SIERRA DESIGNS – NYTT MERKE HOS REVIR

SIERRA DESIGNS – NYTT MERKE HOS REVIR

Å velge turutstyr fra øverste hylle, i dyreste priskategori er ingen sak. Det kan hvem som helst gjøre. En av de vanskeligere oppgavene er å finne utstyr som funker, til en fornuftig innstegspris – som også er utviklet av folk som bryr seg. Der har du en utfordring.

GÅ RETT TIL SIERRA DESIGNS I NETTBUTIKKEN

sierra designs

ULIKE BEHOV FOR BRA UTSTYR
Vi har gjennom fem år bydd på både svindyre jåleprodukter (vi må jo ærlig, om enn noe motvillig innrømme at vi også liker litt velgjort jåleri), høyt priset kvalitetstæsj, men også mer rimelige produkter som vi i all hovedsak har kunnet stå inne for. I produkttestingen vår er det gjerne dette segmentet som oppleves mest utfordrende.

Vi vil jo at folk skal kunne stole på produktene de kjøper hos oss, og våre kunders behov spenner jo tross alt fra camping i bakgården om sommeren til de drøyeste ekspedisjoner vinterstid.

sierra designs

SIERRA DESIGNS SIDEN 1965
I jakten på utstyr som funker uten å sende deg i armene på Hallgeir Kvadsheim i Luksusfellen, kom vi omsider frem til amerikanske Sierra Designs, som ble etablert i 1965 av Bob Swanson og George Marks.

Allerede etter første møte i 1963 på The Ski Hut i Berkeley, bestemte Swanson og Marks seg for å knagge skallene sammen og etablere Sierra Designs. I 1965 var de i gang, og fra første dag med filosofien om at alle fortjener å ha godt utstyr for å utforske friluftslivet, uavhengig av bakgrunn eller erfaringsnivå.

sierra designs

UTSTYRSINNOVASJON VI I DAG TAR FOR GITT
Med årelang erfaring fra stien – både den uopptråkkede og langs kjente veier har Bob, George og Sierra-teamet stått bak en rekke av nyvinningene innenfor utstyrsfunksjonalitet som vi i dag tar for gitt. De har sittet på over hundre patenter gjennom årene, og har fortsatt noen "pending".

Sierra Designs er alltid ute etter forbedringer, hele tiden med tanken om å gjøre turen tilgjengelig for flere og naturopplevelsene om mulig enda triveligere. De produserer også en masse gode videoer som er informative og lærerike for både nybegynnere og erfarne fjellfolk.

 

MAMMA SYDDE PROTOTYPER
Det handler om mer enn bra produkter, det handler om lidenskapen til folkene som utvikler dem og tilbakemeldingene fra alle dem som bruker utstyret. Fra de var to på sekstitallet i California og fikk hjelp av mamma til å sy prototyper, til de etterhvert flyttet businessen til Colorado med så mange som 80 ansatte har de hele tiden hatt grunnholdningen som en familiebedrift.

Nå er Sierra Designs basert delvis i Pasadena, California og delvis i Broomfield, Colorado – og i likhet med Revir er de en arbeidsplass der hunder har stor plass, sammen med gode idéer og stor entusiasme for turen og livet ute.

 

REALT, ÆRLIG OG UJÅLETE – TIL FORNUFTIGE PRISER
Det er enormt stor stas for oss at vi får være med å introdusere Sierra Designs for det norske markedet, dette lille merket har virkelig vekket entusiasmen her i sjappa. Realt, ærlig og ujålete turutstyr til fornuftige priser som funker som bare rakkern for de aller fleste, også ganske kravstore brukere.

Sierra Designs har siden starten hatt fokus på bærekraft, og arbeideres sosiale forhold, men i 1995 satte de virkelig fokus på dette gjennom en artikulerte retningslinjer knyttet til sin egen "Exxel Outdoors Code of Conduct". 

 

PERFEKT TIL BIKEPACKING, OG DEN VEKT- OG VOLUMBEVISSTE 
Om vi skal trekke fram noen godbiter så er det knøttlille og ultrakompakte enmannsteltet High Side med sine 0.88kg en sikker vinner på sykkelturen.

Her er det ikke plass til mer enn du trenger og du må ut for å skifte mening, men det er akkurat det den vekt- og volumbevisste trenger.

SIERRA DESIGNS


GJENNOMGÅENDE GJENNOMTENKT
Alt ved teltet, fra den smarte burrito-baggen til DAC-stengene virker gjennomtenkt og velgjort – og ikke minst vesentlig dyrere enn prisen skulle tilsi.

I kombinasjon med deres letteste liggeunderlag og sovepose har du et bikepacking-setup som gir deg rom til en både en ren ekstra undik og en flaske god bourbon i pakksekken på sykkelturen.

SIERRA DESIGNS

METEOR – EN STØDIG ALL-ROUNDER
Utover dette er det telt-allrounderen Meteor som kan anbefales, testet av oss i senvinters på Høgevarde, samt firesesongsteltet Convert og den smarte Mountain Guide tarp-lavvoen.

Vi kommer tilbake med mer infor om det ulike utsyret så fort vi har fått testet oss gjennom mer. Mye av greiene kan du allerede sjekke ut i sjappa, og mer kommer fremover.

KOM INNOM OG SJEKK UT SIERRA DESIGNS
Sierra Designs har et gjennomtenkt utvalg telt, soveposer, sekker og klær som vi virkelig gleder oss til å være representanter for fremover.

SJEKK HELE SIERRA DESIGNS UTVALGET


Også i SISTE FRA MAGASINET

Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd
Nå skal vi klare oss en uke på egenhånd

Med dagens råd fra myndighetene om å kunne klare oss selv i en uke, er det en perfekt anledning til å utforske hva vi har i skuffer og skap.
Les mer
Når bjørka har fått museører våkner ørreten
Når bjørka har fått museører våkner ørreten

“Når bjørka har fått museører våkner ørreten” er en sannhet like innarbeidet i fiskeres mentale cortex som “det biter mens du driter” og “det står en granbusk i bakslengen din du ikke har sett” - og nå, nå for pokker har “bjørka fått museører”.
Les mer
Revir Introduserer Blundstone Boots
Revir Introduserer Blundstone Boots

Vi er glade for å introdusere et ikonisk merke til vårt sortiment: Blundstone.
Les mer