Vi har åpnet ny butikk i Hegdehaugsveien!

0

Kurven din er tom

Utstyr
 • Revir's eget

 • Gavekort

 • klær
 • Revir's eget

 • 2

  Sommeren er over, hverdagen er tilbake for fullt og mange reklamerer med «sesongavslutning» i butikken. Her på Revir er det sesongstart. Det er nå den fineste tida starter…

  Foto: Bodil Dorothea Gilje

     FÆRRE FOLK
  Det er kanskje jaktsesong for mange, men det er allikevel mindre trøkk på stiene i skogen og til fjells. Roen har senket seg litt. Det er lettere å finne leirplass uten naboer på alle kanter. Selv om det er trivelig at så mange tar turen ut i sommerferien, er det deilig for noen av oss introverte å få være litt i fred i naturen. 
  DU SLIPPER MYGGEN (SANNSYNLIGVIS)
  I år var det store mengder mygg, spesielt på vidda. Ikke bare var de mange, men ekstra store og hissige. Nå på høsten slipper du myggnett på hengekøya, mygghatt på hodet og gasspatroner, duftmatter og myggspray i sekken. Det skal sies at det bør ha vært et par frostnetter før du helt fri for mygg, men høsten er lang. 

  Få 40 % rabatt på Thermacell og CarePlus til neste års myggsesong.

     BÅLTID

  Det er ikke lenger bålforbud. Selv om bålforbudet er generelt, og du har lov til å fyre bål i sommersesongen hvis alt ligger til rette, er det tryggere nå. 
  Kveldene er mørkere, kaldere og kortere. Ofte blir timene foran bålet mange fler, og desto mer viktig. 

  Sjekk ut noen av produktene som egner seg til bålbruk her. Det kommer mer på lager i løpet av høsten, blant annet toastjern, vaffeljern, gassbrennere og Hot Pan fra Eagle Products. Så skriv deg på mailliste på produktet, om det du har lyst på er utsolgt akkurat for øyeblikket. 

   

   

  MATFAT
  Du kan plukke ingredienser til pannekakene og fiskemiddagen rett utenfor teltet. Er du en som jakter kan du sørge for selve hovedretten også. Ingenting er som å labbe ut av teltet en kjølig høstmorgen og hente bær til frokosten. 

  Lyst til å imponere turkompisen med nystekte kanelboller til kvelds? 
  Prøv den enkle oppskriften til Bodil

   

  HØSTFARGER
  Naturen forbereder seg til vinteren. Grønt blir til gult, rødt, oransje og lilla. Her på Revir er flertallet – pussig nok – gingers, og dette er «vår sesong». Vi kan blende inn i helt naturlig kamuflasje. Ypperlig for en introvert som vil gjemme seg bort i skogen. Litt upraktisk med tanke på jakta.

   

  VARME KLÆR
  Selv om det er ullgensersesong hele året i Norge, er det nå du virkelig kan nyte alt av tykke ullgensere, ullsokker, ullvotter og den varme lua.
  Strikkedesigneren Linka Neumann har kommet med ny bok «Villmarksgensere II» – hvor de fine bildene er tatt av Revir-venn Marte Stensland Jørgensen. Dette er gensere vi liker godt – perfekt nå på høsten.