, skogbrannfare og hetebølger. Og vi har selv blitt solbrente i både nakke og på tær. Derfor ser vi det nærmest som en samfunnsoppgave å spre viktigheten av solkrembruk. Og for å lege litt tyngde bak orda gir vi en anstendig rabatt på alle våre SolRX produkter. 

SOLKREM SOLBRENT SOLFAKTOR

SolRX er utviklet for surfere og Ironman-atleter, men også for deg som bare chillern i sola med et glass sjablis. Vi trodde solkrem var solkrem, men SolRX er usedvanlig lett å påføre og kjennes bra ut på huden. Den er vannbasert, ikke testet på dyr og inneholder ingen nanopartikler av zinc eller titan ... rett og slett en jækla bra solkrem, så lenge du husker å smøre den der sola skinner da. Særlig er det viktig å smøre barna.

 

 

CM Telecom ApS Collaborator
CM Telecom ApS CollaboratorOgså SISTE FRA MAGASINET

IN THE CAN - HERMETIKKENS RENESSANSE
IN THE CAN - HERMETIKKENS RENESSANSE

07 april, 2020

Gjennom småkalaproduksjon tas hermetikken til nye høyder; håndlaget kvalitetsmat med lokale råvarer, stor matsikkerhet og lang holdbarhet. Med et hjerte for lokal mat, miljø og mennesker, vil In the Can gi hermetikken en renessanse.
Les Mer
TELTSESONG - INTRO
TELTSESONG - INTRO

06 april, 2020

Revir-teamet har opparbeidet seg en ganske utstrakt erfaring på teltbruk, og slipper nå en serie artikler der vi går gjennom våre favoritter. Først ut tar Bodil Gilje for seg litt generelt om hva du bør tenke på ved teltkjøp.
Les Mer
TELTSESONG - MSR CARBON REFLEX
TELTSESONG - MSR CARBON REFLEX

06 april, 2020

Siden 1969 har Seattle-baserte Mountain Safety Research (MSR) laget tur, friluftlivs og høyfjellsutstyr av svært høy kvalitet. Deres telt er preget av denne filosofien, og holder den samme høye kvaliteten som vi forventer av alt utstyret fra MSR.
Les Mer

Bli med i vårt nyhetsbrev